Απορίες για Cosmote TV

Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να αποκτήσω Cosmote TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης με την ίδια τιμή με του Cosmote TV Μέσω Δορυφόρου. Ευχαριστώ.
Η σύντομη απάντηση είναι όχι.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Σιγουρα οχι το στικακι
Powerlines(δεν μπαινουν σε πολυμπριζο επελεξε με ενσωματωμένη πριζα για να μη σε δεσμευσει στην περιπτωση του απλου)
Η range extender αν εχεις καλη ταχυτητα θα σου κανει δουλεια

Καλημερα! Σ' ευχαριστω πολυ φιλε! " Ημουνα " για στικακι. Οποτε, καλα που ρωτησα!

Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να αποκτήσω Cosmote TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης με την ίδια τιμή με του Cosmote TV Μέσω Δορυφόρου. Ευχαριστώ.

αυτη την στιγμη παιζουν αυτες οι τιμες - για μα δεις τι προσφορα μπορις να παρεις καλεσε 'η κανε chat μεσω του site για να δεις τι μπορει να σου δωσουν
https://www.cosmote.gr/eshop/browse...uage:Ελληνικά,OR(product.siteId:storeSiteUS))

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

αυτη την στιγμη παιζουν αυτες οι τιμες - για μα δεις τι προσφορα μπορις να παρεις καλεσε 'η κανε chat μεσω του site για να δεις τι μπορει να σου δωσουν
https://www.cosmote.gr/eshop/browse...uage:Ελληνικά,OR(product.siteId:storeSiteUS))

Πιστεύω μέχρι 25 ευρώ για 24μηνο θα μου το δώσουν.

Στο δορυφορικό αναφέρεσαι; Το δορυφορικό θα στο δώσουν. Το ευρυζωνικο όχι.
Επίσης δεν υπάρχει 24μηνο. Μόνο 12μηνο.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μιας και καμια 10ρια σελιδες πισω υπηρχε διαφωνια για τη δυναμικη των πρωταθληματων που εχουν τα πακετα εδω οριστε και μια ειδηση σχετικη:

https://www.sport24.gr/football/Eur...ortmoynt-kai-mpagern-sthn-koryfh.5417279.html

αν και αφορα παρουσια των φιλαθλων στα γηπεδα αυτα πανε αναλογικα και οσον αφορα τα τηλεοπτικα.δεν υπαρχει πλεον το ιταλίκο πρωταθλημα.οσοι υποστηριζουν γιουβε βλεπουν ευλαβικα και οι υπολοιποι ευκαιριακα και εαν. πλεον μονο τα πρωταθληματα που εχει ο οτε ασχολουνται οι τηλεθεατες (premier,la liga και bundesliga)

Καλημέρα σας, δεν έχω σήμα στην cosmote tv μου λέει για κακοκαιρία (που δεν έχουμε εδώ) και τέτοια, πιστεύετε ότι θέλει αλλαγή το LNB; αν ναι τι είδους LNB πρέπει να πάρω;

Καλημέρα σας, δεν έχω σήμα στην cosmote tv μου λέει για κακοκαιρία (που δεν έχουμε εδώ) και τέτοια, πιστεύετε ότι θέλει αλλαγή το LNB; αν ναι τι είδους LNB πρέπει να πάρω;

μπορει να εχει χαλασει το lnb!.
μπορει να εχει παρει υγρασια το καλωδιο!

το καλυτερο lnb ειναι το παρακατω

https://www.skroutz.gr/c/1801/LNB.html?keyphrase=inverto+black+ultra+lnb

Δεν ξέρω γιατί στην cosmote tv δεν εντάσσεται το fox+. Η Vodafone TV έβαλε το national geographic +...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εικάζω οτι δεν συμφωνουν με την τιμη της υπηρεσιας και θεωρουν ( εν μερη δικαιως) οτι αντιστοιχη υπηρεσια προσφερουν και δεν υπαρχει τοσο σοβαρη αναγκη για ενισχυση του περιεχομενου απο σειρες.αυτα βεβαια αλλαζουν
Η voda την εχει αναγκη την υπηρεσια κ αρχικως την ειχε κ αποκλειστικα,τωρα οχι

Τώρα που το booster αφού τελειώσει τα 100gb, σου δίνει ταχύτητα από το 4g στα 15 συν την ταχύτητα που έχεις θα μπορείς να κάνεις αναβάθμιση σε HD αν έχεις cosmote tv μέσω ίντερνετ;

Τώρα που το booster αφού τελειώσει τα 100gb, σου δίνει ταχύτητα από το 4g στα 15 συν την ταχύτητα που έχεις θα μπορείς να κάνεις αναβάθμιση σε HD αν έχεις cosmote tv μέσω ίντερνετ;
Νομίζω το stb παίρνει ίντερνετ μόνο από την dsl σύνδεση και όχι από το 4g. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό αλλά μπορείς να ρωτήσεις τη κοσμοτε.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Καλησπέρα παιδια, έχω Cosmote tv μέσω δορυφόρου και με 4πλο lnb. Μπορώ να δω να το εκμεταλλευτω αυτό για ακόμα μια τηλεόραση για να πιάνω πχ τα ελληνικά κανάλια της digea σε hd ή ακόμα και κάποια άλλα ευρωπαϊκά ελεύθερα ? Τι αποδηκοποιητη πρέπει να πάρω ?

Καλησπέρα παιδια, έχω Cosmote tv μέσω δορυφόρου και με 4πλο lnb. Μπορώ να δω να το εκμεταλλευτω αυτό για ακόμα μια τηλεόραση για να πιάνω πχ τα ελληνικά κανάλια της digea σε hd ή ακόμα και κάποια άλλα ευρωπαϊκά ελεύθερα ? Τι αποδηκοποιητη πρέπει να πάρω ?

μπορεις να βαλεις το multiroom με 6,60 και να εχεις τα ιδια καναλια σε αλλο δωματιο ή με οποιοδηποτε ελευθερο δεκτη θα μπορεις μονο να κατεβαζεις μονο τα ελευθερα καναλια στις 9e το οποιο και δεν αξιζει..

https://www.cosmote.gr/portal/residential/choose/services/tvmultiroom

Γειά
Στην cosmote tv στο YouTube θα προβάλλεται τα νέα επεισόδια από
Σ` αγαπώ ‑ Μ` αγαπάς. Το ερώτημα μου είναι τι σόι κανάλι είναι αυτό? Μπορούμε να το δούμε με του δέκτη? Θα προβληθεί η σειρά αργότερα σε κάποιο κανάλι της cosmote?

Μιλάμε για επεισόδια διάρκειας τριών λεπτών. Οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να μεταδοθούν στην τηλεόραση. Μόνο στο κανάλι της cosmote στο YouTube.

Γειά σας παίδες.

Στις 24/12 έγινα για πρώτη φορά συνδρομητής δορυφορικών υπηρεσιών αγοράζοντας το Full Pack στα 22ε το μήνα με 12μηνη δέσμευση.
Χθες που άνοιξα την εφαρμογή της Cosmote είδα πως έχει εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός και είναι στα 87.5 και έπαθα ένα ψιλοσοκ.
Δεν έχω παραλάβει ακόμα τον έντυπο λογαριασμό και η εφαρμογή δεν δείχνει αναλυτικά στοιχεία για να δω τί ακριβώς έχω χρεωθεί.

Παίζει η πιθανότητα να ήρθαν μαζεμένα πάγια 4 μηνών, 2 ως τώρα και 2 μετά, ή κάποια άλλη κρυφή χρέωση που υπογράφουμε στο συμβόλαιο που κανένας μας δεν έχει διαβάσει;

Εφ´όσον παίρνεις και έντυπο λογαριασμό, να κοιτάξεις εκεί που γράφει τα πάγια μέχρι πότε σε έχουν χρεώσει.
Αν είναι μέχρι 24/4, τότε πράγματι σε χρέωσαν τους 4 μήνες μαζεμένους.
Εν τέλει, τους παίρνεις και τηλέφωνο στο 13888, ή 2106513888 (αν δεν είσαι σε δίκτυο οτέ) και τους λες:
"τι με χρεώσατε εδώ, ρε καθάρματα?".
Οι λογαριασμοί του οτέ είναι πάντα μπερδεμένοι, αλλά μέχρι στιγμής, δεν με έχουν κλέψει.