Απορίες για Cosmote TV

Όχι δεν είναι τεχνικό θέμα είναι καθαρά θέμα πολιτικής. Αυτός που θα πλήρωσή έχτρα χρήματα θα έχει έχτρα υπηρεσίες.
 
ns 1110 και nagravision

καλησπερα
θα ειθελα να μαθω εαν υπαρχει καποιος να εχει κανει ληψη rai 1,2,3, με δεκτη kaonmedia ns1110 του cosmote
 
Αν και οι παράμετροι λήψης (συχνότητα, πόλωση κλπ) είναι σωστά περασμένα στον αποκωδικοποιητή, δεν λαμβάνω τα RAI 1,2,3.
 
Καλημερα , σημερα προσεξα τα ελληνικα ψηφιακα καναλια της digea η cosmote tv τα εχει σε hd δεν το ειχα δει πριν .
 
Τι φάση με αυτά τα δικαιώματα στις ταινίες; Κανονικά η cosmote δε θα έπρεπε να έχει τη ληστεία του αιώνα (den of thieves) αφού είναι universal και το έχει η Νόβα στο on demand, αλλά το εχει!
 
Καλησπερα! Ειναι εφικτο, αν το αποφασισουν οι υπευθυνοι βεβαια, να " ανεβει " στην πλατφορμα της COSKOTE TV το YOUTUBE?
 
Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Μα ο δέκτης της wind έχει android λογισμικό για αυτό μπορεί....

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σ' ευχαριστω φιλε! Ηθελα να μαθω αν ειναι εφικτο.
 
Μεταξύ μας, εφικτό μου φαίνεται, πως η Panasonic TV μου που δεν έχει ούτε android, iOS, chrome OS, κτλ έχει Netflix και YouTube;
Εφικτό θεωρώ ναι, επιθυμητό για την εταιρεία γιατί να είναι;
Το μεγάλο θέμα για μένα στην Ελλάδα είναι οι ιδιοκτησιακοί δεκτές με τις παντρεμένες κάρτες, εκμηδενίζουν την ευελιξία στον χρήστη, μπορούν όμως να παράσχουν παράπλευρες υπηρεσίες που επιθυμούν οι εταιρίες


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Και γω, εφικτο πιστευω πως ειναι, αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Μακαρι να γινει!
 
Καλησπέρα μια ερώτηση... Εάν σταματήσω την συνδρομή cosmote tv με τον ίδιο δέκτη μπορώ να βλέπω τα δωρεάν κανάλια ( star..alpha ...) ? Ή πρέπει να πάρω άλλον δέκτη?
 
Όταν θα σταματήσεις την συνδρομή θα πρέπει να επιστρέψεις τον δέκτη στην COSMOTE. Άρα θα πρέπει να ψάξεις να πάρεις άλλο δέκτη.
 
Μεταξύ μας, εφικτό μου φαίνεται, πως η Panasonic TV μου που δεν έχει ούτε android, iOS, chrome OS, κτλ έχει Netflix και YouTube;
Εφικτό θεωρώ ναι, επιθυμητό για την εταιρεία γιατί να είναι;
Το μεγάλο θέμα για μένα στην Ελλάδα είναι οι ιδιοκτησιακοί δεκτές με τις παντρεμένες κάρτες, εκμηδενίζουν την ευελιξία στον χρήστη, μπορούν όμως να παράσχουν παράπλευρες υπηρεσίες που επιθυμούν οι εταιρίες


Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν δεν κάνω λάθος την εφαρμογή την δημιουργεί και την αναπτύσει η Google. Οπότε μου φαίνεται λογικό να υποστηρίζει μεγάλους κατασκευαστές του χώρου και να φτιάχνει λογισμικό για τα προϊόντα τους. Το αντίθετο μου φαίνεται εντελώς παράλογο να κάτσει να αναπτύξει εφαρμογή για το stb μιας χώρας στην Ελλάδα.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
 
Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Καλησπερα! Εχω το modem σε παταρι, γιατι το εχω συνδεσει απευθειας με τον δεκτη της COSMOTE TV. Αλλα οπως ειναι λογικο, δεν εχω καλο WiFi στο σπιτι και θα μεταφερω το modem στο σαλονι. Θελω να ρωτησω, ποια επιλογη απο τις τρεις ( αν δεν κανω λαθος ) που δινει η COSMOTE ειναι η καλυτερη για να συνδεσω ασυρματα το modem με τον δεκτη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το modem με τον δεκτη θα ειναι σε αποσταση περιπου 8 μετρα, με 4 τοιχους αναμεσα τους, ενω θα ειναι στον ιδιο οροφο.
 
Σιγουρα οχι το στικακι
Powerlines(δεν μπαινουν σε πολυμπριζο επελεξε με ενσωματωμένη πριζα για να μη σε δεσμευσει στην περιπτωση του απλου)
Η range extender αν εχεις καλη ταχυτητα θα σου κανει δουλεια