cmoustakas
Supreme Member
Όχι δεν είναι τεχνικό θέμα είναι καθαρά θέμα πολιτικής. Αυτός που θα πλήρωσή έχτρα χρήματα θα έχει έχτρα υπηρεσίες.
Ακριβως. Οπως γινεται και στη WIND VISION.Πως ακριβως το εννοεις αυτο; Θελεις προσβαση στο YouTube απο τον IPTV δεκτη της Cosmote;
Ακριβως. Οπως γινεται και στη WIND VISION.
Μα ο δέκτης της wind έχει android λογισμικό για αυτό μπορεί....
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάποια πρόταση για δέκτη?Όταν θα σταματήσεις την συνδρομή θα πρέπει να επιστρέψεις τον δέκτη στην COSMOTE. Άρα θα πρέπει να ψάξεις να πάρεις άλλο δέκτη.
Αν δεν κάνω λάθος την εφαρμογή την δημιουργεί και την αναπτύσει η Google. Οπότε μου φαίνεται λογικό να υποστηρίζει μεγάλους κατασκευαστές του χώρου και να φτιάχνει λογισμικό για τα προϊόντα τους. Το αντίθετο μου φαίνεται εντελώς παράλογο να κάτσει να αναπτύξει εφαρμογή για το stb μιας χώρας στην Ελλάδα.Μεταξύ μας, εφικτό μου φαίνεται, πως η Panasonic TV μου που δεν έχει ούτε android, iOS, chrome OS, κτλ έχει Netflix και YouTube;
Εφικτό θεωρώ ναι, επιθυμητό για την εταιρεία γιατί να είναι;
Το μεγάλο θέμα για μένα στην Ελλάδα είναι οι ιδιοκτησιακοί δεκτές με τις παντρεμένες κάρτες, εκμηδενίζουν την ευελιξία στον χρήστη, μπορούν όμως να παράσχουν παράπλευρες υπηρεσίες που επιθυμούν οι εταιρίες
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.