Γιατί ο Αλλάχ τι σχέση έχει;Tι σχεση εχει η cosmote με την αθλια εικονα που δινει το Open στις μεταδοσεις του? (στο hd ειναι καπως καλυτερο)
Γιατί ο Αλλάχ τι σχέση έχει;( Με όλο το σεβασμό στις θρησκευτικές πεποιθήσεις του φίλου πάντα)
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ φίλε μου.Άσχετο το ένα με το άλλο μόλις ολοκληρωθεί η φορητοτητα τα κανάλια της Nova θα διακοπούν αυτόματα. Αλλά αν δεις ότι συνεχίζουν κάνε και ένα τηλέφωνο στο 13831 δεν είναι κακό.
Λες; Έχεις κάνει κανα σημάδι επάνω να ξέρουμε;;; :smile::smile: Ευχαριστώ για την απάντησηΚαλημέρα οι αποκωδικοποιητές που δίνουν είναι νέοι συνήθως αλλά μπορεί να σου στείλουν και μεταχειρισμένο επειδή είναι με χρησιδανειο για αυτό μην δίνεις σημασία που λέει ότι είναι ανακαινισμένο.Και εγώ αυτόν τον δέκτη είχα παραλάβει αλλά τον επέστρεψα πίσω γιατί τελικά δεν έβαλα επειδή δεν ήθελα να κάνω τρύπα στον τοίχο.Ασχετο αλλά και εγώ αυτόν τον δέκτη είχα μωρέ λες να σου έστειλαν αυτόν που ειχα ;![]()
Καλησπερα φιλε! Εχουν μπει στην κατηγορια Christmas, και στον φακελο Christmas Specials.Ξερει κανεις τι συμβαινει στις σειρες στο Plus με το Doctor Who; Μπηκαν καποια special αλλα βγηκαν την ιδια μερα. Θα ξαναμπουν κοντα στα Χριστουγεννα ξανα;
Απομακρυσμένο προγραμματισμό εγγραφής έχουν δυνατότητα να κάνουν μόνο όσοι έχουν Την υπηρεσία PVR δέκτη δηλαδή με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο και πληρώνουν 3 ευρώ επιπλέον το μήνα. Για όσους έχουν τον απλό δέκτη δεν προβλέπεται αυτή η δυνατότητα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.