Απορίες για Cosmote TV

Ανακοινώνουν άραγε τι θεαματικότητες έχει το κάθε κανάλι ή συγκεκριμένες ώρες;
Αφού πλέον με τα υβριδικά θα μπορούν να τσιμπήσουν την πληροφορία αυτή(public)

Ξέρει κανείς να μου πει σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα για το 2019 του Ολυμπιακού κ του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ για ελλαδα κ για το Κύπελλο Ελλάδος στο ποδόσφαιρο?

#jima Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ Cosmote Tv και του χρόνου.... Κύπελλο Ελλάδος στο ποδόσφαιρο λήγει φέτος νομίζω στην Cosmote.....θα δείξει...... Ενδιαφέρον έχουν δείξει Cosmote Tv, Nova, ΕΡΤ και Open....

Και τα δικαιώματα του μπάσκετ λήγουν φέτος για τις 2 ομάδες. Αντιθέτως της ΑΕΚ είναι μέχρι το 2021.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξέρουμε πότε θα γίνει η αναβάθμιση μήπως? Γιατί έλεγαν για αρχές Απριλίου!!

Έχω την εντύπωση ότι έχει πέσει τελευταία η ταχύτητα του ιντερνετ στο σπίτι μου.Εκεί που σπάνια χρησιμοποιούσα υπηρεσίες τύπου tvplus και έπαιζε με κάποια κολλήματα,χθες μου έλεγε συνέχεια ότι δε φτάνει η ταχύτητα κι ενώ δεν έκανα κάτι άλλο.Δικαιολογείται?

Ποια καναλια της digea απο τα μεγαλα μιλαω, δεν συμπεριλαμβανονται στο πακετο comsote tv;

Όλα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας περιλαμβάνονται. Η μόνη διαφορά είναι ότι στη digea το Μακεδονία Tv εκπέμπει σε HD, ενώ στην πλατφόρμα σε SD.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα και απο εμενα,τον τελευταιο καιρο η κοσμοτε με εχει ταραξει στα τηλεφωνα για μια προσφορα δορυφορικης συνδεσης κοσμοτε TV (22ευρω το μηνα),μαλιστα η επιμονη πωλητρια μου ειπε να βιαστω γιατι θα την χασω,επειδη ειμαι παντελως ασχετος με το αντικειμενο εχω καποιες αποριες αν μπορει καποιος να βοηθησει.
Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι ο κινηματογραφος,μου μιλησε κατι για vilage cinema πρωτες προβολες και τετοια,θα μπορω να βλεπω ολες τις καινουργιες ταινιες με υποτιτλους οτι ωρα θελω οπως στο νετφλιξ δηλαδη?
τα ελληνικα καναλια που θα πιανω θα ειναι αρκετα περισσοτερα απο αυτα που εχω τωρα στην διαθεση μου?

Καλησπερα και απο εμενα,τον τελευταιο καιρο η κοσμοτε με εχει ταραξει στα τηλεφωνα για μια προσφορα δορυφορικης συνδεσης κοσμοτε TV (22ευρω το μηνα),μαλιστα η επιμονη πωλητρια μου ειπε να βιαστω γιατι θα την χασω,επειδη ειμαι παντελως ασχετος με το αντικειμενο εχω καποιες αποριες αν μπορει καποιος να βοηθησει.
Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι ο κινηματογραφος,μου μιλησε κατι για vilage cinema πρωτες προβολες και τετοια,θα μπορω να βλεπω ολες τις καινουργιες ταινιες με υποτιτλους οτι ωρα θελω οπως στο νετφλιξ δηλαδη?
τα ελληνικα καναλια που θα πιανω θα ειναι αρκετα περισσοτερα απο αυτα που εχω τωρα στην διαθεση μου?

Καλησπέρα, γενικα έχει κάποια κανάλια on demand με ΕΞΤΡΑ πληρωμή όμως που βλέπεις τις πρεμιέρες. Έχεις όμως και το Cosmote replay TV στο οποίο μπορεί να δεις πρόγραμμα δωρεάν στα περισσότερα κανάλια έως και 7 μέρες πριν. Αυτό βέβαια δεν είναι σε όλα τα κανάλια και όχι σε όλες τις εκπομπες- ταινίες - σειρές.
Όλα αυτά προϋποθέτουν ίντερνετ.

Τώρα για τα κανάλια έχεις όλα τα ελληνικά εθνικής εμβέλειας και αρκετά περιεφεριακα. Και παίρνεις 4 cinema που παίζουν ταινίες και σειρές. Και 2-3 ακόμα όπως όπως το village και το fox. Που παίζει με υπότιτλους κανονικά.

Εγώ πχ νόμιζω πως το Cosmote σου αξίζει μόνο αν βλέπεις αθλητικά. Αλλά αυτό είναι προσωπική μου άποψη αφού είναι και κάποιοι που αγοράζουν μόνο το cinema pack.

Σε αυτα τα καναλια που παιζουν ταινιες και σειρες μπορω να τις βλεπω οποτε θελω οπως στο νετφλιξ η μονο την δεδομενη χρονικη στιγμη που τις παιζει το καναλι?

Mπορεις να βλεπεις την ζωντανη ροη τους και αν συνδεσεις αποκωδικοποιητη με ιντερνετ μπορεις να γυρνας εως 7 ημερες πισω στα περισσοτερα καναλια και να παρακολουθεις οτι επαιξε,επισης στην κατηγορια tv plus μπορεις κατ επιλογην,οπως στο νετφλιξ δηλαδη να βλεπεις ταινιες και σειρες των καναλιων cosmote cinema.τα κινηματογραφικα ειναι τα cosmote 1,2,3,4 (τα πρωτα δυο με ξενες ταινιες,το 3 με ελληνικες,4 σειρες,επισης village cinema ,tcm,sundance tv ,fox,fox life.

Δες προγραμμα καναλιων για να παρεις μια ιδεα κ ριξε μια ματια στο cosmote tv go για το περιεχομενο να σχηματισεις αποψη

Η Cosmote έπαιξε σποτάκι στο ημίχρονο των αγώνων της Πρεμιερ,''The cup is coming home...soon.''Αν εννοουσε τον τελικο κυπέλλου της αλλης βδομαδας,δεν θα επαιζε σποτάκι εδώ και καιρό?

Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Αν εννοουσε τον τελικο κυπέλλου της αλλης βδομαδας,δεν θα επαιζε σποτάκι εδώ και καιρό?
Tι αλλο να εννοουσε δηλαδη?

Tι αλλο να εννοουσε δηλαδη?

Το Κύπελλο Αγγλίας,που ο τελικός του είναι τέλος αυτής της βδομάδας .Αλλά προφανώς το σποτάκι αναφερόταν σε C.L. και Ε.L.