Απορίες για Cosmote TV

Άλλη μια ερώτηση

Υπενθύμιση προγραμματος μπορώ να βάλω στο over the top όπως στο δορυφορικό; Αν όχι προβλέπεται σε καμία μελλοντική αναβάθμιση ;

Αυτό το speedport plus router μπορεί να δώσει έστω και μερικά παραπανω mbps?
Όχι. Εγώ το κράτησα και έβαλα πάνω access point Deco M4 Και ησύχασα από ταχύτητα, διακοπές και εμβέλεια. 80 το ζεύγος, τέλειο σήμα χωρις Αποσυνδέσεις σε σπίτι 110τμ

Στάλθηκε από το BAH2-W19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ερώτηση: Γνωρίζει κάποιος κόστος (λόγω μετακόμισης) τοποθέτησης και ρύθμισης με νέο πιάτο στο καινούριο σπίτι; Να φέρει ο τεχνικός.... Ο δέκτης θα μείνει ως έχει... Να μην κάθομαι να βγάζω το παλιό πιάτο από την ταράτσα...

εχω το multiroom με pvr δεκτη εαν κοψω το pvr θα πρεπει να παρω νεο δεκτη?

Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Θα δώσεις τον PVR δεκτη και θα πάρεις έναν απλο. Οι υπόλοιποι αποκωδικοποιητές σου θα μείνουν ίδιοι.

Καλημέρα θέλω να ρωτήσω αν θά βάλω cosmote TV ott Με 13 ταχύτητα στην βονταφον πού είμαι καί έχω καί τό βονταφον τη φουλ πακ αν θά πεζει Με wife το κοσμοτε χωρίς να πεζει ταυτόχρονα τό βονταφον θά βλέπω οκ ή θά έχω κολιματα;;;;

Στο δορυφορικο παιδια μπορω να δω επανάληψη ενα προγραμμα οπως κανω με το ott? Και αν ναι πως γίνεται?

Καλησπέρα παιδιά έχω βονταφον ίντερνετ καί τβ ταχύτητα περίπου 12-13 θά έχω κολιματα για τό Σπορτ πακέτο ott???? Η εικόνα θά είναι καλύτερη από τό δορυφορικό??? Ας Με βοηθήσει κάποιος μήν κάνω λάθος επιλογή

Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Καλησπέρα παιδιά έχω βονταφον ίντερνετ καί τβ ταχύτητα περίπου 12-13 θά έχω κολιματα για τό Σπορτ πακέτο ott???? Η εικόνα θά είναι καλύτερη από τό δορυφορικό??? Ας Με βοηθήσει κάποιος μήν κάνω λάθος επιλογή
Πρόσφατα έβαλα ott.με 50αρα ταχύτητα είναι οκ.επειδη και Γω παρασύρθηκα με προηγούμενες αναρτήσεις εχω να σου πω πως το δορυφορικό έχει καλύτερη εικόνα στα live sport.δεν εχω δει ακόμα 4κ.στο replay tv Όμως υπερτερεί το οττ.φοβερη εικόνα. Αν έχεις 12 Mbs πιστεύω θα είσαι οριακά.τωρα ας πούμε βλέπω γερμανικό στο σπορτ 7 και έχει πολύ ωραία εικόνα στο οττ.αλλες φορές Όχι και τόσο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Καλημέρα και ευχαριστώ στην βονταφον τβ έχω και το νόβα Σπορτ εδώ και 2 χρόνια δεν έχω κανένα πρόβλημα άψογη εικόνα και καθυστέρηση βάση τού δορυφορική περίπου 10 δευτερόλεπτα στα μεγάλα παιχνίδια θά έχω τά ίδια και Με την κοσμοτε δεδομένο νά μήν έχω ταυτόχρονα καί τό βονταφον τβ ανοιχτά

υπάρχει δυνατότητα screen cast απο κινητό ή καποιας εφαρμογής you tube?

Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

υπάρχει δυνατότητα screen cast απο κινητό ή καποιας εφαρμογής you tube?

Αν αναφέρεσαι για την Cosmote OTT με τον KaonMedia, ναι, έχει ενσωματωμένο ChromeCast.