Απορίες για Cosmote TV

Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Από κινητό Android ας πούμε, πας στο μενού ρυθμίσεων, πας στο Connectivity/More και βρίσκεις το Cast / Cast to another screen, θα κάνει search και θα σου βγάλει όποια οθόνη/συσκευή βρίσκεται κοντά σου που δέχεται screencast από το κινητό.

Η συσκευή ( της KaonMedia ) δίνεται δωρεάν από την Cosmote σε οποιονδήποτε πάρει το Cosmote OTT TV είτε μεταβεί από το δορυφορικό πακέτο στο OTT πακέτο.

Δεν έχει cast ο αποκωδικοποιητης. Θα πρέπει να αλλάξεις πακέτο.
Μπορείς με την μεταφορά του tv go στη νέα εφαρμογή, να αγοράσεις ένα συμβατό box και να έχεις και ΟΤΤ και cast, και τον δορυφορικό δεκτη όπως τώρα.

Cast σε lg tv smart μέσω κάποιας εφαρμογής μπορούμε να κάνουμε? Βαρεθηκαμε να περιμενουμε να βγει εφαρμογή webos

Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Ίσως να παίζει μέσω του browser αλλά δύσκολο.

Δε παίζει δυστυχώς. Υποστηρίζει μόνο firefox chrome edge . Στον ενσωματομενο της lg όταν μπαίνεις στη σελίδα δείχνει μόνο το λογότυπο cosmote tv

Ενδιαφέρομαι να βαλω cosmote tv sport pack αλλα εχω κάποιες αποριες και αν μπορει κάποιος να μου δωσει τα φωτα του.

1. Από θέμα εικόνας τι προτείνετε; Δορυφορικο ή ott;

2.Απο θεμα χρονοκαθυστερησης ποια απο τις δυο πλατφόρμες εχει λιγοτερη;

3. Διαβαζω οτι αν επιλέξω δορυφορική συνδεση θα εχω και δυνατότητα hybrid. Για να καταλάβω καλητερα θα παιζουν τα καναλια sports πχ και δορυφορικα και μεσο hybrid απο τον ίδιο δεκτη; (το 4κ καναλι θα μπορώ να το βλεπω σε αυτην την περίπτωση;)

4.Το cosmote tv go είναι δωρεαν σε οτι κ αν επιλεξω; (δορυφορική ή ott)

5.Αν επιλεξω την υπηρεσία ott θα μπορω να παρω τον δεκτη και να παιξει σε αλλο σπιτι ή είναι κλειδωμένο με το ρουτερ που συνδέεται 1η φορα;

Συγγνώμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα έχω μπερδευτει αρκετα.
Να πω οτι εχω συνδεση ίντερνετ vodafone οπτικη 100.

1. Το ΟΤΤ.
2. Η δορυφορική συνήθως αλλά δεν είναι σταθερή η καθυστέρηση. Τις περισσότερες φορές υπάρχει μια διαφορά 2-3".
3. Η hybrid στο δορυφορικό είναι ότι βλέπεις τα κανάλια μέσω δορυφόρου και για replay / on demand χρησιμοποιεί το Ίντερνετ. Δεν υπάρχει το 4Κ.
4. Το tv go έχει καταργηθεί, έχεις πρόσβαση στη νέα εφαρμογή για φορητές συσκευές ή tv box όποιο πακέτο και να διαλέξεις. Υπόψιν ότι αν διαλέξεις δορυφορικό, θα μπορείς να βλέπεις τα αθλητικά και από τον αποκωδικοποιητή και από το κινητό ταυτόχρονα, ενώ αν έχεις ΟΤΤ θα πρέπει να βλέπεις αθλητικά μόνο σε μια συσκευή (μόνο στα αθλητικά ισχύει αυτο μέχρι στιγμής)
5. Παίζει με οποιαδήποτε σύνδεση, αρκεί να υπάρχει Ίντερνετ.

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Σε ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σου.
Ξερω οτι στο δορυφορικο η χρονοκαθυστερηση ειναι οσο λες 2 με 3 δευτερόλεπτα. Στο ott διαβαζω διαφορα ακομα κ 1 λεπτό διαφορά με το live; Εν το μεταξυ ειχα στο μυαλο μου οτι η δορυφορική ειχε πολυ καλητερη εικόνα απο την "ίντερνετικη εικόνα".

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Σε σχέση με το live δεν ξέρω, σε σχέση με το δορυφορικό δεν έχουν ούτε 15" καθυστέρηση, αλλά η καθυστέρηση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Το ΟΤΤ έχει καλύτερη εικόνα γιατί δεν υπάρχει και περιορισμός στο bandwidth όπως στο δορυφορικό. Έχεις καλη σύνδεση, αρα δεν θα πρέπει να έχεις θέματα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Πανο σε ευχαριστώ παρα πολυ. Μου έλυσες καθε απορία.

Σε σχέση με το live δεν ξέρω, σε σχέση με το δορυφορικό δεν έχουν ούτε 15" καθυστέρηση, αλλά η καθυστέρηση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Το ΟΤΤ έχει καλύτερη εικόνα γιατί δεν υπάρχει και περιορισμός στο bandwidth όπως στο δορυφορικό. Έχεις καλη σύνδεση, αρα δεν θα πρέπει να έχεις θέματα.

Το κακό είναι ότι απευθυνεται μόνο στις πολυ καλές συνδέσεις, πάνω από 20 σίγουρα. Πάντως το OTEGO ήταν πολυ καλυτερο σαν τρόπος λειτουργίας, τουλάχιστον στο δικό μου λαπτοπ.

Για HD παίζει και με 6-8mbps, αλλά αν έχεις adsl αυτο μπορεί να είναι και το 80% της συνολικής ταχύτητας (αν μια μέση σύνδεση είναι περίπου 10mbps), για αυτο προτείνουν από 50+.
To OTT στο site είχε θέματα απόδοσης, σιγα σιγα φαίνεται να τα διορθώνουν.

To 4K καταναλώνει 19 mbps. Αν κάποιος έχει σταθερή σύνδεση από 23mbps βλέπει 4K άνετα

Έχω κάνει αίτηση Μέσω Internet για το sports pack OTT από την περασμένη Πέμπτη 6 Αυγούστου και ακόμα δεν με έχουν πάρει για επιβεβαίωση της παραγγελίας. Έχω πάρει τηλέφωνα μέχρι και χθες και μου λένε ότι θα με καλέσουν μόλις φτάσει η σειρά μου...
Τόσος πολύς φόρτος υπάρχει ρε παιδιά...?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Λόγω διακοπών υπολειτουργούν. Ηδη ήταν που ήταν οι απολύτως απαραίτητοι, τώρα με τις άδειες χειροτέρεψε το πράγμα.

Γιατί δεν έχει εκπομπή σήμερα .και δείχνει μόνο το ένα ματς ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk