Απορίες για Cosmote TV

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

To 4K καταναλώνει 19 mbps. Αν κάποιος έχει σταθερή σύνδεση από 23mbps βλέπει 4K άνετα

Δεν νομιζω να ειναι ακριβως ετσι πιανω 22-23 και ανα διαστηματα φευγει η ενδειξη Uhd απο το καναλι (και φανερο οτι πεφτει και η ποιοτητα)

Δεν νομιζω να ειναι ακριβως ετσι πιανω 22-23 και ανα διαστηματα φευγει η ενδειξη Uhd απο το καναλι (και φανερο οτι πεφτει και η ποιοτητα)

Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο..

Αρχικά έχεις ενσύρματη η ασύρματη σύνδεση με το ott?
Επίσης έχεις τεστάρει την γραμμή σου ποσό πιάνεις καθαρά χωρίς overheads ? ( δεν αναφέρομαι στα διαφορά Speedtest)

Αν πιάνεις 20 σταθερά download όχι συγχρονισμό ( χωρίς σκαμπανεβάσματα) παίζεις άνετα.

19 mbps ειναι η επίσημη ενημέρωση από ΟΤΕ για ott 4K , απλός επειδή οι γραμμές Adsl σπάνια πάνε πάνω από 14 σου λέει βάλε vdsl 50

Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Έχω αποκωδικοποιητή Hybrid Kaon NS1110H ο οποίος είναι συνδεδεμένος με Ethernet σε ρούτερ της Vodafone(3play sports pack)με χαμηλή ταχύτητα (βαριά 7 Mbs) και κολλάει συνέχεια όταν πάω να δω σειρά ή ταινία του ΤV Plus.
Όταν συνδέομαι μέσω WiFi του ίδιου δικτύου, με την ίδια χαμηλή ταχύτητα, στην νέα εφαρμογή ΟΤΤ από τηλεόραση Samsung που είναι σε άλλο δωμάτιο από το ρούτερ, αλλά και από tablet, δεν κολλάνε καθόλου όταν βάζω να δω το ίδιο περιεχόμενο.

Είναι φυσιολογική αυτή η διαφορά συμπεριφοράς αποκωδικοποιητή και εφαρμογής;
Μπορώ να κάνω κάτι εκτός από το να πάρω δίσκο για λήψη του περιεχομένου;

Απο χθες και εγω κάτοχος του δορυφορικού αθλητικού πακέτου. Μου εδωσαν δωρεαν και το cosmote tv(ott). Θελω να ρωτησω αν παρω το boxaki της xiaomi θα μπορώ να βλεπω και το 4k καναλι; Μπηκα απο το κινητο και λαπτοπ αλλα δεν υπήρχε μεσα το 4κ.

Θα μπορείς να το βλέπεις από το mi box s. Μόνο από τηλεόραση ή box (που τρέχει την επίσημη android tv εφαρμογή) εμφανίζεται το 4Κ.

Θα μπορείς να το βλέπεις από το mi box s. Μόνο από τηλεόραση ή box (που τρέχει την επίσημη android tv εφαρμογή) εμφανίζεται το 4Κ.

Μα το mibox s έχει Android tv λογισμικό όπου στο playstore του υπάρχει η επίσημη ott εφαρμογή
Δε καταλαβαινω

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πηρα το mi box αλλα δυστυχώς δεν υπάρχει το 4k. Πρεπει να κανω κατι;

Πηρα το mi box αλλα δυστυχώς δεν υπάρχει το 4k. Πρεπει να κανω κατι;

Μιλησα με το chat της cosmote και μου είπαν οτι παιζει μονο στο δικο της το box το 4κ.Παιζει αυτο ρε παιδια ή μιλησα με κανεναν ασχετο;

Παίζει κανονικα και στο mi box, το θέμα είναι στο πακέτο. Έχουν κάνει κάποιο λάθος και το 4Κ δεν εμφανίζεται πάντα, ενώ θα έπρεπε.

Πανο μου το εμφανιζει οχι στα καναλια αλλα στο κεντρικό μενου στα προτεινόμενα αλλα δυστυχώς δεν ανοιγει το 4k μου γραφει μολις το επιλεγω "το περιεχόμενο δεν διατίθεται στο πακετο συνδρομης σου"
Εσυ εχεις το ίδιο πρόγραμμα με το δικο μου(δορυφορικο sport pack) κ βλεπεις 4κ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Οχι αλλά θα έπρεπε να παίζει. Στείλε τους ένα μήνυμα για να το κοιτάξουν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Μιλησα χθες αλλα η κοπέλα δεν ήξερε και θα με παρουν σήμερα. Εν το μεταξυ ουτε το καναλι motorvision μου ανοίγει ενω στο δορυφορικο παιζει μια χαρα.

Μιλησα χθες αλλα η κοπέλα δεν ήξερε και θα με παρουν σήμερα. Εν το μεταξυ ουτε το καναλι motorvision μου ανοίγει ενω στο δορυφορικο παιζει μια χαρα.
Το Motorvision όπως και κάποια άλλα κανάλια όπως TCM, FOX, δεν παίζουν στο δωρεάν τρίμηνο πακέτο, γιατί στο δωρεάν πακέτο ενεργοποιούν Mini Packs. Αν όμως κανείς αναβάθμιση του GO, και είσαι συνδρομητής full πακέτου, τότε παίζουν όλα κανονικά.

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω εχω δορυφορικο sport pack και νεος πελάτης. Δεν είχα ποτέ cosmote go γενικα cosmote.
Μου εδωσαν δωρεάν το cosmote tv app οχι δοκιμαστικό 3μηνο.
Τα fox fox life κανονικα τα εχω κ στις 2 πλατφόρμες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Ναι, γιατί είσαι πρόσφατος πελάτης. Σου δώσανε κατευθείαν αυτο που παίρνουμε οι παλιοί πελάτες με την μετάβαση.

Μιλησα με την εξυπηρέτηση. Στην αρχη μου ειπαν οτι μονο αν εχεις κανει συμβόλαιο με ott παίζει το 4κ.Μα τους λεω στο site σας αλλα γραφει και μου λενε εμεις αυτην την ενημέρωσή εχουμε. Τους λεω οτι και το motorvision ομως δεν παίζει στο mi box. Αποκλείεται μου λενε. Και όμως τους λεω δεν παίζει και βγάζει το ιδιο μνμ με το 4k "Το περιεχόμενο δεν υποστηρίζετε απο το πακετο σας". Παιζει δηλ στο δορυφορικο και οχι στο cosmote tv το motorvision. Και ενω στην αρχη μου ειπαν για το 4k δεν μπορουν να επέμβουν μετα απο 30 λεπτα συνομιλίας μου ειπαν θα διορθώσουν το motorvision. Μα τους λεω μπορείτε να κανετε παρέμβαση για το motorvision και οχι για το 4κ;Υπήρχε μια σιγη.
Συνεχίζω την συνομιλια μαζι τους και μου λενε το εξης, επειδη τους είπα ότι γνωρίζω παιδια που παιζει με το συγκεκριμένο πρόγραμμα το 4κ,μηπως εχουν το full pack δορυφορικο; Λεω συγγνώμη στην αρχη μου είπατε παιζει μονο με συμβόλαιο ott κ οχι δορυφορικο. Σιγη πάλι.
Τέλος παντων παιδιά ειπε θα το καταγραψουν και θα με παρουν για ενημέρωση.
Σηκωνω τα χερια ψηλα.
Δειτε φωτο. Το ιδιο μνμ μου βγαζει κ στο 4k.

Screenshot_20200815_154435_gr.cosmote.cosmotetv.android.jpg

Πήγα να βάλω να δω κάτι από τα on demand του cosmote tv plus. Έβαλα 5 διαφορετικούς τίτλους. Και στους 5,μου έβγαλε ότι δεν επαρκεί η ταχύτητα μου. Συγχρονιζω στα 20 αλλά είναι ονομαστική 50σρα.Δικαιλογειται? Άλλες φορές δεν είχα προβλημα.

Συχνό μύνημα και σε μένα , δεν οφείλεται στην ταχύτητα. Κάτι με τους δέκτες παίζει. Έχω τον pvr αλλά και στον απλό όταν είχα multiroom τα ίδια. Αντίθετα η εφαρμογή στην Samsung παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα ακόμα και το 4k κλειδώνοντας στα 16 Mbps

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ερωτηση παιδια

στο σπιτι μου αυτην την στιγμη εχω 50αρα γραμμη της νοβα,και θελω να βαλω δορυφορικο cosmote tv+multiroom

δεν γνωριζω καλα την συνδεσμολογια ομως,πρεπει οι δεκτες να κουμπωθουν πανω στο ρουτερ η οχι?