Με 15 και να παίζει ταυτόχρονα Netflix και το OTT στο λαπτοπ, θα κολλαει. Προτιμώ το σταθερό 20.Ασε που το 4G δεν είναι τόσο καλό. Ευχαριστώ παντως για την πρόταση.
Φίλε μου για να σε βοηθήσω μια και τυχαίνει να έχω το Booster να σου αναφέρω τα εξής:
1. To Booster απ ότι έχω δει δίνεται μόνο σε ADSL γραμμές και VDSL 50. Σε 100 και 200 Mbps απ ότι έχω δει δεν διατίθεται.
2. Επίσης έχω κάπου διαβάσει ότι στην περίπτωση που κάποιος περνει ADSL ή VDSL 50 από καμπίνα μέσω vectoring το Booster δίνεται μόνο αν η καμπίνα είναι του ΟΤΕ κι αυτό γιατί μάλλον το Booster δεν είναι συμβατό με καμπίνες άλλων παροχων ( wind,Vodafone)
3. Για τα πρώτα 100 GB το Booster σου δίνει ταχύτητα το μέγιστο 60 Mbps από 4G + την ταχύτητα σου από ADSL / VDSL 50. Επίσης έχει αναφερθεί ότι μπορεί η σταθερή γραμμή σου να συγχρονίζει ελαφρώς χαμηλότερα με το Booster.
Προφανώς τα 60 Mbps είναι θεωρητικό μέγιστο, αν ας πούμε στην περιοχή σου πιάνει για πλάκα 150 Mbps 4G τότε μάλλον το Booster βάζει κόφτη στα 60 Mbps.
4. Μετά τα πρώτα 100 GB συνεχίζεις χωρίς κανένα περιορισμό στα GB, απλά η ταχύτητα σου πέφτει στα έως 15 Mbps από 4G + την σταθερή γραμμή σου ADSL/VDSL 50.
5. Η ταχύτητα upload είναι 5 Mbps από 4G + την ταχύτητα upload της σταθερής γραμμής σου ADSL /VDSL 50. Μάλιστα η ταχύτητα του upload παραμένει σταθερή και μετά τα πρώτα 100 GB.
Επομένως εσύ που όπως αναφέρεις συγρονιζεις στα 20 Mbps από τη VDSL σου, με το Booster μετά τα πρώτα 100 GB, θα έχεις ταχύτητα 20 Mbps από τη VDSL σου + έως 15 Mbps από 4G. Καθόλου άσχημα δηλαδή, μετά τα πρώτα 100 GB θα έχεις συνολικά γύρω στα 30 -35 Mbps.
Το θέμα είναι ότι δυστυχώς τουλάχιστον μέχρι στιγμής το ott βλέπει μόνο τη σταθερή γραμμή του Booster και όχι τη συνδιασμενη! Επίσης αν βάλεις Booster με σκέτο 4G, σε εμένα τουλάχιστον το ott έβγαζε μαύρη οθόνη σε όλα τα κανάλια , δεν το αναγνωριζε δηλαδή!
Τουλάχιστον όμως εσύ με τα 20 Mbps θα κάνεις τη δουλειά σου στο ott λογικά και από την επιπλέον ταχύτητα του 4G θα έχεις κάποιο περιθώριο και για κάποιες άλλες παράλληλες χρήσεις ίσως.