ο αδερφος μου περιμενει τηλεφωνο και αυτος να του πουν τι θα γινει γιατι χανει και την εκπτωσση 5 ευρω στο κινητο απο μια βλακεια ολοκληρη ζημια
Που το διαβασες αυτο?Τις έξτρα συσκευές στο ott γιατί σταματάει η δωρεάν χρήσησε έως και 5 συσκευές στις 31/12
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Χθες βραδύ μέσω του my cosomote app αποφάσισα να κάνω διακοπή του πακέτου εξτρά συσκευών ,(έχω cosmote tv ott) με αποτέλεσμα να μου κόψουν γενικά το cosmote tv μετα από τηλεφώνημα στο 13888, οπου τους εξήγησα ότι θέλω να κάνω διακοπή μόνο στο πακέτο εξτρά συσκευών ,και όχι γενικά στο cosmote tv μου είπαν ότι δεν γίνεται να ξανά γινει ενεργοποίηση, γιατι έχει γινει κατάργηση και ότι πρέπει να κάνω νεα σύνδεση ,οπου και έκανα στα 22 ευρω από τα 28 που πλήρωνα, μου είπαν επίσης ότι όταν παραλάβω τον καινούργιο εξοπλισμό πρέπει να επιστρέψω τον παλιό ,σε ερώτηση μου γιατι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον παλιό ,και απλά να περάσω μεσα να καινούρια στοιχεία μου είπαν αν κατάλαβα καλα ,ότι δεν γίνεται γιατί υπάρχει παντρεμα του Serial number του εξοπλισμού με το id και το αναγνωριστικό σύνδεσης
Τηλεφωνικά δηλαδή αν επιμείνεις δεν βγαίνει άκρη;απλο: γιατι εξω απ τα καταστηματα παρατηρουνται υπεραριθμες ουρες και τηλεφωνικη εξυπηρετηση δεν υφισταται, δεν βγαζεις γραμμη με την καμια,
λυπηρο για τον νο1 παροχο της ελλαδος, αλλα οταν ο αλλος προσπαθει να κανει την δουλεια του με το ελαχιστο κοστος,
αυτα εχουμε..
Καλή επιτυχία!μπα...
ουτε καν στην αναμονη δεν σε αφηνει, τοσο φισκα μιλαμε,
στο κλεινει στην μαπα, βεβαια εγω δοκιμασα μεσημερι,
ισως πρωι ή βραδυ ειναι καλυτερα,
για κατσε να δοκιμασω τωρα
Αδυνατώ να καταλάβω γιατί όλοι εσείς δεν πήγατε σε ένα κατάστημα ή να παίρνατε ένα τηλ. στην εξυπηρέτηση, για να σας απενεργοποιήσει τις πρόσθετες συσκευές..
Δεν έριξα ευθύνη στους συνδρομητές.. Όποτε χρειάστηκε στο παρελθόν να επικοινωνήσω μαζί τους δεν είχα πρόβλημα, είτε μέσω customer service,είτε μέσω καταστήματος..Αρχικά το να ρίχνουμε την όποια ευθύνη στον συνδρομητή γιατί επέλεξε τον έναν τρόπο έναντι του άλλου, είναι παράλογο.
Από εκεί και πέρα, προσωπικά σε ενημερώνω πως δοκίμασα :
- 3 φορές στο τηλέφωνο
- Μέσω messanger τόσο προς cosmote όσο και προς cosmote tv. Ακόμη δεν εχω λάβει απάντηση σε εκεινα, 10 μέρες μετά.
- Μέσω chat όπου ο "προσωπικός βοηθός" μου λέει άσχετα!
Τέλος να σημειώσω πως παρότι τα παραπάνω ΔΕΝ γίνονται σωστά.
Παρότι η κλήση για νέα ενεργοποίηση ΔΕΝ έχει γίνει ακόμη.
Παρότι είχα διαβεβαίωση πως ΔΕΝ θα χρεωθώ τέλη διακοπής.
Βγήκε κανονικά λογαριασμός που με χρεώνει με Τέλη!
Αυτά για τον νούμερο 1 πάροχο της χώρας!
ΟχιΑν κάποιος έχει cosmote tv μέσω δορυφόρου και έχει μια δεύτερη τηλεόραση που έχει κατεβάσει την εφαρογη cosmote tv για δει θα πρεπει να εχει ενεργο το πακέτο εξτρά συσκευών
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.