Απορίες για Cosmote TV

Λογικα θα είναι αργά τα χαράματα της Πέμπτης το άνοιγμα για να προλάβουν σε περίπτωση παράτασης να δουν οι τηλεθεατές
Θα " κλεινουν " τα χαραματα της Παρασκευης, εννοεις!

Ακυρο... το ιδιο γραφουμε!

• Like
Reactions: angelalex
Ας γραψω κι εγω τι εχω καταλαβει... Λοιπον, τις Πεμπτες θα " ανοιγουν " τα 9 sport + highlights... Με ολο το προγραμμα της ημερας!
Δεν ξερω...
Α) Αν θα ισχυει καθε Πεμπτη.
Β) Τι ωρα θα " ανοιγουν ", και θα " κλεινουν ".
Εγώ πιστεύω θα είναι τύπου εον κοσμοτε η συμφωνία θα δούμε στις 15/9 και τότε θα βγάλουμε συμπεράσματα

Δλδ πιστεύετε ότι θα δίνει κάποιος όλο το αθλητικό περιεχόμενο του ΟΤΕ με 99 ευρώ το χρόνο; και γιατί να μην το βάλουν όλοι μέσω του αντ1?
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι ανοιχτά τα Cosmote sports πέρα από την Πέμπτη. Το λέει η ανακοίνωση ότι κάθε Πέμπτη θα είναι ανοιχτά. Δεν γίνεται και έχεις δίκιο με 99 ευρώ το χρόνο δεν θα το έδινε εδώ εγώ πληρώνω στους 4 μήνες 100 ευρώ (4 Χ 25€) και δεν γίνεται να δίνει τα 2/3 τζάμπα ο Αντ1. Ορίστε και το λινκ που το λέει ξεκάθαρα κάθε Πέμπτη

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1+ είναι ξεκάθαρη:

Ανοιχτό όλο το πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE Sport αποκλειστικα και ΜΟΝΑΧΑ κάθε Πέμπτη. Και όταν λέμε όλο το πρόγραμμα, από ποδόσφαιρο ως Μπάσκετ και Τένις, ό,τι παίζει κάθε Πέμπτη στην COSMOTE.

Τις υπόλοιπες ημέρες τα κανάλια COSMOTE Sport θα παραμένουν κλειστά στον ΑΝΤ1+ (Παρασκευή ως Τετάρτη).

Υπάρχει μια παρανοηση στην ανακοίνωση του ΑΝΤ1 που λέει όλο το περιεχόμενο του cosmote.
Εκεί ίσως τη πατάει ο κόσμος, ωστόσο αναφέρει ξεκάθαρα στην αρχή το κάθε Πέμπτη.IMG_3667.jpeg

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Πάντως εγώ σε ένα site διάβασα ότι θα έχει όλο το περιεχόμενο και κατονόμασε κιόλας το nba και κάποια άλλα αθλητικά της κόσμοτε
Όλο το περιεχόμενο της Πέμπτης...δηλαδή θα βλέπεις και NBA αλλά μόνο κάθε Πέμπτη...

Μηπωϛ το 15/9... εχει να κανει με τα τυχον οφελη τηϛ Cosmote... Για οποια βεβαια, δεν εχει γραφτει ακομη τιποτε...

Γ. Υ. Αυτο το " αποκλειστική " στην ανακοινωση του Ant1+, κι εκει που ειναι... " μου καθεται στον λαιμο "!

Μηπωϛ το 15/9... εχει να κανει με τα τυχον οφελη τηϛ Cosmote... Για οποια βεβαια, δεν εχει γραφτει ακομη τιποτε...

Γ. Υ. Αυτο το " αποκλειστική " στην ανακοινωση του Ant1+, κι εκει που ειναι... " μου καθεται στον λαιμο "!
Είναι Κυριακή η μέρα που βγαίνει οπότε μήπως παίζει κάτι με τα κανάλια και τα μεταδίδει όλη την εβδομάδα επίσης το αποκλειστικά για την φ1 είναι μέχρι του χρόνου ελπίζω να αλλάξει

Ρε παιδιά πολλή συζήτηση για το τίποτα, προφανώς από 15 Σεπτέμβρη θα μπορείς να κάνεις εγγραφή στο πακέτο αυτό, ξεκάθαρα γράφει ότι ΜΟΝΟ Πέμπτη θα είναι ανοικτά τα κανάλια, γιατί το κουράζουμε περαιτέρω;

Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω τη streaming υπηρεσία της COSMOTE TV στο εξωτερικό;
Ναι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη streaming υπηρεσία της COSMOTE TV όταν βρίσκεσαι προσωρινά εκτός Ελλάδος και εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να απολαύσεις την υπηρεσία στις φορητές σου συσκευές, παρακολουθώντας το ίδιο περιεχόμενο, που προσφέρεται στην Ελλάδα.
τι εννοει με το "φορητες" ? δεν παιζει σε τηλεοραση απ ευθειας ειτε με εφαρμογη ειτε με το box ?

Εχει αγωνες αυτη τη στιγμη στο τενις, US open ATP....ουτε η νοβα ουτε η κοσμοτε τους καλυπτει ?