Απορίες για Cosmote TV

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν κατά την θέαση προγράμματος μέσω δορυφόρου (είτε ταινία είτε αθλητικά) μπορεί να γίνει παύση για λίγο ;Απ’ όσο θυμάμαι οι ταινίες παίζουν χωρίς διαφημίσεις.

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν κατά την θέαση προγράμματος μέσω δορυφόρου (είτε ταινία είτε αθλητικά) μπορεί να γίνει παύση για λίγο ;Απ’ όσο θυμάμαι οι ταινίες παίζουν χωρίς διαφημίσεις.
Όχι δεν υπάρχει πλέον αυτή η δυνατότητα.

• Like
Reactions: Hiddenite
Έχω το εξής παράδοξο. Όταν βλέπω Cosmote sport 4K μέσω Xiaomi mi box s 1st gen μου κάνει κολλήματα σαν να μην φτάνει η ταχύτητα ενώ αν μπω από την εφαρμογή της tv (TCL C645) το 4Κ κανάλι παίζει άψογα. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Έχω το εξής παράδοξο. Όταν βλέπω Cosmote sport 4K μέσω Xiaomi mi box s 1st gen μου κάνει κολλήματα σαν να μην φτάνει η ταχύτητα ενώ αν μπω από την εφαρμογή της tv (TCL C645) το 4Κ κανάλι παίζει άψογα. Τι μπορεί να συμβαίνει;
Να πετάξεις στα σκουπίδια το mi box S και να πάρεις το 2gen ή άλλο....

Να πετάξεις στα σκουπίδια το mi box S και να πάρεις το 2gen ή άλλο....
Εγώ έχω το onn 4k pro και είναι άψογο, το άλλο που θα πρότεινα στα 100 ευρώ είναι το google tv streamer που το πουλάει στο αμαζον

Last edited:
  • Like
Reactions: Joker19
Αν και δε νομιζω, υπαρχει αραγε καποιος τροπος να περασω - σε εκτος cosmote tv box - καποια εκδοση της cosmote tv, που να εχει επιλογη αναλυσης χειροκινητα και οχι αυτοματα?
Οπως δηλαδη εχει η εφαρμογη στο δικο τους tv box.

Αν και δε νομιζω, υπαρχει αραγε καποιος τροπος να περασω - σε εκτος cosmote tv box - καποια εκδοση της cosmote tv, που να εχει επιλογη αναλυσης χειροκινητα και οχι αυτοματα?
Οπως δηλαδη εχει η εφαρμογη στο δικο τους tv box.
Εαν υπαρχει θα βολευε και εμενα πολυ...

Καθόλου δεν διαφημίζεται η μετάδοση του Ολυμπιακού στο 4Κ κανάλι, φοβούνται αν μπουν όλοι ότι θα γίνει χαμούλης;

• Haha
Reactions: billys13
Μόλις πριν λίγο, στο ίδιο σπίτι 3 συσκευές συνδεδεμένες, οι 2 βλέπουν αθλητικά και η 1 μία να προσπαθεί να δει σειρά από το Replay TV... και πέταξε το μήνυμα ότι έχετε υπερβεί τις επιτρεπόμενες συσκευές για ταυτόχρονη θέαση. o_O

Αναφέρομαι σε Cosmote tv OTT.

Καλησπέρα σε όλους,

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αναλυτικά αλλα η εικόνα στο cosmote box μοιάζει κάπως "ξεπλυμενη". Προς το παρόν έχω βάλει μόνο αθλητικα αλλα σκοπεύω να βλέπω και youtube και καμιά ταινία μέσω του box.

Ποιες ρυθμίσεις οθόνης πρεπει να κάνω; (LG C1 τηλεόραση).

Και εγώ το ανακάλυψα τις προάλλες είχε μπει ένας φίλος μου και οι γονείς μου έβλεπαν on demand και εγώ δεν μπορούσα να δω ματς

Καλησπέρα σε όλους,

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αναλυτικά αλλα η εικόνα στο cosmote box μοιάζει κάπως "ξεπλυμενη". Προς το παρόν έχω βάλει μόνο αθλητικα αλλα σκοπεύω να βλέπω και youtube και καμιά ταινία μέσω του box.

Ποιες ρυθμίσεις οθόνης πρεπει να κάνω; (LG C1 τηλεόραση).
Πρέπει να απενεργοποιήσεις το HDR!

Ευχαριστώ πολύ!

Άλλη μια απορία για ταυτόχρονη θεαση.

Στο πακέτο αθλητικών (28 ευρώ) μπορείς να δεις ταυτόχρονα το ίδιο αθλητικό κανάλι σε άλλη συσκευή; γιατί μου είπε ο υπάλληλος ότι για να γίνει αυτό πρέπει να ενεργοποιήσω extra υπηρεσία που κάνει 7,70 ευρώ.

Οταν λέω δεύτερη συσκευή εννοώ ότι εγώ θα βλέπω μέσω cosmote box ή app και ο δεύτερος μέσω app στην τηλεόραση του (συγκεκριμένα ο πατέρας μου που ζει σε άλλο σπίτι).

Ευχαριστώ πολύ!

Άλλη μια απορία για ταυτόχρονη θεαση.

Στο πακέτο αθλητικών (28 ευρώ) μπορείς να δεις ταυτόχρονα το ίδιο αθλητικό κανάλι σε άλλη συσκευή; γιατί μου είπε ο υπάλληλος ότι για να γίνει αυτό πρέπει να ενεργοποιήσω extra υπηρεσία που κάνει 7,70 ευρώ.

Οταν λέω δεύτερη συσκευή εννοώ ότι εγώ θα βλέπω μέσω cosmote box ή app και ο δεύτερος μέσω app στην τηλεόραση του (συγκεκριμένα ο πατέρας μου που ζει σε άλλο σπίτι).
Αφού το γράφει ξεκάθαρα, δύο ταυτόχρονες θέασης.

Attachments

• IMG_0514.jpeg
    IMG_0514.jpeg
    795.2 KB · Views: 41