Απορίες για Cosmote TV

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2025

Την Κυριακή, 16/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2025.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

leo06

Supreme Member
14 October 2007
6,860
Πάτρα
Μα δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός πάνω στο ποια κανάλια, μπορεί το ίδιο μπορεί και διαφορετικό. Και το box της COSMOTE την ίδια εφαρμογή τρέχει με άλλες συσκευές android. Μπορεις να δεις και χωρίς να έχεις καν το δικό της box

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

xalaros10

Established Member
22 December 2006
111
Στο Cosmote box σε επίγεια κανάλια μέσω κεραίας δεν έχω ήχο.
Ξαναέκανα σάρωση, επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Σε όλα τα υπόλοιπα έχω ήχο κανονικά.
Έχει συμβεί σε άλλον αυτό;
Το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος;

• Wow

john1987

New member
29 August 2019
63
Αθήνα
Μα δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός πάνω στο ποια κανάλια, μπορεί το ίδιο μπορεί και διαφορετικό. Και το box της COSMOTE την ίδια εφαρμογή τρέχει με άλλες συσκευές android. Μπορεις να δεις και χωρίς να έχεις καν το δικό της box
Οκ ο κύριος λόγος είναι ότι έβαλα το stremio πάνω στο cosmote box.

ΓΡΥΠΑΣ

AVClub Addicted Member
6 December 2018
2,190
Ευχαριστώ πολύ!

Άλλη μια απορία για ταυτόχρονη θεαση.

Στο πακέτο αθλητικών (28 ευρώ) μπορείς να δεις ταυτόχρονα το ίδιο αθλητικό κανάλι σε άλλη συσκευή; γιατί μου είπε ο υπάλληλος ότι για να γίνει αυτό πρέπει να ενεργοποιήσω extra υπηρεσία που κάνει 7,70 ευρώ.

Οταν λέω δεύτερη συσκευή εννοώ ότι εγώ θα βλέπω μέσω cosmote box ή app και ο δεύτερος μέσω app στην τηλεόραση του (συγκεκριμένα ο πατέρας μου που ζει σε άλλο σπίτι).
Σε OTT, μπορεί να δεις, ταυτόχρονα, 2 αθλητικά ( οποία θες ) + 1 μη αθλητικό ( οποίο θες )!
Χωρίς επιπλέον χρέωση!

• Like
Reactions: john1987

john1987

New member
29 August 2019
63
Αθήνα
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Δεδομένου ότι βλέπω stremio μέσω του box (έχει 4κ περιεχόμενο) σε τηλεόραση (που έχει 4κ hdr) μήπως κόβω πολύ από την ποιότητα; εκτός αν θεωρείτε ότι πρέπει να βάλω σε χωριστό box το stremio επειδή το cosmote box είναι ακατάλληλο για τη χρήση αυτή.

Joker19

AVClub Addicted Member
2 August 2020
1,779
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Δεδομένου ότι βλέπω stremio μέσω του box (έχει 4κ περιεχόμενο) σε τηλεόραση (που έχει 4κ hdr) μήπως κόβω πολύ από την ποιότητα; εκτός αν θεωρείτε ότι πρέπει να βάλω σε χωριστό box το stremio επειδή το cosmote box είναι ακατάλληλο για τη χρήση αυτή.
Ε...όταν βλέπεις Stremio βάλτο 4Κ κλπ.... Παίξε με τις ρυθμίσεις....

voys

Senior Member
14 January 2018
572
Στη cosmote tv δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς διαχείριση των συσκευών μας;
Δεν μπορώ να το βρω πουθενά και μου κάνει εντύπωση γιατί στην eon μπορώ.
Στην EON το χρησιμοποιούσα κάθε μήνα για να αφαιρώ τα παλιά προφίλ του browser από το laptop.
Εγώ πολύ συχνά αλλάζω browsers, ή κάνω καινούρια προφίλ στον browser.
Τουλάχιστον στη nova μπορούσα να διαγράφω κάθε μήνα τα παλιά sessions από τους browsers της συσκευής.
Κι αυτό γιατί δεν κοιτάνε τη συσκευή αλλά αν δουν άλλο browser στο ίδιο laptop το μετράνε σαν νέα συσκευή!
Δεν ξέρω βέβαια αν κάνει το ίδιο με την eon η cosmote.
Δηλαδή τώρα τι; Θα πρέπει να παίρνω συνέχεια στη cosmote να μου σβήνει τους παλιούς browsers του laptop;

Joker19

AVClub Addicted Member
2 August 2020
1,779
Στη cosmote tv δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς διαχείριση των συσκευών μας;
Δεν μπορώ να το βρω πουθενά και μου κάνει εντύπωση γιατί στην eon μπορώ.
Στην EON το χρησιμοποιούσα κάθε μήνα για να αφαιρώ τα παλιά προφίλ του browser από το laptop.
Εγώ πολύ συχνά αλλάζω browsers, ή κάνω καινούρια προφίλ στον browser.
Τουλάχιστον στη nova μπορούσα να διαγράφω κάθε μήνα τα παλιά sessions από τους browsers της συσκευής.
Κι αυτό γιατί δεν κοιτάνε τη συσκευή αλλά αν δουν άλλο browser στο ίδιο laptop το μετράνε σαν νέα συσκευή!
Δεν ξέρω βέβαια αν κάνει το ίδιο με την eon η cosmote.
Δηλαδή τώρα τι; Θα πρέπει να παίρνω συνέχεια στη cosmote να μου σβήνει τους παλιούς browsers του laptop;
Δεν ισχύει αυτό...

Hacker?pcs

AVClub Enthusiast
22 August 2010
817
Δεν υπάρχει κάποια σελίδα διαχείρισης login sessions, 99% είναι σαν το login όπως σε κάθε site (πχ εδώ στο forum), αν δεν κάνεις logout και σβήσεις cookies/αλλάξεις browser σε θεωρεί logged in απλά όχι active και μετά από κάποιες μέρες σε κάνει απλά logout μόνο του από εκείνο το browser/συσκευή. To box που δεν το χρησιμοποιώ όταν πήγα να το χρησιμοποιήσω μετά από καιρό με είχε πετάξει και ήθελε login με username/password

Είναι πολύ ευέλικτο με το όριο των 10 login, πολύ δύσκολα θα το πιάσεις

voys

Senior Member
14 January 2018
572
Μέχρι 10 συσκευές μπορείς στην Cosmote.... Σπάνιο να τις συμπληρώσεις.... Και τις διαγράφεις μόνος σου.
Αν σε αφήνει να διαγράφεις προηγούμενες χρήσεις όταν συμπληρώσεις τις συσκευές τότε δεν είναι θέμα.
Στη nova έχεις 3 φορητές συσκευές και ήταν ζορισμένα τα πράγματα με τους broswers του laptop και το κινητό.
Με 10 συσκευές χωρίς περιορισμό στον αριθμό των φορητών ακόμη κι εγώ που κάνω "format" όλη την ώρα στους browsers λογικά δεν θα έχω θέμα αρκεί να σε αφήνει να διαγράφεις παλιότερα sessions αν συμπληρώσεις τον αριθμό.
Σε ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.

voys

Senior Member
14 January 2018
572
Δεν υπάρχει κάποια σελίδα διαχείρισης login sessions, 99% είναι σαν το login όπως σε κάθε site (πχ εδώ στο forum), αν δεν κάνεις logout και σβήσεις cookies/αλλάξεις browser σε θεωρεί logged in απλά όχι active και μετά από κάποιες μέρες σε κάνει απλά logout μόνο του από εκείνο το browser/συσκευή. To box που δεν το χρησιμοποιώ όταν πήγα να το χρησιμοποιήσω μετά από καιρό με είχε πετάξει και ήθελε login με username/password

Είναι πολύ ευέλικτο με το όριο των 10 login, πολύ δύσκολα θα το πιάσεις
Με 10 logins ακόμη κι εγώ δεν θα έχω θέμα. Από ότι κατάλαβα δεν κοιτάζουν το είδος των logins.
Στη eon είναι 3 φορητές συσκευές, με ένα κινητό και ένα laptop είσαι ήδη στην επικίνδυνη ζώνη.
Σε ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.

• Like

Hacker?pcs

AVClub Enthusiast
22 August 2010
817
Επειδή και εγώ καθαρίζω τα cookies, απλά μην κλείνεις απλά την καρτέλα της Cosmote TV, κάνε πρώτα logout για να μην έχεις ghost sessions

michkal91

AVClub Addicted Member
23 May 2011
1,821
Παιδιά, νομίζω το 10 δεν ισχύει πλέον. Έχει να μου βγάλει μήνυμα ότι συμπλήρωσα κάνα χρόνο τώρα. Και έχω συνδέσει άπειρες συσκευές από τότε (σίγουρα κάνω από 10)

• Wow

michkal91

AVClub Addicted Member
23 May 2011
1,821
Πάνω 🤣*
Σκέψου έχω αλλάξει κινητό, λαπτοπ και ταμπλετ. Έχω αλλάξει τα μποξ 2-3 φορές. Συν τις τηλεοράσεις

• Wow