Εγώ και έπαιζε 4κ μέχρι πρότινος. Μήπως δεν έχεις βάλει στις ρυθμίσεις 4κ ?Έχει κανείς φορτώσει εφαρμογή τύπου Stremio στο cosmote box;
(SKYWORTH HY4415 Android Tv Box)
Ρωτάω γιατί για κάποιο λόγο δε φορτώνει 4k περιεχόμενο από το stremio αλλα μονο 1080p.
Κάνεις logout στο παλιό πριν πας στο καινούριο;Πάνω*
Σκέψου έχω αλλάξει κινητό, λαπτοπ και ταμπλετ. Έχω αλλάξει τα μποξ 2-3 φορές. Συν τις τηλεοράσεις
Δυστυχώς ναι ούτε εμένα μου το βγάζει που πήγα να ψάξω από περιέργεια. Είτε σε κατάστημα είτε μέσω live chat στο Cosmote app είτε στο 13888Καλησπέρα, πώς μπορώ να κόψω το πακέτο των καναλιών Novasports;
Μόνο με τηλέφωνο; Διότι στο app δεν μου βγάζει κάποια τέτοια επιλογή.
εχει θεμα με safari ισχυει μονο chrome πλεον χρησιμοποιω...Εχει κανενα θεμα με τον SAFARI η κοσμοτε ? Δεν μου ανοιγει την εικονα, γυρναει συνεχεια η κλεψυδρα, ενω πχ με CHROME φορτωνει κανονικα την εικονα.
Η συνδεση ειναι χιλιαρα με εθερνετ.
Περιεργο παντως.... και νομιζω εχει θεμα με τον Σαφαρι και η απλη σελιδα της κοσμοτε... κι αυτη εχει προβληματα και δεν φορτωνει σωστα τις περισσοτερες φορες.εχει θεμα με safari ισχυει μονο chrome πλεον χρησιμοποιω...
Λίγο off topic αλλά έχει αρκετά bugs ο safariΠεριεργο παντως.... και νομιζω εχει θεμα με τον Σαφαρι και η απλη σελιδα της κοσμοτε... κι αυτη εχει προβληματα και δεν φορτωνει σωστα τις περισσοτερες φορες.
Μπορείς. Η cosmote δεν διαχωρίζει τις συσκευές σε μεγάλη και μικρή οθόνη. Αρκεί να μην παίζουν ταυτόχρονα.Εχω δορυφορικό πακέτο.
Χρησιμοποιώ το android box Μecool TV Box KM2 Plus σε δεύτερη τηλεόραση στο σπίτι για θέαση μέσω internet.
Mπορώ να πάρω άλλο ένα ίδιο android box για να το πάρω στο χωριό όποτε πάω η κατοχυρώθηκε η θέση για θέαση σε μεγάλη οθόνη μόνο στο πρώτο box;
Στο χωριό όταν δουλεύει το δεύτερο το πρώτο θα το έχω εκτός ρεύματος.
Στο δορυφορικό δεν ισχύει. Μια ο δορυφόρος και μια συσκευή@music_1896 πλεον, και ταυτοχρονα μπορεις! Μεχρι 3 θεασεις, εκ των οποιων οι 2 σε αθλητικα... ( Στο OTT, τουλαχιστον. )
Σε δέκα μπορείς να το βάλεις ....Εχω δορυφορικό πακέτο.
Χρησιμοποιώ το android box Μecool TV Box KM2 Plus σε δεύτερη τηλεόραση στο σπίτι για θέαση μέσω internet.
Mπορώ να πάρω άλλο ένα ίδιο android box για να το πάρω στο χωριό όποτε πάω η κατοχυρώθηκε η θέση για θέαση σε μεγάλη οθόνη μόνο στο πρώτο box;
Στο χωριό όταν δουλεύει το δεύτερο το πρώτο θα το έχω εκτός ρεύματος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.