Απορίες για Cosmote TV

Έχει κανείς φορτώσει εφαρμογή τύπου Stremio στο cosmote box;
(SKYWORTH HY4415 Android Tv Box)

Ρωτάω γιατί για κάποιο λόγο δε φορτώνει 4k περιεχόμενο από το stremio αλλα μονο 1080p.

Έχει κανείς φορτώσει εφαρμογή τύπου Stremio στο cosmote box;
(SKYWORTH HY4415 Android Tv Box)

Ρωτάω γιατί για κάποιο λόγο δε φορτώνει 4k περιεχόμενο από το stremio αλλα μονο 1080p.
Εγώ και έπαιζε 4κ μέχρι πρότινος. Μήπως δεν έχεις βάλει στις ρυθμίσεις 4κ ?

Πάνω 🤣*
Σκέψου έχω αλλάξει κινητό, λαπτοπ και ταμπλετ. Έχω αλλάξει τα μποξ 2-3 φορές. Συν τις τηλεοράσεις
Κάνεις logout στο παλιό πριν πας στο καινούριο;

Ξέρει κανείς αν έρχονται email με αποδεικτικό πληρωμής μετά την πληρωμή από την cosmote? Ρωτάω γιατί στην nova ερχόταν με email. Και επίσης διπλοπλήρωσα τον λογαριασμό μου μέσω application γιατί την πρώτη φορά μου έβγαλε σφάλμα και έτσι την επανέλαβα. Όμως τελικά μου εφαιρέθηκε από την τράπεζα δύο φορές. Στην nova αν πήγαινες να πληρώσεις ξανά (από λάθος σου) τον λογαριασμό δεν σε άφηνε το σύστημα..

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Εδώ σε αφήνει στη σταθερή, στη κινητή όχι. Δεν έρχεται αποδεικτικό πληρωμής, βγάζει τις λεπτομέρειες στην επιβεβαίωση και βλέπεις το ιστορικό πληρωμής στον e λογαριασμό

μετα την μεταβιβαση του cosmote tv απο το το ονομα του πατερα μου στο δικο μου δεν φαινεται να εχω ενεργοποιημενο το πακετο των εξτρα συσκευω γιατι δεν φαινεται στον λογαριασμο ενω απο το 13888 μου ειπαν οτι ειναι κανονινα ενεργοποιημενο. Μου ειπαν οτι επειδη εχω μποξακι θα παει στα 7 ευρω το πακετο εξτρα συσκευων ενω μου το ειχαν δωσει δωρεαν πριν 2 χρονια πως γινεται να το χρεωνουν τωρα?

Καλησπέρα, πώς μπορώ να κόψω το πακέτο των καναλιών Novasports;

Μόνο με τηλέφωνο; Διότι στο app δεν μου βγάζει κάποια τέτοια επιλογή.

Καλησπέρα, πώς μπορώ να κόψω το πακέτο των καναλιών Novasports;

Μόνο με τηλέφωνο; Διότι στο app δεν μου βγάζει κάποια τέτοια επιλογή.
Δυστυχώς ναι ούτε εμένα μου το βγάζει που πήγα να ψάξω από περιέργεια. Είτε σε κατάστημα είτε μέσω live chat στο Cosmote app είτε στο 13888

• Like
Reactions: fotis246
Εχει κανενα θεμα με τον SAFARI η κοσμοτε ? Δεν μου ανοιγει την εικονα, γυρναει συνεχεια η κλεψυδρα, ενω πχ με CHROME φορτωνει κανονικα την εικονα.
Η συνδεση ειναι χιλιαρα με εθερνετ.

Εχει κανενα θεμα με τον SAFARI η κοσμοτε ? Δεν μου ανοιγει την εικονα, γυρναει συνεχεια η κλεψυδρα, ενω πχ με CHROME φορτωνει κανονικα την εικονα.
Η συνδεση ειναι χιλιαρα με εθερνετ.
εχει θεμα με safari ισχυει μονο chrome πλεον χρησιμοποιω...

• Like
Reactions: ilias
εχει θεμα με safari ισχυει μονο chrome πλεον χρησιμοποιω...
Περιεργο παντως.... και νομιζω εχει θεμα με τον Σαφαρι και η απλη σελιδα της κοσμοτε... κι αυτη εχει προβληματα και δεν φορτωνει σωστα τις περισσοτερες φορες.

Περιεργο παντως.... και νομιζω εχει θεμα με τον Σαφαρι και η απλη σελιδα της κοσμοτε... κι αυτη εχει προβληματα και δεν φορτωνει σωστα τις περισσοτερες φορες.
Λίγο off topic αλλά έχει αρκετά bugs ο safari

Εχω δορυφορικό πακέτο.
Χρησιμοποιώ το android box Μecool TV Box KM2 Plus σε δεύτερη τηλεόραση στο σπίτι για θέαση μέσω internet.

Mπορώ να πάρω άλλο ένα ίδιο android box για να το πάρω στο χωριό όποτε πάω η κατοχυρώθηκε η θέση για θέαση σε μεγάλη οθόνη μόνο στο πρώτο box;

Στο χωριό όταν δουλεύει το δεύτερο το πρώτο θα το έχω εκτός ρεύματος.

Εχω δορυφορικό πακέτο.
Χρησιμοποιώ το android box Μecool TV Box KM2 Plus σε δεύτερη τηλεόραση στο σπίτι για θέαση μέσω internet.

Mπορώ να πάρω άλλο ένα ίδιο android box για να το πάρω στο χωριό όποτε πάω η κατοχυρώθηκε η θέση για θέαση σε μεγάλη οθόνη μόνο στο πρώτο box;

Μπορείς. Η cosmote δεν διαχωρίζει τις συσκευές σε μεγάλη και μικρή οθόνη. Αρκεί να μην παίζουν ταυτόχρονα.

• Like
Reactions: music_1896
@music_1896 πλεον, και ταυτοχρονα μπορεις! Μεχρι 3 θεασεις, εκ των οποιων οι 2 σε αθλητικα... ( Στο OTT, τουλαχιστον. )

Εχω δορυφορικό πακέτο.

Σε δέκα μπορείς να το βάλεις ....

• Like
Reactions: music_1896
Θέλω σκληρό δίσκο 2tb που να δουλεύει με τον NS1100 έχει κανείς καμιά πρόταση

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατι αριθμοι που βγαινουν στην οθονη καθε τρεις και λιγο οταν ανανεωνει τα κλειδια η οτι αλλο κανει τελος παντων, γινεται να μην τα βλεπουμε στην οθονη ?