Απορίες για Cosmote TV

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

antonogreg

Senior Member
16 December 2007
393
Βασικά, περίεργο, μου ήρθε ειδοποίηση offer for you δωρεάν ant1+ για 12 μήνες αλλα δεν τ βρίσκω στην εφαρμογή. Έχω δορυφορικό + σταθερό

ilias

Supreme Member
18 June 2006
9,320
Bratislava
Εχει κανενα θεμα η κοσμοτε τιβι σημερα το μεσημερι ? Με εθερνετ το κουτι και η συνδεση ειναι κατω απο 1 μεγαμπιτ....

Epistimonas

Established Member
1 February 2022
299
Καλησπέρα.
Ανοίγει σήμερα το κανάλι cinema Christmas και βλέπω το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας.
Οι δύο πρώτες ταινίες είναι στο πνεύμα των Χριστουγέννων με παιδικά για τα παιδιά μας .
Η τρίτη ταινία όμως είναι κατάλληλη άνω των 16 ετών με σκοτωμούς και το αίμα ποτάμι.
Ποιο είναι αυτό το μυαλό που την διάλεξε να παίξει σε ενα κανάλι για τα Χριστούγεννα και για τα μικρά παιδιά?

antonogreg

Senior Member
16 December 2007
393
Εν τω μεταξύ να ρωτήσω αν δίνει μαζί και τα αθλητικά +sports 1 κλπ?
Δεν ξέρω ακόμη. Πιστεύω ναι αλλά προς το παρόν έχω το δωρεάν 9μηνο απ τ ΔΕΗ και ο κωδικός προσφοράς της κοσμοτε ισχύει έως 15/1. Οπότε θα το ενεργοποιήσω γύρω στις 10/1 ώστε να κερδίσω εναν μήνα. Όχι οτι βλέπω ιδιαίτερα αλλα ας υπάρχει. Αν θέλεις θα ενημερώσω μόλις το ενεργοποιήσω.

billys13

AVClub Enthusiast
5 November 2016
781
Εν τω μεταξύ να ρωτήσω αν δίνει μαζί και τα αθλητικά +sports 1 κλπ?
Δεν ξερω ποιο πακετο δινει. Δεν μου εχει ερθει το κουπονι.
Εαν δινει το "family & sports" θα ανοιγουν τα αθλητικα. Οχι τα cosmote. "Αυτο εχω εγω απο τη ΔΕΗ"

• Like
Reactions: angelalex

antonogreg

Senior Member
16 December 2007
393
ευχαριστώ πολύ γιια τις απαντήσεις!
Τώρα είδα στο κουπόνι πως αναφέρει "το κουπόνι σου προφέρει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο ant1+ sports εντελώς δωρεάν για 12 μήνες". Επομένως είναι και τα αθλητικά λογικά. Απ τη δεη που έχω δεν τα περιλαμβάνει.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

billys13

AVClub Enthusiast
5 November 2016
781
Τώρα είδα στο κουπόνι πως αναφέρει "το κουπόνι σου προφέρει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο ant1+ sports εντελώς δωρεάν για 12 μήνες". Επομένως είναι και τα αθλητικά λογικά. Απ τη δεη που έχω δεν τα περιλαμβάνει.
Τα cosmote δεν περιλαμβανει η δεη. Τα υπολοιπα ανοιγουν κανονικα.

• Like
Reactions: antonogreg

antonogreg

Senior Member
16 December 2007
393
Επιβεβαιωνω σχετικα με τη ΔΕΗ.
Ναι ναι. Η δεη δεν τα περιλαμβάνει. Η κοσμοτε τα περιλαμβάνει, βέβαια τουλάχιστον σ εμένα είναι ανούσιο εφόσον έχω κόσμοτε τβ. Δεν ξέρω αν το έχουν δώσει σε κάποιον που έχει μόνο σταθερό+ ίντερνετ

speed79

Senior Member
19 January 2010
553
Εγώ που προσπαθώ να κάνω εγγραφή δεν Μ αφηνει. Έχει άλλος προβλημα