Σε μένα πχ που έχω ΜΟΝΟ το cosmote tv (full pack), μου ήρθε η προσφορά...Καταλαβα... οπου τυχει.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.
Σε μένα πχ που έχω ΜΟΝΟ το cosmote tv (full pack), μου ήρθε η προσφορά...Καταλαβα... οπου τυχει.
Εν τω μεταξύ να ρωτήσω αν δίνει μαζί και τα αθλητικά +sports 1 κλπ?Τελικά εμφανίστηκε το κουπόνι για το ant1+
Δεν ξέρω ακόμη. Πιστεύω ναι αλλά προς το παρόν έχω το δωρεάν 9μηνο απ τ ΔΕΗ και ο κωδικός προσφοράς της κοσμοτε ισχύει έως 15/1. Οπότε θα το ενεργοποιήσω γύρω στις 10/1 ώστε να κερδίσω εναν μήνα. Όχι οτι βλέπω ιδιαίτερα αλλα ας υπάρχει. Αν θέλεις θα ενημερώσω μόλις το ενεργοποιήσω.Εν τω μεταξύ να ρωτήσω αν δίνει μαζί και τα αθλητικά +sports 1 κλπ?
Δεν ξερω ποιο πακετο δινει. Δεν μου εχει ερθει το κουπονι.Εν τω μεταξύ να ρωτήσω αν δίνει μαζί και τα αθλητικά +sports 1 κλπ?
Τώρα είδα στο κουπόνι πως αναφέρει "το κουπόνι σου προφέρει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο ant1+ sports εντελώς δωρεάν για 12 μήνες". Επομένως είναι και τα αθλητικά λογικά. Απ τη δεη που έχω δεν τα περιλαμβάνει.ευχαριστώ πολύ γιια τις απαντήσεις!
Τα cosmote δεν περιλαμβανει η δεη. Τα υπολοιπα ανοιγουν κανονικα.Τώρα είδα στο κουπόνι πως αναφέρει "το κουπόνι σου προφέρει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο ant1+ sports εντελώς δωρεάν για 12 μήνες". Επομένως είναι και τα αθλητικά λογικά. Απ τη δεη που έχω δεν τα περιλαμβάνει.
Επιβεβαιωνω σχετικα με τη ΔΕΗ.Τα cosmote δεν περιλαμβανει η δεη. Τα υπολοιπα ανοιγουν κανονικα.
Ναι ναι. Η δεη δεν τα περιλαμβάνει. Η κοσμοτε τα περιλαμβάνει, βέβαια τουλάχιστον σ εμένα είναι ανούσιο εφόσον έχω κόσμοτε τβ. Δεν ξέρω αν το έχουν δώσει σε κάποιον που έχει μόνο σταθερό+ ίντερνετΕπιβεβαιωνω σχετικα με τη ΔΕΗ.
Τα δίνει.....Εν τω μεταξύ να ρωτήσω αν δίνει μαζί και τα αθλητικά +sports 1 κλπ?