Σε μένα πχ που έχω ΜΟΝΟ το cosmote tv (full pack), μου ήρθε η προσφορά...Καταλαβα... οπου τυχει.
Σε μένα πχ που έχω ΜΟΝΟ το cosmote tv (full pack), μου ήρθε η προσφορά...Καταλαβα... οπου τυχει.
Εν τω μεταξύ να ρωτήσω αν δίνει μαζί και τα αθλητικά +sports 1 κλπ?Τελικά εμφανίστηκε το κουπόνι για το ant1+
Δεν ξέρω ακόμη. Πιστεύω ναι αλλά προς το παρόν έχω το δωρεάν 9μηνο απ τ ΔΕΗ και ο κωδικός προσφοράς της κοσμοτε ισχύει έως 15/1. Οπότε θα το ενεργοποιήσω γύρω στις 10/1 ώστε να κερδίσω εναν μήνα. Όχι οτι βλέπω ιδιαίτερα αλλα ας υπάρχει. Αν θέλεις θα ενημερώσω μόλις το ενεργοποιήσω.Εν τω μεταξύ να ρωτήσω αν δίνει μαζί και τα αθλητικά +sports 1 κλπ?
Δεν ξερω ποιο πακετο δινει. Δεν μου εχει ερθει το κουπονι.Εν τω μεταξύ να ρωτήσω αν δίνει μαζί και τα αθλητικά +sports 1 κλπ?
Τώρα είδα στο κουπόνι πως αναφέρει "το κουπόνι σου προφέρει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο ant1+ sports εντελώς δωρεάν για 12 μήνες". Επομένως είναι και τα αθλητικά λογικά. Απ τη δεη που έχω δεν τα περιλαμβάνει.ευχαριστώ πολύ γιια τις απαντήσεις!
Τα cosmote δεν περιλαμβανει η δεη. Τα υπολοιπα ανοιγουν κανονικα.Τώρα είδα στο κουπόνι πως αναφέρει "το κουπόνι σου προφέρει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο ant1+ sports εντελώς δωρεάν για 12 μήνες". Επομένως είναι και τα αθλητικά λογικά. Απ τη δεη που έχω δεν τα περιλαμβάνει.
Επιβεβαιωνω σχετικα με τη ΔΕΗ.Τα cosmote δεν περιλαμβανει η δεη. Τα υπολοιπα ανοιγουν κανονικα.
Ναι ναι. Η δεη δεν τα περιλαμβάνει. Η κοσμοτε τα περιλαμβάνει, βέβαια τουλάχιστον σ εμένα είναι ανούσιο εφόσον έχω κόσμοτε τβ. Δεν ξέρω αν το έχουν δώσει σε κάποιον που έχει μόνο σταθερό+ ίντερνετΕπιβεβαιωνω σχετικα με τη ΔΕΗ.
Τα δίνει.....Εν τω μεταξύ να ρωτήσω αν δίνει μαζί και τα αθλητικά +sports 1 κλπ?