Απορίες για Cosmote TV

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Mε μηνιαια απεριοριστα data σε κινητο απο whatsup προσφορες, μπορει να τρεξει cosmote tv χωρις προβλημα η τραβαει πολλα data και θα εχει θεματα ειτε το streaming ειτε το ιντερνετ γενικοτερα ?

καλημέρα , έχω την εξης απορία. έστω ότι αγοράζω cosmote tv ott , αναφέρει τρεις συσκευές ταυτόχρονη θεάση , μέχρι δύο για αθλητικα. μεχρι εδω ολα καλα.
οι τρεις ταυτόχρονες θεάσεις μπορουν να ειναι σε διαφορετικές κατοικίες? μία στο cosmote box , μία σε sony android tv μεσω cosmote app , μία σε smart tv lg
ευχαριστώ!

• Like
Reactions: sgypnos
καλημέρα , έχω την εξης απορία. έστω ότι αγοράζω cosmote tv ott , αναφέρει τρεις συσκευές ταυτόχρονη θεάση , μέχρι δύο για αθλητικα. μεχρι εδω ολα καλα.
οι τρεις ταυτόχρονες θεάσεις μπορουν να ειναι σε διαφορετικές κατοικίες? μία στο cosmote box , μία σε sony android tv μεσω cosmote app , μία σε smart tv lg
ευχαριστώ!
Ναι, εγω βλεπω σε μια συσκευη στο εξωτερικο, σε μια ο πατερας μου στο χωριο και στην τριτη ο γαμπρος μου στην πολη.... :)

Mε μηνιαια απεριοριστα data σε κινητο απο whatsup προσφορες, μπορει να τρεξει cosmote tv χωρις προβλημα η τραβαει πολλα data και θα εχει θεματα ειτε το streaming ειτε το ιντερνετ γενικοτερα ?
Εδω βλεπω οτι υπαρχει FUP καπου στα 103 γιγα μηνιαια, οποτε μαλλον δεν γινεται δουλεια ετσι με μεσο ορο 4-5 γιγα ανα ωρα HD streaming ?

Screenshot 2026-02-28 at 20.48.29.png