Μπα δεν νομίζω …Εφαρμογή για Apple TV θα βγάλουν ποτέ άραγε?
Μπα δεν νομίζω …Εφαρμογή για Apple TV θα βγάλουν ποτέ άραγε?
Σωστά, όταν αλλάξει η πλατφόρμαπιστευω οτι απο την στιγμη που στο εξωτερικο υπαρχει η εφαρμογη λογικα θα το φερουν και εδω.
Ναι σε όλες, από Γερμανία μέχρι τα Σκόπια. Σε όλα τα Magenta TV είναι τα Eurosport μέσα.Ερωτηση... η Mazenta, τιϛ υπολοιπεϛ χωρεϛ, συμπεριλαμβανει τα 2 καναλια Eurosports?
Αντε... επιτελουϛ!! ( Θελω να νομιζω, δηλαδη... )Ναι σε όλες, από Γερμανία μέχρι τα Σκόπια. Σε όλα τα Magenta TV είναι τα Eurosport μέσα.
Σε πολλά Magenta δίνουν επίσης και το HBO Max μαζί που έχει και επιπλέον ροές Eurosport.
Πάντως στη Γερμανία είναι στο DAZN του MegaSport. Μπορείτε να δείτε τι περιέχει εδώ https://www.telekom.de/sport/megasport-optionΑντε... επιτελουϛ!! ( Θελω να νομιζω, δηλαδη... )
Εμενα δεν το βγάζει καν στο streaming appΚαλησπέρα και Χρόνια Πολλά . Βλέπω ότι υπάρχει το κανάλι Cosmote Sport Start , έχει κανονικο πρόγραμμα , αλλά ενώ έχω το Full Pack , είναι κλειδωμένο και λέει ότι δεν διατίθεται στο πακέτο μου . Το βράδυ βλέπω ότι έχει ένα πορτογαλικό ματς , να υποθέσω ότι θα ανοίξει εκείνη την ώρα ; Τι συμβαίνει με αυτό το κανάλι ;
Αν πας εκεί που λέει κανάλια και ξετικαρεις εκεί που λέει << η συνδρομή μου >> εμφανίζεται , αλλά με λουκέτο .Εμενα δεν το βγάζει καν στο streaming app
Δεν θα δείξει αυτόν τον αγώνα και σε άλλο κανάλι? Αν όχι είναι ρητή παράβαση του συμβολαίου μας, γιατί εμείς πληρώνουμε να τα έχουμε όλα όχι τα μισάΑν πας εκεί που λέει κανάλια και ξετικαρεις εκεί που λέει << η συνδρομή μου >> εμφανίζεται , αλλά με λουκέτο .
Ναι το κάνουν δώρο σε όσους βάζουν τώρα οπτική ίνα πχΕχεις δίκιο , το δείχνει και στο Cosmote Sport 2 . Άρα το start είναι ένα κανάλι που δείχνει επιλεγμένο υλικό από τα υπόλοιπα sport channels , για κάποια πακέτα υποδεέστερα του full pack .
Ειναι ο μονος λογος που δεν εχω κανει συνδρομη.Εφαρμογή για Apple TV θα βγάλουν ποτέ άραγε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.