Γεια σας!
Πρόκειται να παντρευτώ το φθινόπωρο και έχω αρχίσει να ψάχνω το θέμα της τηλεόρασης. Δεν σκοπεύω να δώσω πάνω από 1200 ευρώ και πιθανότατα θα καταλήξω στις 37', γιατί οι 40' μου φαίνονται πολλές στα 1.5-3m του σαλονιού μας (ξέρω τι θα μου πείτε για τις διαστάσεις...
). Θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για παρακολούθηση απλού τηλεοπτικού σήματος (80%), DVD και μελλοντικά για BD (δεν έχω - θα αγοράσω όταν πέσουν οι τιμές και πληθήνουν οι διαθέσιμοι τίτλοι). Σας κάνω λοιπόν κάποιες γενικές ερωτήσεις προς το παρόν:
1) Στις 37' και στα 3m, Full HD ή HD Ready; Στις 40' αλλάζουν τα δεδομένα;
2) Η τεχνολογία 100Hz θα μου χρειαστεί στις χρήσεις και στις διαστάσεις αυτές;
3) Για τις ανάγκες μου, μήπως πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερη μία Plasma απ' ό,τι μία LCD; Φυσικά δεν έχω πολλές επιλογές για plasma στις διαστάσεις αυτές (βρήκα μόνο την TH-37PΧ80E), αλλά αν αξίζει θα την προτιμήσω.
Έχω κάποιες υποψήφιες στα υπ' όψιν, αλλά περιμένω να ακούσω τις γενικές σας απόψεις πριν ρωτήσω τη γνώμη σας γι' αυτές.
Ευχαριστώ! :worshippy:
Πρόκειται να παντρευτώ το φθινόπωρο και έχω αρχίσει να ψάχνω το θέμα της τηλεόρασης. Δεν σκοπεύω να δώσω πάνω από 1200 ευρώ και πιθανότατα θα καταλήξω στις 37', γιατί οι 40' μου φαίνονται πολλές στα 1.5-3m του σαλονιού μας (ξέρω τι θα μου πείτε για τις διαστάσεις...

1) Στις 37' και στα 3m, Full HD ή HD Ready; Στις 40' αλλάζουν τα δεδομένα;
2) Η τεχνολογία 100Hz θα μου χρειαστεί στις χρήσεις και στις διαστάσεις αυτές;
3) Για τις ανάγκες μου, μήπως πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερη μία Plasma απ' ό,τι μία LCD; Φυσικά δεν έχω πολλές επιλογές για plasma στις διαστάσεις αυτές (βρήκα μόνο την TH-37PΧ80E), αλλά αν αξίζει θα την προτιμήσω.
Έχω κάποιες υποψήφιες στα υπ' όψιν, αλλά περιμένω να ακούσω τις γενικές σας απόψεις πριν ρωτήσω τη γνώμη σας γι' αυτές.
Ευχαριστώ! :worshippy: