Απορίες για NOVA

50 περιφερειακά μόνο εσύ το είπες.
Εγώ λέω άλλα 6-7-8 μαξ θα μπορούσε να ανεβάσει άνετα. Το βασικό πακέτο έχω, δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα σπορ, ούτε το cinema.

η digea και ο otetv τα εκπέμπουν αυτά, η nova δεν τα εκπέμπει ενώ θα έπρεπε.

η έννοια των ποιοτικών που λες είναι εντελώς αφηρημένη. Ανάλογα τι βλέπει κανείς.

εδω δεν ανεβαζει καποια που θα ηταν δωρεαν θα ανεβασει hbo και ολες τις εκδοσεις fox, αυτα δε γινοται οσο και να ονειρευομαστε, γι αυτο λεμε για κατι ποιο ευκολο και να εχει λιγο περισσοτερες επιλογες ο συνδρομητης που δεν εχει premium περιεχομενο. οπως λεει και ο antonios δεν ειπαμε να ανεβασει 50 περιφερειακα αλλα 7-8 αυτα που εχουν και λιγο προγραμμα περα απο το τηλεμαρκετινγκ. η digea δεν υπαρχει περιπτωση να εκπμεψει τα περιφερειακα της αττικης στην επαρχια μονο τα πανελλαδικης εμβελειας.

τοτε καλυτερα να μην ανεβασει τιποτα. ισα ισα ζημια στην ποιοτητα εικονας στα υπολοιπα καναλια θα προκαλεσουν

Τα περιφεριακά είναι πολύ καλή ιδέα. Εϊμαι σίγουρος ότι οι κρητικοί της Αθήνας θα ήθελαν να μαθαίνουν τα τοπικά νέα, κλπ.

Το οτι κάτι δεν αρέσει σε εμάς δεν παει να πει οτι δεν πρέπει να αρέσει και στους υπόλοιπους και αντίστροφα. Όπως και το τι προτιμώ εγώ δεν σημαίνει οτι το προτείνουν και άλλοι. Επειδή σε κάποια μηνύματα βλέπω μια τάση ειρωνείας και χλευασμού να ξέρετε οτι αυτό δεν θα συνεχιστεί. Επικεντρωθείτε με σοβαρότητα στο νήμα και λύστε τις απορίες με ηρεμία, γνώση, βοήθεια και σεβασμό ο ένας προς τον άλλον.

καλησπερα , κατι εγινε παλι και νεκρωσε το τηλεκοντρολ δεν πιανει τιποτα αλλαξα μπαταριες καινουριες παλι δεν πιανει ; πηρα τηλ την νοβα λει θα χρειαστει αντικατασταση ειναι το τριτο που αλλαζω περιεργο

καλησπερα , κατι εγινε παλι και νεκρωσε το τηλεκοντρολ δεν πιανει τιποτα αλλαξα μπαταριες καινουριες παλι δεν πιανει ; πηρα τηλ την νοβα λει θα χρειαστει αντικατασταση ειναι το τριτο που αλλαζω περιεργο

Όταν πατάς το τηλεκοντρόλ, ανάβει το λαμπάκι στο δέκτη (κόκκινο) και απλά δεν εκτελεί την εντολή ή δεν ανάβει καθόλου? Γιατί εγώ νόμιζα ότι είχε πρόβλημα το τηλεκοντρόλ, αλλά τελικά ο δέκτης δεν εκτελούσε ή εκτελούσε μετά από 10 sec.

Δεν προβλέπεται δωρεάν αντικατάσταση τηλεχειριστηρίου;

πηρα την νοβα και μου παν οτι δεν γινεται δωρεαν αντικατασταση . θα κοιταξω σε κανα μαγαζι με ηλεκτρονικα ειδη δορυφορικα να βρω κανα παραπλισιο

καλησπερα παιδια ... σας ευχαριστω για τις πληροφοριες ... πηγα σε να μαγαζι με δορυφορικα εδω στην περιοχη μου .... μου δωσε ενα τηλεχηριστηριο με πολλα μενου μεσα δηλαδη παιζει απο dvd εωs sat ote tv και nova ... μου το προσαρμοσε και παιζει τελεια παιρνει μια χαρα το χειρισμο . Εκανε 12 ευρω

εχω μια απορια οποιος μπορει να βοηθησει.πηρανε μια φιλη μου απο την νοβα και της ειπανε τηλ ιντερνετ και φουλ πακ στα 40 και κατι δεν θυμαμαι ακριβως.το θεμα ειναι οτι δεν την ενδιαφερει η νοβα.το πακετο με τα καναλια μπορει να το δωσει σε οποιον θελει και να κρατησει το τηλ και το ιντερνετ και θα πληρωνει αυτη το λογαριασμο ολου του πακετου και μετα θα τα βρει με αυτον που θα δωσει την νοβα. η πρεπει αυτη να το βαλει και το νοβα αναγκατικα και ας μη βλεπει.

Μπορεί να γίνει αυτό που θες, να παραλάβει δηλαδή τον εξοπλισμό της Nova χωρίς να γίνει η εγκατάσταση από την Nova, θα κάνει συνεννόηση να γίνει από την ιδία η εγκατάσταση του πιάτου απλά θα παραλαβή τον εξοπλισμό. Με αυτό τον τρόπο μπορείς εσύ μετά με κάποιον δικό σου άνθρωπο που είτε ξέρει να κάνει εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου, είτε πληρώνοντας ένα επαγγελματία σου τοποθετεί το πιάτο στον χώρο σου και με την βοήθεια της φίλης σου που είναι στο όνομα της η σύνδεση καλεί την nova στο τηλέφωνο και ζητά ενεργοποίηση της υπηρεσίας. Υπάρχει μια περίπτωση να τις πουν ότι αν δεν κάνουμε εγκατάσταση δεν παραδίδουμε τον δωρεάν εξοπλισμό, πιάτο , LNB ,κλπ, σε αυτή την περίπτωση μπορείς να τους πει να βάλουν το πιάτο στην ταράτσα σε κάποιο κάγκελο πρόχειρα χωρίς να τρυπήσουν πουθενά τοίχο, να πετάξουν πρόχειρα το καλώδιο μέχρι το μπαλκόνι και να το περάσουν πρόχειρα από μια μπαλκονόπορτα ώστε να έρθει το σήμα στον δέκτη. Μόλις φύγουν τα ξεβιδώνεις όλα και τα παίρνεις έτσι απλά.

αρα το πιατο πρεπει να το τοποθετησει να ενεργοποιηθει ο δεκτης και η καρτα απο τον τεχνικο και μετα το κανει το πακετο οτι θελει και το δινει οπου θελει οκ καταλαβα ευχαριστω cmoustakas.

Η Νοβα πότε θα δώσει iptv; όταν βάλει VDSL λέτε;

Sent from my nexus 5 using Tapatalk

Last edited by a moderator: