Απορίες για NOVA

Αν αλλάξεις δέκτη 831, οι εγγραφές χάνονται;

Εγγραφές σε εξωτερικό σκληρό δίσκο εννοείται

Last edited by a moderator:
Ναι αλλα ο δισκος ειναι κρυπτογραφημενος στο συγκεκριμενο δεκτη.
Αμφιβαλλω αν θα δουλευει σε αλλον δεκτη - πρεπει καποιος να το δοκιμασει στην πραξη και να μας ενημερωσει.

Είναι θέμα λογισμικού πάντα. Σίγουρα γίνεται για ίδιο δέκτη με ίδιο λογισμικό, αλλά και αν πχ είναι σε δέκτη pace 831 αναβαθμισμένο με τον νέο λογισμικό τότε σίγουρα θα το διαβάζει και ο Pace 3001.

Χρέωση λόγω μετατροπής τι μπορεί να είναι σε λογαριασμό ;
Μου ήρθε μια ξαφνική κεραμίδα 55 ευρώ και ήδη το ψάχνω. Το έχει ξανακούσει κανεις ;

Εγώ πιστώσεις λόγω μετατροπής είχα μαζί με τέλος ενεργοποίησης λόγω μεταφοράς και αλλαγής συμβολαίου. Σίγουρα κι εσύ κάτι άλλαξες στο συμβόλαιο σου.

Μόνο τηλεόραση έχω και εδώ και 3 χρόνια είμαι στα 25 ευρώ για πάντα το full pack. Πρόσφατα ζητήσαμε πίστωση για το 13ο μήνα δωρεάν και αντιλογισμό χρέωσης για multiview που πρόλαβαν να μας χρεώσουν μετα τη λήξη της προηγουμενης δεσμευσης, ενώ ανανεωσαμε για ένα ακόμα χρόνο στην ίδια τιμή ώστε να πάρουμε ξανά το multiview δώρο.
Είναι αδιανόητο !
Είναι και με κάρτα η πληρωμή και θα μου τα πάρουν από εκεί πριν προλάβω !
Έχω κάνει και ερώτηση στα παιδιά του support με τα οποία είχε γίνει και η συνεννόηση για την ανανέωση μπας και βρεθεί άκρη.
Ειλικρινά με εκνευρίζουν απόλυτα τέτοιες κουφές χρεώσεις χωρις καμία εξήγηση!

να ρωτήσω κάτι εάν γνωρίζει κάποιος!!έχω απλό αποκωδικοποιητή,αν πάρω και pvr θα μπορούν να λειτουργούν με την ίδια κάρτα?θα είναι σε διαφορετικά σπίτια και θέλω να μεταφέρω μόνο την κάρτα αντί για όλη την συσκευή!!

@kladiot
όχι, κάθε αποκωδικοποιητής είναι "παντρεμένος" με την κάρτα του. Η λύση, αν δεν δουλεύουν ταυτόχρονα, είναι το ΝΟΒΑ εξοχικό, δοκίμασε το! Αφήνεις την κάθε συσκευή μόνιμα στο αντίστοιχο σπίτι.

http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-exohiko/

να ρωτήσω κάτι εάν γνωρίζει κάποιος!!έχω απλό αποκωδικοποιητή,αν πάρω και pvr θα μπορούν να λειτουργούν με την ίδια κάρτα?θα είναι σε διαφορετικά σπίτια και θέλω να μεταφέρω μόνο την κάρτα αντί για όλη την συσκευή!!

Δε μπορείς. Η κάθε κάρτα είναι παντρεμένη με τον αποκωδιποιητή της , εδώ και κάποια χρόνια.

Επισης δεν διατιθενται PVR προς το παρόν, ακομη και αν επιλέξεις τη (καλή) λυση που προτεινε ο φιλος algedan. Θα πρεπει να συμβιβαστεις με τον pace 3001 και εξωτερικό σκληρό δισκο για τις εγγραφες σου και το timeshift.

εχω nova 3play.ειχα βαλει fast path γιατι τα ping στη nova ειναι τραγικα.καπως εφτιαξε η κατασταση.εχω κανει αιτηση για vdsl και περιμενω ενεργοποιηση.οταν εκανα την αιτηση μου αλλαξανε χωρις να με ρωτησουνε παλι τη γραμμη σε interleaved.υπαρχει καποιος λογος για τη μεταβαση σε vdsl ή κανουνε οτι τους καπνισει και αλλαζουνε απο fast path σε ιinterleaved απο μονοι τους;

Το post σου μου δημιούργησε κάποιες απορίες.
Καταρχήν πως βλέπεις με το router της Nova αν είσαι σε fastpath ή interleaved. Εκτός κι αν έχεις του εμπορίου.
Σε δεύτερο λόγο, λες πως είχες βάλει fastpath. Αυτό πως το έκανες; Είχα την εντύπωση ότι στο DSLAM επιλέγεται αυτό.

sto router της nova πας στα στοιχεια της γραμμς σου και εκει που λεει data path σου γραφει αν εισαι fast path h interleaved.και φυσικα μπορεις πολυ ευκολα απο τα ping να καταλαβεις ποτε εισαι σε fast path.
για να αλλαξεις σε fast path μιλας με nova και τους το ζητας.

τελικα με ξαναγυρησανε σε fast path και το ping προς τη forthnet απο 35ms πηγε στα 8.ευτηχως που εχουμε τα παιδια εδω στο support και μας λυνουν τα προβληματα αμεσως.

Αληθεια η βοηθεια που παιρνουμε για τυχον προβληματα απο το support ειναι ανεκτιμητη
Να πουμε ενα μπραβο για την εξυπηρετηση

καλησπέρα σας.

ειναι να ενεργοποιηθει η γραμμη μου στην νοβα (προγραμμα 3play) την παρασκευη αλλα δεν μου εχουν στειλει εξοπλισμο ουτε με εχουν παρει τηλ για καποιο ραντεβου. ξερετε περιπου ποσες μερες κανουν? δεν θα επρεπε να ερθουν να εγκαταστησουν τον `εξοπλισμο πριν την ενεργοποιηση? γιατι αλλιως θα πληρωνω για μια υπηρεσια που δεν μου παρεχουν

Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

καλησπέρα σας.

ειναι να ενεργοποιηθει η γραμμη μου στην νοβα (προγραμμα 3play) την παρασκευη αλλα δεν μου εχουν στειλει εξοπλισμο ουτε με εχουν παρει τηλ για καποιο ραντεβου. ξερετε περιπου ποσες μερες κανουν? δεν θα επρεπε να ερθουν να εγκαταστησουν τον `εξοπλισμο πριν την ενεργοποιηση? γιατι αλλιως θα πληρωνω για μια υπηρεσια που δεν μου παρεχουν

Στειλε οπωσδηποτε μηνυμα στο support νοβα του φορουμ και θα εξυπηρετηθεις

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

Στειλε οπωσδηποτε μηνυμα στο support νοβα του φορουμ και θα εξυπηρετηθεις

και ομως εστειλα προσωπικο μειλ και πηρα και στην εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν και απο τις μεριες οτι θα με παρουν τηλεφωνο καποια στιγμη να μου πουνε ποτε θα αποφασισουν να ερθουν, ενω αυριο το πρωι ενεργοποιειται η συνδεση μου και ετσι θα πληρωνω για μια υπηρεσια (τηλεοραση0 την οποια δεν θα μπορω να χρησιμοποιω με υπαιτιοτητα τους.