Απορίες για NOVA

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

και ομως εστειλα προσωπικο μειλ και πηρα και στην εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν και απο τις μεριες οτι θα με παρουν τηλεφωνο καποια στιγμη να μου πουνε ποτε θα αποφασισουν να ερθουν, ενω αυριο το πρωι ενεργοποιειται η συνδεση μου και ετσι θα πληρωνω για μια υπηρεσια (τηλεοραση0 την οποια δεν θα μπορω να χρησιμοποιω με υπαιτιοτητα τους.
Δεν θα πληρωσεις τιποτα. Η χρεωση θα ξεκινησει απο την ημερα που ο τεχνικος θα ερθει σπιτι σου, εγκαταστησει τον εξοπλισμο και θα δωσει το ΟΚ στα κεντρικα.

Δεν μπορώ να καταλάβω τόσο δύσκολο είναι να προσθέσει τα κανάλια πού είχε ο ΟΤΕ ή NOVA; Νομίζω πάνω στην αναμπουμπούλα μόνο κέρδος θα έχει.Ευκαιρία να κάνει την διαφορά στον τομέα τον ντοκιμαντέρ.

Πραγματικά πόσο δύσκολο της είναι να προσθέσει Discovery Science, TLC και IDX HD; Έχουμε να δούμε νέα προσθήκη στα ντοκιμαντέρ της nova από την εποχή του Νώε :furious3:

καλα γενικα αν κρινουμε απο τον οτε ειναι πολυ δυσκολο. τα ειχε και τα εδιωξε.

δεν εχουν αναφερει και τπτ οι τυπολογιες οτι η νοβα συζητα να τα βαλει, αρα δεν νομιζω να γινει κατι...

Αφού υπάρχει πρόβλημα..Δεν βλέπετε και τα novacinema που βάζουν συνέχεια επαναλήψεις;;Πχ το novacinema 3 που κάθε Παρασκευή έχει θριλερ το βράδυ, έχει να βάλει νέα ταινία κάτι μήνες..κρίμα..και προφανώς τα νέα κανάλια θέλουν χρήμα, κάτι δύσκολο, τη στιγμή που τα ταμείακα διαθέσιμά της είναι κάτω από 2 εκ. ευρώ, σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις...και πολλά αθλητικά έφυγαν προς ερτ και κοσμοτε tv..

Ρε παιδια μια ερώτηση, η ώρα τον πρωταθλητών που έπαιζε κάθε μέρα 9 με 10 με Καραλη κόπηκε; Περίμενα να αρχίσει τώρα που ξεκίνησε η σεζόν αλλά δεν το βλέπω. Τι υποβάθμιση προγράμματος είναι αυτή; Ούτε μια αθλητική εκπομπή ολόκληρη ΝΟΒΑ; (δεν μιλάω για pregame η για το ΣΚ που στην τελική έχουν όλοι ακόμα και τα ελεύθερα κανάλια). Επίσης ούτε ολιγολεπτα δελτία 6 και 12 το βράδυ...
Είναι δυνατόν;

Last edited by a moderator:
Ρε παιδια μια ερώτηση, η ώρα τον πρωταθλητών που έπαιζε κάθε μέρα 9 με 10 με Καραλη κόπηκε; Περίμενα να αρχίσει τώρα που ξεκίνησε η σεζόν αλλά δεν το βλέπω. Τι υποβάθμιση προγράμματος είναι αυτή; Ούτε μια αθλητική εκπομπή ολόκληρη ΝΟΒΑ; (δεν μιλάω για pregame η για το ΣΚ που στην τελική έχουν όλοι ακόμα και τα ελεύθερα κανάλια). Επίσης ούτε ολιγολεπτα δελτία 6 και 12 το βράδυ...
Είναι δυνατόν;

Σταμάτησε και η κυριακάτικη εκπομπή στο Novasports24 που έδειχνε μόνο τα στιγμιότυπα από την αγωνιστική της Super League.

Γνωρίζει κάποιος γιατί δεν λειτουργεί τουλάχιστον μια βδομάδα το καναλι STARS.TV μπουκέτο public νούμερο 2657?

Μονο μια βδομαδα; Στον δικο μου δεκτη εχει μαυρισει εδω μηνες το συγκεκριμενο - και το εβλεπα αρκετα...

Κατα πασα πιθανοτητα εγινε καποια αλλαγη στην συχνοτητα του ή στα στοιχεια εκπομπης, αλλα η αλλαγη αυτη δεν εχει περαστει στο λογισμικο του δεκτη της Nova.

Μονο μια βδομαδα; Στον δικο μου δεκτη εχει μαυρισει εδω μηνες το συγκεκριμενο - και το εβλεπα αρκετα...

Κατα πασα πιθανοτητα εγινε καποια αλλαγη στην συχνοτητα του ή στα στοιχεια εκπομπης, αλλα η αλλαγη αυτη δεν εχει περαστει στο λογισμικο του δεκτη της Nova.

Ναι παραλειψη μου ..10 μερες ειναι που εφυγα απο οτε και γυρισα σε νοβα.
Και εγω το εβλεπα αρκετα αυτο το μουσικο καναλι.
Μπορουμε να κανουμε κατι , καπως?

Το STARS.TV εκπέμπει κανονικά στο σύμπλεγμα HotBird στη συχνότητα 10758V SR:27500 FEC:3/4 8PSK.Το παρακολουθώ εδώ και 3 περίπου μήνες σε αυτή τη συχνότητα, αφού μετακόμισα το κάτοπτρο μου στο νέο μου σπίτι και έκανα rescan στον δέκτη μου για τα ελεύθερα κανάλια. Ούτε που το ήξερα ότι υπήρχε στο μπουκέτο της Nova. Από αρχείο videoclips πάει πολύ καλά (μιάς και η Nova δεν μας δίνει VH1 Classic) αλλά από εικόνα και lip sync κλαύτα Χαράλαμπε. Όντως στην public δεν παίζει, άλλα μουσικά στην public ποιά έχει;

Γνωρίζει κάποιος γιατί δεν λειτουργεί τουλάχιστον μια βδομάδα το καναλι STARS.TV μπουκέτο public νούμερο 2657?

Το STARS.TV εκπέμπει κανονικά στο σύμπλεγμα HotBird στη συχνότητα 10758V SR:27500 FEC:3/4 8PSK.Το παρακολουθώ εδώ και 3 περίπου μήνες σε αυτή τη συχνότητα, αφού μετακόμισα το κάτοπτρο μου στο νέο μου σπίτι και έκανα rescan στον δέκτη μου για τα ελεύθερα κανάλια. Ούτε που το ήξερα ότι υπήρχε στο μπουκέτο της Nova. Από αρχείο videoclips πάει πολύ καλά (μιάς και η Nova δεν μας δίνει VH1 Classic) αλλά από εικόνα και lip sync κλαύτα Χαράλαμπε. Όντως στην public δεν παίζει, άλλα μουσικά στην public ποιά έχει;

Δεν κατεβάζει κανένα κανάλι της τωρινής συχνότητας ο 831 μετά την αναβάθμιση και η απώλεια του STARS TV είναι πράγματι μεγάλη, και δεν είμαστε καθόλου λίγοι όσοι το παρακολουθούμε. Ευτυχώς έχω τον 865 και προς το παρόν εξακολουθώ να το παρακολουθώ.

Στην ίδια συχνότητα (που δεν κατεβάζει πλέον ο 831) είναι και το 4FUN Gold Hits Classics, επίσης με κλασικές επιτυχίες. Βέβαια δεν βγάζει κανείς άκρη με τη NOVA, στο μπουκέτο MUSIC είχε προσθέσει το Russian Musicbotch, μόνο με ρώσικα τρραγούδια, ενώ αγνοεί τα υπόλοιπα με διεθνή μουσική...

Ωραία...Τι μπορει να γίνει προκειμένου να φτιαχτεί και να εκπέμψει ξανα;
Με κάποια αναβαθμίση απο νοβα ισως;
Πραγματικα ειναι μεγαλη απωλεια τουλάχιστον για μενα και είναι και free.

Ο εξωτερικός σκληρός δίσκος ( 500 GB USB 3.0) που ειναι συνδεδεμένος με τον 3001 HD δεκτη δεν κλείνει ποτε; δηλαδή θα ναι 24/24 ανοιχτός;

Οταν ειναι οι περιβαλλοντικές ρυθμίσεις ειναι στο ποτέ και Αναμονή τότε ναι δουλεύει συνέχεια. Αν θες να κλείνει πρέπει να αλλάξεις τις ρύθμισεις έτσι ώστε να κλείνει και ο δέκτης και ο δισκος π.χ 4 Ώρες και Απενεργοποίηση.