Απορίες για NOVA

Σε οτιδήποτε αλλάζεις PIN σου ζητάει πάντα τον προηγούμενο κωδικό.

Το περίεργο ειναι οτι ενώ δεν το εχει αλλάξει ποτέ ο δέκτης δεν το δέχεται, εκτός αν το άλλαξε κάποιος άλλος κατα λάθος.

Το είχαν αλλάξει οι γιοί, ερήμην μου!
Συγγνώμη για την αναστάτωση, τους δέρνω και επανέρχομαι
Αλλά δεν θα έπρεπε να εχει και μια σχετική δυνατοτητα το my account;

Για ποιο λόγο δεν έχει μετάδοση χθες και σήμερα κάποιο ματς από την εμβόλιμη αγωνιστική της Championship?Εφόσον δεν έχει κάτι άλλο να δείξει.

To εγραψα στο θεμα του τηλεοπτικου χαρτη αλλα ας πω και εδω την αποψη μου

Δεν ξερω γιατι δεν μεταδιδει τους αγωνες η ΝΟΒΑ αλλα αυτο που εχω παρατηρησει γενικοτερα ειναι οτι ποτε δεν εχω πετυχει να μεταδιδεται κανενας αγωνας απο τις μικρες κατηγοριες της Αγγλιας, ουτε πειρατικα ,τις μερες που εχει Champions League, με μοναδικη επιφυλαξη για το τι κανουν οι στοιχηματικες πλατφορμες στις οποιες δεν εχω ασχοληθει
Ισως λοιπον στα διακαιωματα μεταδοσης να μην περιλαμβανονται αυτοι οι αγωνες.Δεν μπορω να φανταστω οτι δεν θα ηθελε η ΝΟΒΑ να βαλει ενα live παιχνιδι αν μπορουσε να το κανει

Αρχες Σεπτεμβρίου ξεκίνησε το συμβόλαιο.Ποτέ θα έρθει ο πρώτος λογαριασμός?Όταν συμπληρωθεί ο πρώτος μήνας?Γιατί στο e-bill δεν έχει ακόμα τίποτα.

Συμφωνα με αυτό ο άρθρο το motosport TV κλεινει σήμερα 30 Σεπτεμβρίου. Ειμαι εκτός και δεν μπορώ να δω αν έχει κλείσει το κανάλι. Αν όχι, από αύριο έχει πρόγραμμα στο guide; Δεν το παρακολουθούσα και ποτέ, αλλά κι άλλη απώλεια θεματική στη Nova δεν χωράει.
https://www.broadbandtvnews.com/2018/09/19/motorsport-tv-drops-linear-in-favour-of-online/

Ποια είναι η καλύτερη τιμή που μπορούμε να πάρουμε με ADSL , απεριόριστα σταθερά και novasports;

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

Συμφωνα με αυτό ο άρθρο το motosport TV κλεινει σήμερα 30 Σεπτεμβρίου. Ειμαι εκτός και δεν μπορώ να δω αν έχει κλείσει το κανάλι. Αν όχι, από αύριο έχει πρόγραμμα στο guide; Δεν το παρακολουθούσα και ποτέ, αλλά κι άλλη απώλεια θεματική στη Nova δεν χωράει.
https://www.broadbandtvnews.com/2018/09/19/motorsport-tv-drops-linear-in-favour-of-online/

Δεν ξέρω γιατί, αλλά εγώ διαβάζω άλλα στο άρθρο. Διαβάζω όντως ότι θα προχωρήσει σε online και on demand δομή από τις 30 Σεπτεμβρίου. Διαβάζω επίσης ότι τον περασμένο μήνα έχασε το Canal+ στη Γαλλία. Στο τέλος όμως διαβάζω ότι το κανάλι θα συνεχίσει να μεταδίδεται από άλλους Γαλλικούς παρόχους, γιατί να κλείσει για την Νόβα;