Απορίες για NOVA

kataras

AVClub Enthusiast
18 October 2011
1,224
εννοειται πως οχι...
αυξηση 3 ευ. θαθελαν αν δεν επαιρνα τηλ.(39.63 πλερωνω με 50vdsl αψογη και φουλ παλιο δορ.πακετο)

• Like
Reactions: petros_ksp

fiestakias

New member
8 August 2016
34
Θα σου πω εγώ τι έκανα πριν λίγες μέρες...
1) Πήγα αυτοπροσώπως σε Nova κατάστημα και συμπλήρωσα γραπτή αίτηση διακοπής EON TV.
2) Την επόμενη στιγμή κάλεσα στο 13800 (ΠΡΟΣΟΧΗ στην χρέωση) και ζήτησα να μου κάνουν άμεση ακύρωση της συνδρομής χωρίς να περιμένω το 40ήμερο να παρέλθει και την έκαναν την επόμενη ημέρα.
3) Μου έστειλαν SMS για επιστροφή του κουτιού μέσα σε 1 μήνα σε Nova κατάστημα.
Ακριβως το ιδιο εκανα κεγω με την διαφορα δεν μου εχουν ζητησει τον δεκτη ακομα

kataras

AVClub Enthusiast
18 October 2011
1,224
Νεώτερα
Καλά τοχουν ξεφτυλισει πια
Ποιος φανταζόταν ότι θαγραφα αυτά για την νόβα
Ενώ συμφωνήσαμε για ανανεωση στα 39.63 και με την κοσμοτε συν 3 ευ τον μήνα και όποτε θέλω τα διακόπτω μου ήρθαν δύο ξεχωριστά συμβόλαια τβ και τηλεφωνία(για πρώτη φορά)και στην τβ έχει ένα ωραιότατο 24 μηνό συμβόλαιο αυξημένο κατά 3 ευ
Επειδή το ψιλιαστηκα πήρα τηλ.και μου αναφέρθηκε ότι όπως βλέπει έκανα συμβόλαιο 42.63 αντί 39.63 και θα πληρώσω μόλις λήξει η δωρεάν θέαση 45.63 και καταγράφηκε η αντιθεση μου και θα μου απαντήσουν ποιος ξέρει ποτε

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

billys13

AVClub Enthusiast
5 November 2016
801
Νεώτερα
Καλά τοχουν ξεφτυλισει πια
Ποιος φανταζόταν ότι θαγραφα αυτά για την νόβα
Ενώ συμφωνήσαμε για ανανεωση στα 39.63 και με την κοσμοτε συν 3 ευ τον μήνα και όποτε θέλω τα διακόπτω μου ήρθαν δύο ξεχωριστά συμβόλαια τβ και τηλεφωνία(για πρώτη φορά)και στην τβ έχει ένα ωραιότατο 24 μηνό συμβόλαιο αυξημένο κατά 3 ευ
Επειδή το ψιλιαστηκα πήρα τηλ.και μου αναφέρθηκε ότι όπως βλέπει έκανα συμβόλαιο 42.63 αντί 39.63 και θα πληρώσω μόλις λήξει η δωρεάν θέαση 45.63 και καταγράφηκε η αντιθεση μου και θα μου απαντήσουν ποιος ξέρει ποτε
Αφου νευριασες και εσυ μαζι τους, ενταξει.... Τα εχω δει ολα.

Last edited:

TerI

AVClub Enthusiast
29 April 2008
1,215
Χίος
Καλησπέρα. Η υπηρεσία multiroom αφορά μια έξτρα μεγάλη οθονη με αποκωδικοποιητή που σου στέλνουν. Υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής της συσκευής αυτής και αντικατάσταση της από ένα streaming box (Xiaomi) ?

petros_ksp

Senior Member
1 March 2021
674
Καλησπέρα. Η υπηρεσία multiroom αφορά μια έξτρα μεγάλη οθονη με αποκωδικοποιητή που σου στέλνουν. Υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής της συσκευής αυτής και μετατροπής ενός streaming box (Xiaomi) αντί αυτής?
Από ότι έχει αναφέρει κάποιος εδώ μέσα υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

• Like
Reactions: TerI

TerI

AVClub Enthusiast
29 April 2008
1,215
Χίος
Από ότι έχει αναφέρει κάποιος εδώ μέσα υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Επικοινώνησα με 2 διαφορετικούς απο το τμήμα εξυπηρέτησης και μου απάντησαν ότι δυστυχώς δεν αφαιρείται ο εξοπλισμός της multiroom απο την διαχείριση συσκευών.

petros_ksp

Senior Member
1 March 2021
674
Επικοινώνησα με 2 διαφορετικούς απο το τμήμα εξυπηρέτησης και μου απάντησαν ότι δυστυχώς δεν αφαιρείται ο εξοπλισμός της multiroom απο την διαχείριση συσκευών.
Πάντα αυτή την απάντηση έδιναν. Ας γράψει κάποιος που το έχει να μας πει.

Chris#

Established Member
18 December 2020
212
Άμεσα δεν πρόκειται να το κόψουν. Η διακοπή γίνεται στο τέλος του επόμενου μήνα από την ημέρα που θα πας. Π.χ. εάν πας αύριο στο κατάστημα και κάνεις αίτημα διακοπής, η συνδρομή θα τερματιστεί τέλος Νοεμβρίου. Έως τότε τρέχουν κανονικά τα πάγια.

Ως προς την τηλεφωνική ανανέωση, νομίζω ότι για υποχώρηση ισχύει το 14ημερο από την ημέρα που ανανέωσες. Μετά δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Εκανα και εγώ αίτηση διακοπής σε κατάστημα και 40 ημέρες μετά ακόμη δεν το είχαν κόψει.
Εκανα καταγγελία στην ΕΕΕΤ, με το αποδεικτικό διακοπής.
Το έκοψαν την ίδια ημέρα της καταγγελίας (!) και απάντησαν πως δεν θα χρεωθώ τίποτα από τη μέρα του αιτήματος διακοπής και μετά.
Παιδιά μην πληρώνετε πάγια τζάμπα επειδή η Nova σας κρατάει με το ζόρι όσο θέλει. Μια Online εύκολη διαδικασία ειναι η καταγγελία στην EEET.

billys13

AVClub Enthusiast
5 November 2016
801
Εκανα και εγώ αίτηση διακοπής σε κατάστημα και 40 ημέρες μετά ακόμη δεν το είχαν κόψει.
Το έκοψαν την ίδια ημέρα της καταγγελίας (!) και απάντησαν πως δεν θα χρεωθώ τίποτα από τη μέρα του αιτήματος διακοπής και μετά.
Παιδιά μην πληρώνετε πάγια τζάμπα επειδή η Nova σας κρατάει με το ζόρι όσο θέλει. Μια Online εύκολη διαδικασία ειναι η καταγγελία στην EEET.
Πολυ χρησιμο αυτο. Για πολλους εδω μεσα...

• Like
Reactions: Midnight and boniak

boniak

Established Member
15 October 2021
150
SKG
Η καταγγελία μόνο για το EON+ σε ποια κατηγορία καταγγελίας εμπίπτει;

Γιατί στην "Τηλεφωνία & Διαδίκτυο" ζητάει "Τηλεφωνικό αριθμό σύνδεσης που αφορά η καταγγελία"

Chris#

Established Member
18 December 2020
212
Η καταγγελία μόνο για το EON+ σε ποια κατηγορία καταγγελίας εμπίπτει;

Γιατί στην "Τηλεφωνία & Διαδίκτυο" ζητάει "Τηλεφωνικό αριθμό σύνδεσης που αφορά η καταγγελία"
Eκεί το έβαλα και έβαλα το κινητό μου (δεν ειναι nova) και τον αριθμό συμβολαίου.

apostolis1976

New member
2 July 2018
84
Κάτι καινούργιο έμαθα εχθές απ την nova πήρα τηλ και ζήτησα να μου βγάλουν τα κοσμοτε σπορ επιδει έχω και κοσμοτε τν και λένε αν τα βγάλω δεν ξαναμπαίνουν ποτε δεν είναι λίγο τραβηγμένο;

• Wow

antonogreg

Senior Member
16 December 2007
404
Κάτι καινούργιο έμαθα εχθές απ την nova πήρα τηλ και ζήτησα να μου βγάλουν τα κοσμοτε σπορ επιδει έχω και κοσμοτε τν και λένε αν τα βγάλω δεν ξαναμπαίνουν ποτε δεν είναι λίγο τραβηγμένο;
Πάντως η νόβα το έχει και μέσα στο app της. Μπορείς να το απενεργοποίησεις. Δεν ξέρω μετά αν μπορείς να το ενεργοποιήσεις εκ νέου. Λογικά ναι. Θα σ ενημερώσω τέλος του μήνα που λογικά θα τ απενεργοποίησω

• Like

TerI

AVClub Enthusiast
29 April 2008
1,215
Χίος
Εικάζω ότι δεν έχεις Eon+. Έχεις μάλλον κάποιο παλαιότερο συνδρομητικό πακέτο και απλά σε ενημέρωσαν ότι αν απενεργοποιήσεις τα cosmote sport όντως δεν θα μπορέσεις να τα ξαναβάλεις ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ κάνεις αλλαγή στο νέο Eon+ που θα είναι ήδη μέσα. Πιστευω κάτι τέτοιο πρέπει να σου επικοινωνήθηκε.

• Like

anto_33

AVClub Enthusiast
1 May 2013
1,113
Για διακοπη αργοτερα απο τις 22 λεει αν θα βαλουν καπελο καποιο πεναλτι?

Teo010

AVClub Enthusiast
11 April 2012
1,265
Τα ιδια ειπαν και σε μενα. Μετα αν θελω να τα βαλω ξανα πρεπει να κανω νεο συμβολαιο

• Wow

Xhuliano Cinga

New member
16 October 2024
1
Γεια σας το κουμπί tv τις νόβα αναβοσβηνει και μάλλον είναι ο λόγος που δεν μπορώ να αλλάξω κανάλι. Σας παρακαλώ βοηθήστε με

• Wow