Joker19
AVClub Addicted Member
- 2 August 2020
- 1,813
Βγάλε τις μπαταρίες και ξαναβάλτες... Βγάλε την πρίζα και ξαναβάλτη...Γεια σας το κουμπί tv τις νόβα αναβοσβηνει και μάλλον είναι ο λόγος που δεν μπορώ να αλλάξω κανάλι. Σας παρακαλώ βοηθήστε με
Βγάλε τις μπαταρίες και ξαναβάλτες... Βγάλε την πρίζα και ξαναβάλτη...Γεια σας το κουμπί tv τις νόβα αναβοσβηνει και μάλλον είναι ο λόγος που δεν μπορώ να αλλάξω κανάλι. Σας παρακαλώ βοηθήστε με
Είχε γραφτεί πως μπορείς να τα απενεργοποιήσεις όποτε θες, χωρίς κάποιο πέναλτι.Έχει ιδέα κανείς τι ισχύει; Μπορούμε να καταργήσουμε στις 23/11 χωρίς να πληρώσουμε το επιπλέον χαράτσι;
Με την υπηρεσία multiroom αλλάζει η ταυτόχρονη θέαση από 2 σε 3 συσκευές;Καλησπέρα. Η υπηρεσία multiroom αφορά μια έξτρα μεγάλη οθονη με αποκωδικοποιητή που σου στέλνουν. Υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής της συσκευής αυτής και αντικατάσταση της από ένα streaming box (Xiaomi) ?
Πόσο καιρό έκαναν να αφαιρεθούν τα κανάλια;Να ρωτήσω κάτι, δεν θυμάμαι αν έχει ήδη απαντηθεί. Εχω απενεργοποιησει τα Cosmote sports στο πακετο Nova που έχω. Μπορώ τους επόμενους μήνες να το ξαναβάλω κανονικά, με τη χρέωση των 3 ευρώ? Ή μήπως θέλει νέο συμβόλαιο?
Αν θυμάμαι καλά πολυ γρήγορα, 1-2 μέρες κάτι τέτοιο.Πόσο καιρό έκαναν να αφαιρεθούν τα κανάλιαα
Το ίδιο έγινε και σε εμένα, το αορίστου πέθανε, ανάλογα τις ορέξεις θα χορεύεις,η μόνη λύση είναι κάποιο συμβόλαιο, όπως γινόταν παλιά.Γεια σας γνωρίζει κανείς όταν τελειώσει το συμβόλαιο τι παίζει με αορίστου η τιμή κάθε μήνα αυξομειώνεται , μου στείλανε sms ότι θα υπάρξει αύξηση 3 ευρώ το μήνα , έχω eon + με κατοστάρα γραμμή.
Εξαραταται απο αρκετουϛ παραγοντεϛ. Αν για παραδειγμα εχειϛ συμβολαιο εν ισχυει θα πρεπει να πληρωσειϛ ρητρα αποδεσμευσηϛ οπωϛ εκανα και εγω. Ακομα και να εχει ληξει η συμβαση θα πρεπει να κανειϛ αιτηση. Το να μην πληρωσειϛ ειναι δικη σου αποφαση και προσωπικα δε μπορω να σε παροτρυνω να το κανειϛ λογω πιθανων συνεπειων απο νομικεϛ κινησειϛ τηϛ εταιριαϛ. Αποφασιζειϛ και κανει. Παντωϛ να εχειϛ υποψιν οτι δε θα βρειϛ ακρη αν ζητησειϛ να αποδεσμευτειϛ χωριϛ πεναλτυ, εφοσον εχειϛ συμβολαιο, λογω το οτι μετακομισεϛ και στη νεα κατοικια σου δε μπορειϛ να βαλειϛ πιατο απο τη στιγμη που υπαρχει και διαδικτυακη υπηρεσια.Το θεμα με το MEGA -ANT1 εχει δυο χρονια περιπου που τρεχει και δεν μαθευτηκε καποιοϛ να ακυρωσε συμβολαιο για αυτο το λογο, παρολο που καποια μελη του φορουμ προανειγγηλαν προσφυγεϛ στιϛ αρμοδιεϛ επιτροπεϛ.Γεια σας να ρωτησω κατι.....
ειμαι κατοχος ΝΟΒΑ πανω απο 13 χρονια ...θελω να διακοψω την συνδεση μου γιατι πηγα σε σπιτι που το δορυφορικο πιατο δεν εχει οπτικη επαφη με δορυφορο και λογω του οτι Μεγκα + Αντενα ειναι εκτος....
πως γινεται να διακοψω εντελως ;;;; απλα δεν πληρωνω την νεα ανανεωση και μου το κοβουν αυτοι ;;;;
....... η πρεπει να τους κανω αιτηση διακοπης ;;;;
δυστηχως δεν εχουμε οπτικη επαφη .....αν και σκεφτομασταν εδω και καιρο να το σταματησουμε η κεραια στο μπαλκονι πλεον ενοχλει !!!!Εξαραταται απο αρκετουϛ παραγοντεϛ. Αν για παραδειγμα εχειϛ συμβολαιο εν ισχυει θα πρεπει να πληρωσειϛ ρητρα αποδεσμευσηϛ οπωϛ εκανα και εγω. Ακομα και να εχει ληξει η συμβαση θα πρεπει να κανειϛ αιτηση. Το να μην πληρωσειϛ ειναι δικη σου αποφαση και προσωπικα δε μπορω να σε παροτρυνω να το κανειϛ λογω πιθανων συνεπειων απο νομικεϛ κινησειϛ τηϛ εταιριαϛ. Αποφασιζειϛ και κανει. Παντωϛ να εχειϛ υποψιν οτι δε θα βρειϛ ακρη αν ζητησειϛ να αποδεσμευτειϛ χωριϛ πεναλτυ, εφοσον εχειϛ συμβολαιο, λογω το οτι μετακομισεϛ και στη νεα κατοικια σου δε μπορειϛ να βαλειϛ πιατο απο τη στιγμη που υπαρχει και διαδικτυακη υπηρεσια.Το θεμα με το MEGA -ANT1 εχει δυο χρονια περιπου που τρεχει και δεν μαθευτηκε καποιοϛ να ακυρωσε συμβολαιο για αυτο το λογο, παρολο που καποια μελη του φορουμ προανειγγηλαν προσφυγεϛ στιϛ αρμοδιεϛ επιτροπεϛ.
Ότι είχες +3 ευρώ όπως δεν σου λέει κανείς αν μονομερώς αλλάζουν συνέχεια την τιμή. Από την στιγμή που έκαναν την αρχή είναι μην κάνουν την αρχή.Αμα ληξει το συμβολαιο και παει αοριστου (σε 100ρα γραμμη πληρωνω 26 το μηνα μου ειπαν σε sms οτι θα ειναι μετα 3 ευρω επιπλεον) οι παροχες συνεχιζουν να ειναι ιδιες? Δηλαδη απεριοριστα προς σταθερα και κινητα?
Update: μέσω Cosmote έπρεπε για κάποιον λόγο να βάλεις αγγλική περιγραφή για να ακούγεται η περιγραφή.Το Γουλβς - Άρσεναλ στο Novasports 6 δεν έχει περιγραφή;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.