Απορίες για NOVA

Γεια σας το κουμπί tv τις νόβα αναβοσβηνει και μάλλον είναι ο λόγος που δεν μπορώ να αλλάξω κανάλι. Σας παρακαλώ βοηθήστε με
Βγάλε τις μπαταρίες και ξαναβάλτες... Βγάλε την πρίζα και ξαναβάλτη...

Καλησπέρα στην ομάδα. Ερώτηση:

Η δωρεάν θέαση των καναλιών COSMOTE Sport στη Nova λήγει στις 22/10 αλλά στο site αναφέρει για δικαίωμα υπαναχώρησης ως και τις 23/11;

Έχει ιδέα κανείς τι ισχύει; Μπορούμε να καταργήσουμε στις 23/11 χωρίς να πληρώσουμε το επιπλέον χαράτσι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Έχει ιδέα κανείς τι ισχύει; Μπορούμε να καταργήσουμε στις 23/11 χωρίς να πληρώσουμε το επιπλέον χαράτσι;
Είχε γραφτεί πως μπορείς να τα απενεργοποιήσεις όποτε θες, χωρίς κάποιο πέναλτι.
Αλλά, εάν θες να τα ενεργοποιήσεις ξανά, θα κάνεις νέο συμβόλαιο.

• Like
Reactions: fotis246
Καλησπέρα. Η υπηρεσία multiroom αφορά μια έξτρα μεγάλη οθονη με αποκωδικοποιητή που σου στέλνουν. Υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής της συσκευής αυτής και αντικατάσταση της από ένα streaming box (Xiaomi) ?
Με την υπηρεσία multiroom αλλάζει η ταυτόχρονη θέαση από 2 σε 3 συσκευές;

• Like
Reactions: gmirtzakis
Να ρωτήσω κάτι, δεν θυμάμαι αν έχει ήδη απαντηθεί. Εχω απενεργοποιησει τα Cosmote sports στο πακετο Nova που έχω. Μπορώ τους επόμενους μήνες να το ξαναβάλω κανονικά, με τη χρέωση των 3 ευρώ? Ή μήπως θέλει νέο συμβόλαιο?

Να ρωτήσω κάτι, δεν θυμάμαι αν έχει ήδη απαντηθεί. Εχω απενεργοποιησει τα Cosmote sports στο πακετο Nova που έχω. Μπορώ τους επόμενους μήνες να το ξαναβάλω κανονικά, με τη χρέωση των 3 ευρώ? Ή μήπως θέλει νέο συμβόλαιο?
Πόσο καιρό έκαναν να αφαιρεθούν τα κανάλια;

Γεια σας γνωρίζει κανείς όταν τελειώσει το συμβόλαιο τι παίζει με αορίστου η τιμή κάθε μήνα αυξομειώνεται , μου στείλανε sms ότι θα υπάρξει αύξηση 3 ευρώ το μήνα , έχω eon + με κατοστάρα γραμμή.

Γεια σας γνωρίζει κανείς όταν τελειώσει το συμβόλαιο τι παίζει με αορίστου η τιμή κάθε μήνα αυξομειώνεται , μου στείλανε sms ότι θα υπάρξει αύξηση 3 ευρώ το μήνα , έχω eon + με κατοστάρα γραμμή.
Το ίδιο έγινε και σε εμένα, το αορίστου πέθανε, ανάλογα τις ορέξεις θα χορεύεις,η μόνη λύση είναι κάποιο συμβόλαιο, όπως γινόταν παλιά.

Κατάλαβα δηλαδή μπορεί η τιμή να αλλάζει κάθε μήνα, δε μου αρέσει που πρέπει να κάνεις με το ζόρι διετές συμβόλαιο.
Ευχαριστώ για την απάντηση.

Γεια σας να ρωτησω κατι.....

ειμαι κατοχος ΝΟΒΑ πανω απο 13 χρονια ...θελω να διακοψω την συνδεση μου γιατι πηγα σε σπιτι που το δορυφορικο πιατο δεν εχει οπτικη επαφη με δορυφορο και λογω του οτι Μεγκα + Αντενα ειναι εκτος....

πως γινεται να διακοψω εντελως ;;;; απλα δεν πληρωνω την νεα ανανεωση και μου το κοβουν αυτοι ;;;;
....... η πρεπει να τους κανω αιτηση διακοπης ;;;;

Με το να μην πληρωσεις τους δινεις πατημα να σε πρηζουν για καιρο η να εμφανιστουν παλι ξαφνικα μετα απο χρονια(αν δεν σε πρηξουν αρχικα)

Κανε το κανονικα με διακοπη να τελειωνεις(βεβαια κ εδω θα σε ταλαιπωρησουν αφου δεν γινεται αμεσα)

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Γεια σας να ρωτησω κατι.....

ειμαι κατοχος ΝΟΒΑ πανω απο 13 χρονια ...θελω να διακοψω την συνδεση μου γιατι πηγα σε σπιτι που το δορυφορικο πιατο δεν εχει οπτικη επαφη με δορυφορο και λογω του οτι Μεγκα + Αντενα ειναι εκτος....

πως γινεται να διακοψω εντελως ;;;; απλα δεν πληρωνω την νεα ανανεωση και μου το κοβουν αυτοι ;;;;
....... η πρεπει να τους κανω αιτηση διακοπης ;;;;
Εξαραταται απο αρκετουϛ παραγοντεϛ. Αν για παραδειγμα εχειϛ συμβολαιο εν ισχυει θα πρεπει να πληρωσειϛ ρητρα αποδεσμευσηϛ οπωϛ εκανα και εγω. Ακομα και να εχει ληξει η συμβαση θα πρεπει να κανειϛ αιτηση. Το να μην πληρωσειϛ ειναι δικη σου αποφαση και προσωπικα δε μπορω να σε παροτρυνω να το κανειϛ λογω πιθανων συνεπειων απο νομικεϛ κινησειϛ τηϛ εταιριαϛ. Αποφασιζειϛ και κανει. Παντωϛ να εχειϛ υποψιν οτι δε θα βρειϛ ακρη αν ζητησειϛ να αποδεσμευτειϛ χωριϛ πεναλτυ, εφοσον εχειϛ συμβολαιο, λογω το οτι μετακομισεϛ και στη νεα κατοικια σου δε μπορειϛ να βαλειϛ πιατο απο τη στιγμη που υπαρχει και διαδικτυακη υπηρεσια.Το θεμα με το MEGA -ANT1 εχει δυο χρονια περιπου που τρεχει και δεν μαθευτηκε καποιοϛ να ακυρωσε συμβολαιο για αυτο το λογο, παρολο που καποια μελη του φορουμ προανειγγηλαν προσφυγεϛ στιϛ αρμοδιεϛ επιτροπεϛ.

Εξαραταται απο αρκετουϛ παραγοντεϛ. Αν για παραδειγμα εχειϛ συμβολαιο εν ισχυει θα πρεπει να πληρωσειϛ ρητρα αποδεσμευσηϛ οπωϛ εκανα και εγω. Ακομα και να εχει ληξει η συμβαση θα πρεπει να κανειϛ αιτηση. Το να μην πληρωσειϛ ειναι δικη σου αποφαση και προσωπικα δε μπορω να σε παροτρυνω να το κανειϛ λογω πιθανων συνεπειων απο νομικεϛ κινησειϛ τηϛ εταιριαϛ. Αποφασιζειϛ και κανει. Παντωϛ να εχειϛ υποψιν οτι δε θα βρειϛ ακρη αν ζητησειϛ να αποδεσμευτειϛ χωριϛ πεναλτυ, εφοσον εχειϛ συμβολαιο, λογω το οτι μετακομισεϛ και στη νεα κατοικια σου δε μπορειϛ να βαλειϛ πιατο απο τη στιγμη που υπαρχει και διαδικτυακη υπηρεσια.Το θεμα με το MEGA -ANT1 εχει δυο χρονια περιπου που τρεχει και δεν μαθευτηκε καποιοϛ να ακυρωσε συμβολαιο για αυτο το λογο, παρολο που καποια μελη του φορουμ προανειγγηλαν προσφυγεϛ στιϛ αρμοδιεϛ επιτροπεϛ.
δυστηχως δεν εχουμε οπτικη επαφη .....αν και σκεφτομασταν εδω και καιρο να το σταματησουμε η κεραια στο μπαλκονι πλεον ενοχλει !!!!

αν υπαρχει διαδικτιακη υπηρεσια θα ηθελα να εχει ολα τα καναλια πχ...κοσμοτε

σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας !!!1

Αμα ληξει το συμβολαιο και παει αοριστου (σε 100ρα γραμμη πληρωνω 26 το μηνα μου ειπαν σε sms οτι θα ειναι μετα 3 ευρω επιπλεον) οι παροχες συνεχιζουν να ειναι ιδιες? Δηλαδη απεριοριστα προς σταθερα και κινητα?

Αμα ληξει το συμβολαιο και παει αοριστου (σε 100ρα γραμμη πληρωνω 26 το μηνα μου ειπαν σε sms οτι θα ειναι μετα 3 ευρω επιπλεον) οι παροχες συνεχιζουν να ειναι ιδιες? Δηλαδη απεριοριστα προς σταθερα και κινητα?
Ότι είχες +3 ευρώ όπως δεν σου λέει κανείς αν μονομερώς αλλάζουν συνέχεια την τιμή. Από την στιγμή που έκαναν την αρχή είναι μην κάνουν την αρχή.

η μόνη λύση κάθε 2 χρόνια αλλαγή εταιρείας γιατί είναι αστείο αυτό που κάνουν με την αύξηση τιμής σε παλιούς συνδρομητές...βέβαια ,αν θέλεις πακέτο τηλεόρασης που έχουν τα 2 μεγάλα συνδρομητικά επιλέγεις μία από τις 2 και όχι την τρίτη που δεν έχει το τηλεοπτικό πακέτο nova cosmote.Μεγάλο φάουλ της νοβα όπως έχω ξαναπεί που σε υποχρεώνει για συνδυαστικά πακέτα να πας στην 100αρα για το full eon και κινητό 20 gb