Απορίες για NOVA

Το fingerprint πολυ συχνα δε βγαινει; Ειδικα τωρα που το υπαρχουν μονο pace εχει καποιο νοημα;

Ναι την παράνομη iptv.
Eίναι πολύ ενοχλητικό πάντως γιατί βγαίνει στην μέση της οθόνης αρκετές φορές.

Ας το έβαζαν να βγαίνει πάνω στο λογότυπο της Nova τις περισσότερες φορές.

Εχει καταφερει κανεις να του δωσουν το στικακι που πιανει τα επιγεια καναλια στο δεκτη της νοβα!

Last edited by a moderator:
Παντως σε καταστημα που ρωτησα μου ειπαν οτι δε μπορω να το παρω χωρις συνδρομη στο επιγειο πακετο.το εχει αγορασεις κανεις που εχει συδρομη σε δορυφορικο πακετο?

Τον δέκτη τον αγόρασα τον Ιούλιο από κατάστημα της Forthnet στα Ιλίσια με 10 ευρώ, χωρίς καμιά υποχρέωση για συνδρομή στην επίγεια.

Αν το ζητησω απ την εξυπηρετηση πελατων λετε να μου το στειλουν?αλλιως υπαρχει καποιο καταστημα στο ιντερνετ η εντος κατερινης που να το πουλαει?

Τελικα ρωτησα στην εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν οτι πωλειται 30ευρω σε εξουσιοδωτημενα καταστηματα εκτος καταστηματων φορθνετ αλλα με 30ευρω βρισκω απλο δεκτη και μαλιστα με παραπανω δυνατοτητες οπως π.χ. εγγραφη προγραμματος.εχετε υποψιν καποιο ηλεκτρονικο καταστημα που να το δινει στο 10ευρω?

Απάντηση: Re: Απορίες για NOVA

Υπαρχει η δυνατοτητα να ξεφορτωθεις τους σχολιαστες των αγωνων και να ακους μονο φυσικο ηχο-μπινελικι όπως συμβαινει στον οτετv?

Last edited:
Καλησπερα και καλως σας βρηκα!
Δεχτηκα προχθες ενα τηλεφωνημα απο νοβα σχετικα με μια προσφορα!Απεριοριστα σταθερα,κινητα με αστικη χρεωση,24 ιντερνετ,start pack και δωρεαν ο εξοπλισμος και η εγκατασταση την οποια και αποδεχτηκα.
Οι αποριες μου ειναι οι εξης.Το σπιτι που μενω ειναι ανωγειο και το πιατο αναγκαστικα θα παει ταρατσα,η οποια ειναι 6 οροφους πανω.Επειδη το καλωδιο πρεπει να περασει μεσα απο 2 δωματια για να καταληξει στο σαλονι οπου βρισκεται η τηλεοραση,υπαρχει η δυνατοτητα να συνδεθει στο καλωδιο της κεραιας που εχω σημερα,ουτως ωστε να γλιτωσουμε τις τρυπες στους τοιχους και τα ασχημα καλωδια μεσα στο σπιτι;
Δευτερο ερωτημα.Ο τυπος ηταν λογικα εξωτερικος συνεργατης.Απο στοιχεια του εδωσα,ονοματεπωνυμο και αριθμο βρογχου της παρουσας τηλεφωνικης γραμμης(cyta).Επειτα με πηραν απο νοβα για επιβεβαιωση και μου ειπαν οτι την τριτη θα ερθει καποιος να παραλαβει φωτοτυπιες ταυτοτητας και τηλεφωνικου λογαριασμου.Αν θελω να το ακυρωσω θα εχω τιποτα χρηματικες επιπτωσεις;Εννοω η τηλεφωνικη αποδοχη ειναι ενα ειδος συμβολαιου η αν δεν μπει η υπογραφη,μπορω να το ακυρωσω μεχρι την τριτη που θα ερθουν να παραλαβουν τα εγγραφα;

Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν κουρασε το μηνυμα!

Εάν το καλώδιο της κεραίας σου είναι σε καλή κατάσταση, με ένα splitter και στις 2 (ταράτσα, πρίζα κάτω) πλευρές κάνεις την δουλειά σου.
Σε καμία περίπτωση μέχρι να υπογράψεις δεν δεσμεύεσαι. Ακόμα όμως και μετά την υπογραφή έχεις περίπου 7 με 15 μέρες να αλλάξεις γνώμη. Νομίζω ο νόμος λέει 7 μίνιμουμ.
Η μοναδική περίπτωση τηλεφωνική συνομιλία να ισχύει σαν δέσμευση είναι όταν σε ενημερώνουνε ότι θα την καταγράψουν για αυτό τον λόγο και μετά σε ρωτάνε συγκεκριμένα πράγματα να επιβεβαιώσεις (όνομα, διεύθυνση και άλλα στοιχεία). Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση έχεις κάποιο χρονικό διάστημα να το ακυρώσεις.

Χιλια ευχαριστω φιλε για την αμεση απαντηση!

Οι αποριες μου ειναι οι εξης.Το σπιτι που μενω ειναι ανωγειο και το πιατο αναγκαστικα θα παει ταρατσα,η οποια ειναι 6 οροφους πανω.Επειδη το καλωδιο πρεπει να περασει μεσα απο 2 δωματια για να καταληξει στο σαλονι οπου βρισκεται η τηλεοραση,υπαρχει η δυνατοτητα να συνδεθει στο καλωδιο της κεραιας που εχω σημερα,ουτως ωστε να γλιτωσουμε τις τρυπες στους τοιχους και τα ασχημα καλωδια μεσα στο σπιτι;

Συγκεκριμένα, θες ένα μείκτη στην ταράτσα με εισόδους uhf και sat. Βέβαια πρώτο και βασικό όπως σου είπε ο φίλος είναι να τσεκάρεις να δεις αν το υπάρχον καλώδιο είναι της προκοπής... Λογικά αν δεν είναι πολύ παλιά η εγκατάσταση δε θα έχεις πρόβλημα.
Στο σαλόνι καλύτερα να αλλάξεις τη πρίζα με μία δορυφορική, για να μην βάζεις διακλαδωτές και επιπλέον καλώδια.

Παιδιά το έγραψα και στο novago νημα αλλά το γράφω και εδώ στις απορίες:

Μια ερώτηση, επειδή σαφή απάντηση δεν πήρα απο νοβα σε email που τους έστειλα. Απο την στιγμή που μπήκε το novastars στο novago, δεν θα δείξει και τα οσκαρ ζωντανά στις 2 Μαρτίου από το novago; Γιατί θα είμαι εκτός σπιτιού και θελω να τα δω ζωντανα απο το laptop. Στην διαφημιση της νοβα λεει τα οσκαρ ζωντανα με ελληνικη περιγραφη στα novacinema1 & HD και με αμερικάνικο αυθεντικό ήχο στο novastars. Αρα;

ρώτα και στο forthnet support εδώ. αν και έχω την εντύπωση ότι θα μπορείς να τα δείς

Καλημέρα παιδιά.Σκεφτόμουν να βάλω για πρώτη φορά 3play forthnet/nova με τον 865pvr.Θα πρέπει η τηλεόραση που θα βλέπω,και το pc για το internet να είναι στο ίδιο δωμάτιο;
ευχαριστώ

Δεν έχει καμία σχέση το ίντερνετ με τον αποκωδικοποιητή! Δεν βλέπεις τηλεόραση μέσω ίντερνετ, αλλά μέσω δορυφόρου. Οπότε σε όποια τηλεόραση θες εσύ βάζεις την nova!

Αυτο που πρεπει να σκεφτεις ειναι που θα τοποθετηθει το πιατο και ποσα καλωδια θα κατεβαινουν απο την ταρατσα. Αν θες μελλοντικα να βλεπεις nova και σε δευτερη τηλεοραση πρεπει να κατεβαινουν δυο καλωδια απο twin lnb. Αλλα ακομα κι αν σκεπτεσαι προς το παρων να βλεπεις σε μια τηλεοραση θα σου ελεγα να εχεις καβαντζα την αναμονη γιατι ποτε δεν ξερεις.
Better safe than sorry!