Καλησπερα και καλως σας βρηκα!
Δεχτηκα προχθες ενα τηλεφωνημα απο νοβα σχετικα με μια προσφορα!Απεριοριστα σταθερα,κινητα με αστικη χρεωση,24 ιντερνετ,start pack και δωρεαν ο εξοπλισμος και η εγκατασταση την οποια και αποδεχτηκα.
Οι αποριες μου ειναι οι εξης.Το σπιτι που μενω ειναι ανωγειο και το πιατο αναγκαστικα θα παει ταρατσα,η οποια ειναι 6 οροφους πανω.Επειδη το καλωδιο πρεπει να περασει μεσα απο 2 δωματια για να καταληξει στο σαλονι οπου βρισκεται η τηλεοραση,υπαρχει η δυνατοτητα να συνδεθει στο καλωδιο της κεραιας που εχω σημερα,ουτως ωστε να γλιτωσουμε τις τρυπες στους τοιχους και τα ασχημα καλωδια μεσα στο σπιτι;
Δευτερο ερωτημα.Ο τυπος ηταν λογικα εξωτερικος συνεργατης.Απο στοιχεια του εδωσα,ονοματεπωνυμο και αριθμο βρογχου της παρουσας τηλεφωνικης γραμμης(cyta).Επειτα με πηραν απο νοβα για επιβεβαιωση και μου ειπαν οτι την τριτη θα ερθει καποιος να παραλαβει φωτοτυπιες ταυτοτητας και τηλεφωνικου λογαριασμου.Αν θελω να το ακυρωσω θα εχω τιποτα χρηματικες επιπτωσεις;Εννοω η τηλεφωνικη αποδοχη ειναι ενα ειδος συμβολαιου η αν δεν μπει η υπογραφη,μπορω να το ακυρωσω μεχρι την τριτη που θα ερθουν να παραλαβουν τα εγγραφα;
Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν κουρασε το μηνυμα!