Απορίες για NOVA

Είμαι στον 1ο όροφο και έχω από πάνω μου άλλους...6 ορόφους.Που είναι καλύτερα να βάλω το πιάτο;Κεντρική κεραία δεν έχουμε και γίνεται το έλα να δεις απο κεραίες και πιάτα στην ταράτσα!Προς το παρόν σε μια τηλεόραση θα βλέπω.

Last edited by a moderator:
Αν δεν υπάρχει κεντρική κεραία και το μπαλκόνι δεν βολεύει από θέση αλλά και από αισθητική άποψη, η ταράτσα είναι μονόδρομος. Όσο για τα πόσα καλώδια θα χρειαστείς, ξεκινάς με 1 και αν χρειαστεί, να κάνεις χρήση pvr η να βάλεις ΟΤΕ, με stacker - destacker κάνεις την δουλειά σου. Απλά να βάλεις καλής ποιότητας καλώδιο.

Όχι. Το έχει εξηγήσει ο mvianitakis σε άλλο thread, νομίζω στην ποιότητα εικόνας.

Btw, δεν μπορώ πάλι Σωτηρακόπουλο.
Ελπίζω να έχει επιλογή αγγλικής περιγραφής από το ITV.

Δεν πιάνεται δυστυχώς το ITV HD σε αντίθεση με 2,3,4 (όλα HD) στον 2E μέσω BskyB.

Μπορω να αλλαξω το ιντερνετ σε αλλο παροχο και να συνεχισω να εχω νοβα? Η δε θα δεχτουνε? Το νοβα το εχω μεσω δορυφορου αλλα δεν εχει ληξει το συμβολαιο μου ακομα κι αν ναι ποσο θελουνε για διακοπη μονο το ιντερνετ? Το ξερω πως δεν με συμφερει γιατι θα πληρωνω παραπανω αλλα το θελω για αλλο λογο οταν ερθει η ωρα να το κανω...

Φυσικά και μπορείς. Θα αλλάξεις πακέτο, από 3play που φαντάζομαι έχεις, θα γίνει απλό Νοβα. Το πέναλτι είναι αναλόγως της διάρκειας του συμβολαίου που έχεις και σε ποια χρονική στιγμή αυτού, θα κάνεις την διακοπή καθώς και αν ήταν συμβόλαιο κάποιας προσφοράς. .

θα ηθελα να ρωτησω τα εξης αν το ξερει κανεις: η γυναικα μου ειχε συμβολαιο 12 μηνο στην νοβα και εκανε διακοπη πριν την ληξη.το θεμα ειναι οτι ειχε τον PVR και το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να παιξει οτι ειχε γραψει.αυτο ειναι φυσιολογικο? μπορει να γινει κατι? και κατι αλλο,της ζητησαν 80,00 τελος διακοπης,δεν ειναι πολλα? μπορει να τα μειωσει?

Το τελος διακοπης πρεπει να αναφερεται στο συμβολαιο
Δεν νομιζω οτι μπορεις να καταφερεις κατι
Οσο για τις εγγραφες δυστυχως δεν μπορεις να τις δεις πια

το Action24 δεν ειναι μεσα στο σταρτ πακ;Πρεπει να εχει κανεις τα Αθλητικα για να το βλεπει;

Αφου δε θες κυρια νοβα το μπασκετ του ΠΑΟΚ, λυσε τη συμβαση να παει σε κανα καναλι να βλεπουμε τα παιχνιδια. Ημαρτον

Γιατί να μην το θέλει το μπάσκετ; Χθες μια χαρά έδειχνε τον Παοκ για το Eurocup στο NS3.

Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

Ενας φίλος ειχε πάρει το προπληρωμένο πακέτο για φιλάθλους. Ενω του τελειωσε πριν 2 μήνες συνεχίζει να δείχνει, λέτε να του χρεώσουν αναδρομικά τα sport ή να τους το πει?

Ευχαριστω για το χρόνο σας ,αλλά το βασικό είναι οτι στον λογαριασμό που του έρχεται δεν είναι χρεωμένα τα sport ενω είναι ανοιχτά

Οχι δεν χρειαζεται, το βλεπουν ολοι.
κι'ομως...αυτη την στιγμη ειμαι σε εναν 831 μπροστα,με start pack,πιανει αυτα που πρεπει αλλα στο Action24 βγαζει E19-4.Καλα ειχα δει τις προαλλες.Καμια εξήγηση κανεις;Μηπως παιζει ρολο που ο δεκτης δεν ειναι Ελλαδα (το ειχε πει ο συνδρομητης οταν πηρε το start pack);;;