Απορίες για NOVA

κι'ομως...αυτη την στιγμη ειμαι σε εναν 831 μπροστα,με start pack,πιανει αυτα που πρεπει αλλα στο Action24 βγαζει E19-4.Καλα ειχα δει τις προαλλες.Καμια εξήγηση κανεις;Μηπως παιζει ρολο που ο δεκτης δεν ειναι Ελλαδα (το ειχε πει ο συνδρομητης οταν πηρε το start pack);;;

Κάποιος άλλος λόγος φταίει. Κάνε εργοστασιακές ρυθμίσεις . Αυτά είναι τα κανάλια του start pack και όπως βλέπεις είναι μέσα.
http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova-tileorasi/start-pack/

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν μπορείς και βλέπεις on Line τον λογαριασμό σου στείλε σήμα στον δέκτη αλλιώς βγάλε για λίγο την κάρτα και ξαναβάλτην+επαναφορά. Αν δεν ληθεί το πρόβλημα θέλει επικοινωνία με nova.

Για όποιον ενδιαφέρεται το usb stick της επίγειας το δίνουν δωρεάν σε συνδρομητές νοβα

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για NOVA

δε ξέρω εάν έχει βγεί ανακοίνωση αλλά τώρα που καταργήθηκε το επίγειο νοβα τους έχουν ξεμείνει πολλά στικάκια & τα δίνουν δωρεάν

Δωρεάν θα πρεπε να το δίνουν εξαρχής. Καλους μ@!#$%^ μας πιάσανε όσους σκάσαμε ένα 30άρι να το πάρουμε ενώ είχαμε συνδρομή.

Είμαι στην πεθερά και ενώ έχει το start pack το novacinema1 είναι ανοιχτό. Ακόμα προσπαθώ να βρω το λόγο. Καμιά βοήθεια;

Πριν ποσταρω έκανα μια αναζήτηση με δε βρήκα κάτι. Αν περίμενα κάνα 10λεπτο θα είχα έτοιμη την απάντηση. 😁

Για όποιον ενδιαφέρεται το usb stick της επίγειας το δίνουν δωρεάν σε συνδρομητές νοβα

Παιδια δεν προσεξα αν ξαναγραφτηκε οντως το usb stick το πηρα σημερα δινεται δωρεαν

Θα βλεπεις τα ψηφιακα καναλια που εκπεμπουν στην περιοχη σου μεσω του δεκτη της nova. Θα δημιουργηθει ενα μπουκετο στον δεκτη με αυτα τα καναλια.

Απάντηση: Re: Απορίες για NOVA

ωραιο ακουγεται πως το συνδεω στο 831 ? πως μπορω να το παρω και εγω ? εφοσον εχω multiview δικαιουμαι δυο ? εχει καποιο κοστος ?
ευχαρηστω και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις

Τωρα τηλεφωνο στο καταστημα της τσιμισκη για να ρωτησω αλλα δεν απαντα κανενας