Απορίες για NOVA

Οχι. οποια αλλαγη θα κανει η νοβα με την 11823Η θα γινει μετα τον Ιουνιο γιατι μεχρι τοτε θα υπαρχουν ακομα αναλογικες εκπομπες απο μικρα κεντρα εκπομποής και ειναι αγνωστο ποσα ακομα παιζουν μεσω νοβα.Απο οτι εχω δει στην 11823 τα καναλια της νοβα τα εχουν γυρισει σε MPEG4 και μονο της εθνικης εμβελειας εχουν μεινει σε MPEG 2

καλησπερα , στο Novasport7 σημερα μου βγαζει error 16 - 9 ξερουμε τι ειναι αυτο ολα τα αλλα καναλια παιζουν κανονικα ξερουμε πως το φτιαχνουμε ;

Καλημέρα!
Όταν βλέπω novasport1, κατά τακτά διαστήματα, βγάζει κάτι γράμματα σε μια μπλε οριζόντια γραμμή. Περίπου 15 χαρακτήρες.

Ξέρει κανείς τι είναι αυτό?

Είναι το "υδατογράφημα" ασφαλείας της ΝΟΒΑ, είναι μόνο για τα Novasports. Από αυτό καταλαβαίνει αν υπάρχει streaming από την κάρτα σου στο διαδίκτυο και ανάλογα στην κλειδώνει. Βγαίνει σε τακτά διαστήματα, δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Είναι το "υδατογράφημα" ασφαλείας της ΝΟΒΑ, είναι μόνο για τα Novasports. Από αυτό καταλαβαίνει αν υπάρχει streaming από την κάρτα σου στο διαδίκτυο και ανάλογα στην κλειδώνει. Βγαίνει σε τακτά διαστήματα, δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Ξέρεις μήπως υπάρχει τρόπος να το ρυθμίσω να μην εμφανίζεται?

Καλησπερα.....
Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να βλεπω Νova και στη δευτερη μου τηλ εκτος απο την αγορα δευτερου αποκωδοποιητη με spliter στο πιατο....
Ευχαριστω..…!!!

καλησπερα αρχες του Ιουνιου πηρα τηλ για διακοπη ειχε περασει 12 μηνο και ειμαι στον 13ο μηνα που εχω δωρεαν λογω πιστωτικης καρτας εκανα την διακοπη και μου λενε οτι η υπηρεσια θα διακοπη
τελος Ιουνιου λογω του δωρεαν μηνα της λεω υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κανω να μην με χρεωσουν τον 13ο μηνα μου λεει οχι θα αποσυνδεσω την καρτα για να μην γινει χρεωση και μετα πιστωση μου λεει θα λαβεις κανονικα λογαριασμο με το ποσο αλλα θα τον αγνοησεις
σημερα μου ηρθε κανονικα ο λογαριασμος λετε να εχω προβληματα τιποτα να μου ζητησουν χρηματα μετα απο καιρο ?
αυτη ειναι η διαδικασια που ακολουθειτε οταν εχεις δωρεαν μηνα ?

Ενημερωσε το support. Καθε περιπτωση ειναι και λιγο διαφορετική. Θα σου δωσουν προσωπικη ενημερωση σχετικα με την υποθεση σου.