Απορίες για NOVA

Μετά από σχεδόν 1 χρόνο διακοπής της συνδρομής μου novasport pack 29.90 κι αφου δέχτηκα τουλάχιστον 5 προσφορές γιά ανανέωση επειδη ημουν καλός πελάτης μου ειπαν ξαφνικά σήμερα με ενημέρωσαν ότι χρωστάω 29.90!!Εύγε nova και καλό κλείσιμο σου εύχομαι.

Θα παρακαλέσω το θέμα να λήξει εδώ και να μην δοθεί συνέχεια.Και κυρίως,να αποφεύγονται τέτοιες εκφράσεις.

Αυτό φυσικά,αφορά και τα 2 παραπάνω μηνύματα.

Υπάρχει το nova support εδώ για να απευθυνθείς και για να δεις τον λόγο, αν υπάρχει και δεν είναι λάθος, που έχεις χρεωστικο υπόλοιπο

ΤΙ ΤΡΑΓΙΚΗ "HD" ΕΙΚΟΝΑ είναι αυτή τώρα στο NovaSports 2 HD στον αγώνα μπάσκετ Απόλλων Πατρών - Παναθηναϊκός ?
Με κινητό Galaxy S3 γίνεται η λήψη ?
Δυστυχώς δεν είναι κάτι καινούργιο.Παίζουν αρκετά ματς sd στα hd κανάλια και ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί.

Το θέμα δεν είναι αν το κανάλι είναι HD,αλλά αν η παραγωγή της μετάδοσης είναι σε HD.Αν η παραγωγή ενός αγώνα είναι σε sd,τότε και η μετάδοση
θα είναι σε sd,άσχετα αν μεταδίδεται από HD κανάλι.

Γνωρίζει κανείς αν μετά το τέλος της δέσμευσης με συμβόλαιο και αλλαγής κάποιων έξτρα πχ αφαίρεση novasport πρέπει να υπογράψεις αναγκαστικά συμβόλαιο η γίνεται αορίστου?

Οταν ληγει το συμβολαιο πηγαινει σε αοριστου με τιμη και περιεχομενο αναλογα την συμβαση σου(πχ τα HD να ηταν μονο για 12 μηνες) . Σιγουρα προσθεση περιεχομενου δημιουργει και νεο συμβολαιο, διακοπη υπηρεσιας απο οσο ξερω οχι.

εχω την εξης απορια

sto myaccount πχ βλεπω στις τρεχουσες ρυθμισεις αναλυικα τις κλησεις μου,και βλεπω πχ οτι εχουν ενημερωθει τελευετα φορα στις 3/12 ενω εχουμε σημερα 8/12

αραγε ξερουμε πχ ποτε ενημερωθηκε τελευτεα φορα η διαρκεια για τις κλησεις στα κινητα?τωρα βλεπω οτι εχω 260 υπολειπο,και απλα ρωταω αν αυτα τουλαχιστον ενημερωνονται αμεσα και οχι μετα απο 5 μερες!

οποιος ξερει ας μου πει

Last edited by a moderator:
Για τις κλήσεις προς κινητά η καρτέλα ενημερώνεται γρήγορα. Δεν έχω παρατηρήσει πόσο άμεσα γίνεται αυτό, αλλά για παράδειγμα τώρα που τσέκαρα η τελευταία κλήση που είχα κάνει το απόγευμα της Δευτέρας υπάρχει κανονικά στη λίστα.
Στα αστικά/υπεραστικά ενδέχεται να καθυστερεί περισσότερο, γιατί έτσι κι αλλιώς έχουμε απεριόριστα, οπότε δεν χρειάζεται το σύστημά τους να φορτώνεται άμεσα με δεδομένα που δεν επείγουν.
Για να το σιγουρέψεις όμως καλύτερα το θέμα των χρεώσεων, όταν είσαι μέσα στην καρτέλα "Τρέχουσες Χρεώσεις", λίγο πάνω από τα γραφήματα με τα στατιστικά χρήσης, υπάρχει ένα ταμπελάκι που γράφει: "ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΛΗΣΕΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΧΡΕΩΣΗΣ".
Αν το πατήσεις, σου βγάζει αναλυτικά με ημερομηνία, ώρα κτλ. όλες τις εξερχόμενες κλήσεις που έχεις κάνει σε σταθερά ή κινητά για τις οποίες είναι ενημερωμένο το σύστημα.
Αν λοιπόν εσύ έχεις κάνει επιπλέον κλήσεις από αυτές που γράφει εκεί, τότε έχει καθυστερήσει να ενημερωθεί το σύστημα, οπότε, είτε υπολογίζεις στο περίπου τα επιπλέον λεπτά που έχεις μιλήσει από την τελευταία ενημέρωση και μετά, είτε περιμένεις να ενημερωθεί το σύστημα για να το δεις με σιγουριά στη σελίδα.

Όπως και να έχει, αν από τις 3/12 και μετά έχεις κάνει κι άλλες κλήσεις προς κινητά και ενώ έχουν παρέλθει τουλάχιστον 48 ώρες δεν έχει ενημερωθεί το σύστημα με τα νεώτερα δεδομένα, δεν είναι φυσιολογικό.

αυτο ακριβως ειδα οτι στις κλησεις στα κινητα γινεται ενημερωση μετα απο 5 μερες σημερα μπηκα το πρωι και με εμφανιζεσαι εως χθες τις κλησεις

και εκει που ειχα 260 λεπτα ειδα να εχω 185 αρα απο τι καταλαβα αργουν πολυ να με ενημερωσουν για της κλησεις στα κινητα

Χθες το βράδυ που σου έγραφα έκανα μια δοκιμαστική κλήση στο κινητό μου και τώρα που τσέκαρα στο site, υπάρχει κανονικά, δηλαδή μέσα σε 12 ώρες.
Δεν ξέρω πότε ακριβώς εμφανίστηκε, γιατί δεν είχα προλάβει να ελέγξω νωρίτερα. Όπως και να έχει οι 12 ώρες (που μπορεί να είναι και σαφέστατα πιο λίγες) είναι μικρό χρονικό διάστημα που δεν έχει καμία σχέση με τις 5 μέρες που ισχύει σ' εσένα.
Επίσης, δεν ξέρω αν η δική μου περίπτωση είναι ο κανόνας κι εσύ η εξαίρεση ή το αντίθετο.
Αν παρατηρήσεις ότι συνεχίζει το σύστημα να ενημερώνεται με τόση καθυστέρηση, μπορείς να ρωτήσεις στο forum τα παιδιά από το support της nova μήπως και βρεις τι φταίει.

Καλά δεν έλεγαν στους live αγώνες στο fox θα έχει Ελληνικό σχολιασμό; Γιατί τώρα έχει αγώνα κολλεγιακου μπάσκετ αλλά δεν. Κρίμα απαξιώνουν το προϊόν.

Καλησπερα
Εβαλα νοβα προσφατα στο πατρικο μου κεραια μπαλκονι πισω μεριας
Εγω μενω ακριβως απεναντι στην μπροςτινη πλευρα. Στο ιδιο κτηριο δηλαδη 10-15 μετρα οπως υπολογιζω. Τι επιλογες εχω να βλεπω κ γω νοβα; multiview η συσκευη με 80 ευρω οπως μου ειπαν;

Ερωτηση, που δεν ειναι απαραιτητα της Nova. Χτες ηρθε ο τεχνικος για την εγκατασταση και απο το κουτι εβγαλε ενα lnb που εχει δυο υποδοχες. Μου ειπε οτι αυτο ειναι για να κατεβαινουν καλωδια σε δυο αποκωδικοποιητες απο το ιδιο lnb. Ειναι lnb που δινουν για το Multiview ή για τον pvr; Επειδη ειχα εγκατασταση στο σαλονι να κατεβαινουν δυο καλωδιο σε περιπτωση που εβαζα τον pvr (τελικα εβαλα τον 3001) του ειπα να τα συνδεσει πανω στο lnb και τα δυο. Μπορω να βλεπω ταυτοχρονα απο δυο δεκτες ή θα πρεπει να ειναι ο ενας κλειστος για να μην γινει κανενα μπαμ; Η τηλεοραση μου εχει δορυφορικο δεκτη και ελεγα να το εκμεταλλευτω για να βλεπω τα ελευθερα του hotbird που δεν βλεπει ο δεκτης της Nova.