Απορίες για NOVA

Τι εννοείς με αυτό? Αν εννοείς ότι σου είπε ότι εσταλει το αίτημα επιτυχώς αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει καινούργια αναβάθμιση.

εννοω οτι τελευταια φορα που ειχε το κουτακι >
3. Αναβάθμιση εξοπλισμού Nova > αποστολή μου εκανε την αναβαθμιση 65/2.0.0.41
Εκτοτε εξαφανιστηκε το κουτακι και ειχαν μεινει μονο τα 2 πιο πανω δηλαδη
1. Αποστολή σήματος κύριου εξοπλισμού Nova
2. Σάρωση δικτύων κύριου εξοπλισμού Nova

Τωρα για καποιο λογο ξανα εμφανιστηκε

Καλησπερα σας. Μια ερωτηση παρακαλω αν γνωριζετε,εχω εδω και 2 χρονια την προσφορα της nova , με σκετο το nova full pack στα 25 ευρω τον μηνα για παντα.
Ηθελα να ρωτησω αυτο το για παντα τι σημαινει; εγω πχ θελω να διακοψω αυτον τον μηνα που ια ερθει και να την ξανα ανοιξω την συνδρομη πχ απο Σεπτεμβρη.
Αυτο σημαινει οτι χανω την προσφορα με τα 25 ευρω τον μηνα που ειχα? Η οποτε και να την ξανα ανοιξω θα ισχυει η προσφορα?

Σας ευχαριστω

Η προσφορά υπάρχει όσο βρίσκεται ενεργοποιημένη η υπηρεσία, αν διακόψεις την υπηρεσία φυσικά χάνεις και την προσφορά και μετά πας σε τιμές καταλόγου.

Η προσφορά δεν χάνεται αν η διακοπή διαρκέσει 1 μήνα. Απαξ και περάσει αυτό το διάστημα χάνεται η προσφορά. Οπως το κατάλαβα εγώ, αν δεν πληρώσεις τον Απρίλιο, έχεις μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Μαίου να κάνεις επανασύνδεση για να μην χάσεις την προνομιακή τιμή.

Εγω πρώτη φορά το ακούω αυτο. Νομίζω ότι διακοπή ειναι διακοπή. Πρώτη φορά ακούω για περίοδο χαριτος. Ειναι τηλεφωνο στη nova θα λύσει όλες της απορίες.

Δεν υπάρχει διακοπή. :cool4: Αφήνεις τον λογαριασμό απλήρωτο και στο κόβουν. Οταν πλησιάζει το τέλος του μήνα σε καλούν και σε ρωτανε τι θα κάνεις, αν πείς "θα το πλήρώσω" θα σε περιμένουν μέχρι να "διπλώσει" ο λογαριασμός.

Το να πάρεις απο πριν και να ρωτήσεις, δεν το προτείνω, εκτός αν μου βρείτε το κίνητρο που έχει ο υπάλληλος να σε καθοδηγήσει έτσι ώστε να χάσει η εταιρία του μια μηνιαία συνδρομή :joker:

Ο άνθρωπος ρωτάει να το διακόψει τωρα και να το ξανά συνδέσει τον Σεμπτεβριο. Οπότε δεν υσχει αυτο που λες.

Δεν νομίζω ότι στο 1ο μου post αναφέρθηκα στο χρονικό περιθώριο που έβαλε ο φίλος, μια διευκρίνηση έκανα για το πως και ποτε χάνεις την προνομιακή τιμή απο την προσφορά των 25.

Οι 18 μήνες δέσμευσης της προσφοράς έχουν παρέλθει, άρα - αν ο corfu δεν έχει με κάποιον άλλο τρόπο δεσμευτεί - πως θα διακόψει?

Αν πάρει τηλέφωνο για διακοπή θα του πουν να το αφήσει απλήρωτο για να κοπεί, δεν είναι κάποιος συνδρομητής των 49,9 να του κάνουν χαμηλότερη προσφορά με δέσμευση, έχει ήδη την καλύτερη προσφορά. :nounder:

Σεβαστές οι γνώμες όλων, αλλά έχει κάποιος διαφορετική εμπειρία απο αυτή που γράφω??

Απάντηση: Re: Απορίες για NOVA

Καλησπερα σας. Μια ερωτηση παρακαλω αν γνωριζετε,εχω εδω και 2 χρονια την προσφορα της nova , με σκετο το nova full pack στα 25 ευρω τον μηνα για παντα.
Ηθελα να ρωτησω αυτο το για παντα τι σημαινει; εγω πχ θελω να διακοψω αυτον τον μηνα που ια ερθει και να την ξανα ανοιξω την συνδρομη πχ απο Σεπτεμβρη.
Αυτο σημαινει οτι χανω την προσφορα με τα 25 ευρω τον μηνα που ειχα? Η οποτε και να την ξανα ανοιξω θα ισχυει η προσφορα?

Σας ευχαριστω

Κάθε διακοπή έστω και για μια ημέρα, (συμβολαίου) χάνεις την τιμή των 25 ευρώ.

Αυτό που γράφει ο Αλέξανδρος αφορά άλλο πράγμα. :smile:

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για NOVA

Το καλυτερο θαταν να βρει ο φιλος κανεναν που να του
εχει εμπιστοσυνη και να του δανεισει τον δεκτη του
μεχρι το φθινοπωρο
υπαρχουν πολλοι που θαθελαν αυτη την τιμη των 25ευ

Τελικά ρε παίδες με τους pvr δέκτες τι θα γίνει;δεν θα ξαναβγαλουν; ειδικά τώρα με το game of thrones το χρειαζόμουν.

Έβαλα σκληρό δίσκο με εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος και βρήκα την ησυχία μου.Είναι πάντως τραγικό που η ίδια η Νόβα δεν προσφέρει πλέον pvr δεκτή. Καλώς η κακώς είναι ο μόνος τρόπος να έχεις το on-demand της στην τηλεόραση.

Έχει συζητηθεί πολλές φορές ότι κάποια στιγμή, την υπηρεσία on-demand θα την έχουν όλοι οι συνδρομητές, είτε με τους νέους novabox είτε με τους 831.
Για νέο pvr δέκτη δεν γνωρίζουμε τίποτα.

Αν διαβάσεις τα Review του νέου novabox, και του αναβαθμισμένου 831, θα δεις πως έχουν γίνει αναφορές, για υπηρεσίες μέσω δικτύου.
Είτε αυτές είναι on-demand - multiroom κλπ

Μακάρι να είναι σύντομα.

Παιδιά σκέφτομαι να αλλάξω απο ΟΤΕ TV σε nova μιας και με ενδιαφέρουν κυρίως οι ταινίες και οι σειρές αλλά δεν είμαι σίγουρος,σκέφτομαι να πάω με τη προσφορά nova 3play cinema τώρα το ιντερνετ είναι στη vodafone(πρώην hol).Τι λέτε? Επίσης πως πάει η forthnet απο άποψη ιντερνετ?
Η διαδικασία μεταφοράς πόσο διαρκεί? Γενικά θα μείνω χωρίς ιντερνετ καθόλου? Επίσης,συνδέεται πρώτα η nova ή το ιντερνετ? Γενίκα ότι σχόλια έχετε δεκτά.

Καλυτερο internet απο του ΟΤΕ δεν θα βρεις.Απο την άλλη σε σειρές και ταινίες η Νόβα είναι πολυ μπροστά.Δεν είχα καλές εντυπώσεις απο forthnet adsl/vdsl άλλα η hol ήταν πολύ χειρότερη.

Μια χαρά είναι η forthnet στο ιντερνετ. 10 χρόνια που έχω ποτέ δεν είχα πρόβλημα

Μια χαρά είναι η forthnet στο ιντερνετ. 10 χρόνια που έχω ποτέ δεν είχα πρόβλημα
Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς το πρόβλημα.Ενα disconnect τη μέρα ήταν στανταρακι και επίσης αν συγκρίνω τιμές download άλλα και ping στο online gaming με forthnet και οτε,ε,μια σημαντική διαφορά τη βλέπω.