Απορίες για NOVA

Μια χαρά είναι το ίντερνετ της forthnet τόσα χρόνια το έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα δεν έχω μείνει ούτε λεπτό χωρίς σύνδεση .

Έχω δοκιμάσει όλους σχεδόν τους παροχους.

Δεν κατάλαβα διαφορά. Ίδιες ταχύτητες ίδια όλα.
Ποτέ επίσης δεν είχα βλάβες. Με κανέναν.

Έχω φτάσει και 90κατι μέρες συνεχόμενα να είναι ενεργό το μόντεμ χωρίς απόσύνδεση . Wow online κανένα πρόβλημα

Τα ρουτερ της forthnet δεν ειναι ουτε για φτυσιμο. Με ενα ρουτερ 8ετιας εχω μεινει ακομα.

Πως γίνεται ακριβώς ή διαδικασία αν κάνω αιτηση μέσω τηλεφώνου?

Καλείς στο 18345, συμφωνείτε στο πακέτο που θα επιλέξεις, γίνετε φωνητική ηχογράφηση των όρων της σύμβασης την οποία και σου στέλνουν με courier να υπογράψεις και απο κοντά. Μετά και με ραντεβού λαμβάνεις τον απαραίτητο εξοπλισμό και αφού γίνει η εγκατάσταση του σε 15 μέρες περίπου ενεργοποίησε.

Τώρα που έκλεισε το 210660200, υπάρχει τρόπος επικοινωνίας απο το εξωτερικό;

Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση -που ίσως έχει απαντηθεί σε κάποιο νήμα-

Χθες διαπίστωσα ότι δεν ισχύει πια το τηλέφωνο επικοινωνίας 2106602000 και πρέπει υποχρεωτικά να καλούμε σε πενταψήφιο αριθμό που δεδομένης της τεράστιας αναμονής συνεπάγεται πολύ μεγάλη χρέωση.
Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει κανονικός δεκαψήφιος αριθμός, ώστε να καλούμε δωρεάν;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση -που ίσως έχει απαντηθεί σε κάποιο νήμα-

Χθες διαπίστωσα ότι δεν ισχύει πια το τηλέφωνο επικοινωνίας 2106602000 και πρέπει υποχρεωτικά να καλούμε σε πενταψήφιο αριθμό που δεδομένης της τεράστιας αναμονής συνεπάγεται πολύ μεγάλη χρέωση.
Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει κανονικός δεκαψήφιος αριθμός, ώστε να καλούμε δωρεάν;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Που να καλέσεις από κινητό να δεις χρέωση..
Από σταθερό είναι οκκ

Μονο μεσω του support στο φορουμ η
μεσω του my account της νοβα δωρεαν και γρηγορα πλεον

Εμφανίζει σε κάποιον το μήνυμα : Ε101-29 Δεν υπάρχει MSK
Σε μένα το κάνει κάθε φορά που βγαίνω από το VOD και δεν επανέρχεται αν δεν αλλάξω κανάλι.
Επίσης το εμφανίζει μετά αππο αποσύνδεση του δέκτη από το ρεύμα. (αναγκασική αποσύνδεση λόγω παγώματος πχ)

Ξερει τι ετοιμαζει να ανακοινώσει η νοβα την επομενη εβδομαδα κατι οτι θα αλλαξει ο τροπος που βλεπουμε .μηπως εννοεί το on demand και μηπως το δωσει σε ολους.εχουμε καποιες πληροφοριες

Έγινε κάποια αλλαγή στην τιμολόγηση; Έχω full pack 3play και πριν τον φόρο και την αύξηση του ΦΠΑ πλήρωνα 49.90 . Με τους φόρους πήγε στα 53.73 . Σήμερα που βγήκε ο καινούργιος λογαριασμός είναι στα 49.91 .

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω μια απορία για τις Κληρώσεις που γίνονται από το site της Nova για τους συνδρομητές. Οι πληροφορίες είναι συχνά ελλειπείς. Ας πούμε, κληρώνονται εισητήρια για συναυλία και δεν λέει πότε είναι η συναυλία. Ή τώρα που είπα να μπω στην κλήρωση για την κρουαζιέρα, αλλά πάλι δεν λέει αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα εισητήρια όποτε θέλω ή μόνο σε συγκεκριμένη εποχή ή ταξίδι. Μερικές διευκρινήσεις είναι απαραίτητες...