Απορίες για NOVA

Ξέρει κανείς να με πει και μένα πως πάω στα encrypted channels, απο τότε που έγινε η αναβάθμιση δεν μπορώ να τα βρω πλεον.

Απο πέρυσι που έγινε η αναβάθμιση για το usb τα έχασα εγω.Απορω πως τα είχατε ακόμα μερικοί.

Απο πέρυσι που έγινε η αναβάθμιση για το usb τα έχασα εγω.Απορω πως τα είχατε ακόμα μερικοί.
Στον 865 PVR εμφανίζεται ακόμα γιατί δεν έχουν πάρει αναβάθμιση ακόμα.

Προανναγγελουν τα νέα κανάλια. Λολ
Ή σε "ξεγελούν" ότι κάτι έρχεται π.χ. da Vinci learning. Πάντως αυτή την στιγμή εμφανίζονται επιπλέον τεστ, testserv100,101,102 , ίσως μας ετοιμάζουν και άλλα κανάλια ελπίζω HD μία και μας καλόμαθαν τώρα τελευταία. Εικασίες βέβαια αλλά περιμέναμε και τόσα χρόνια για μία τέτοια δυναμική!

Απάντηση: Re: Απορίες για NOVA

το τηλεκοντρολ απο τους δεκτες της nova εχει την δυνατοτητα να κανει και καποιες λειτουργιες της τηλεορασης;

Έχασε το ολλανδικό πρωτάθλημα η Nova? Δεν βλέπω μεταδόσεις στο σημερινό πρόγραμμα

Υπάρχει περίπτωση να κάνω εξωτερικό σκληρό δίσκο της toshiba 3tb με δικιά του τροφοδοσία να δουλέψει στον 3001?

Επίσης το usb πίσω υποστηρίζει usb 3.0?

Μέχρι πρότινος είμουν στον otetv και έτσι δε γνωρίζω πολλά για τη nova.

Με τα on demand τι γίνεται? Θα πρέπει να συνδεθεί το internet?

Ο Novabox 3001 υποστηρίζει σκληρό δίσκο απο 64GB και πάνω και όχι μεγαλύτερο απο 1TB. Σε κάθε περίπτωση ο σκληρός δεν χρειάζεται να εχει δίκη του τροφοδοσία που χρειάζεται για προηγούμενα μοντέλα Novabox, ο συγκεκριμένος δέκτης μπορεί να τροφοδοτήσει τον δίσκο ρεύμα απο μόνος του. Στο θέμα με το USB νομίζω οτι δεν υποστηρίζει 3.0 χωρίς να ειμαι 100% σίγουρος. Για το on demand ειναι υποχρεωτική σύνδεση στο router με ενεργή σύνδεση στο internet.

ok cmoustakas.

Για να φανεί η σύνδεση στο myaccount και να στείλω την αναβάθμιση η να ενεργοποιήσω το nova go θα πρέπει πρώτα να συνδεθεί και το internet?

Έχω myaccount γιατί είχα σκέτη nova στο παρελθόν τότε που πρωτοάνοιξε αυτή η υπηρεσία αλλά δεν μου την έχει την nova η οποία ενεργοποιήθηκε την παρασκευή και δε με αφήνει να ανοίξω καινούριο άρα συμπέρανα ότι θα χρειαστεί να περιμένω και θα ενημερωθεί απο μόνο του αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.

Έτσι είναι που τα λες συνδέεις τον δέκτη στο ιντερνέτ στέλνεις μέσω του my account την αναβάθμιση και είσαι έτοιμος να μπεις στο on demand.

Έχω μια απορία για τις Κληρώσεις που γίνονται από το site της Nova για τους συνδρομητές. Οι πληροφορίες είναι συχνά ελλειπείς. Ας πούμε, κληρώνονται εισητήρια για συναυλία και δεν λέει πότε είναι η συναυλία. Ή τώρα που είπα να μπω στην κλήρωση για την κρουαζιέρα, αλλά πάλι δεν λέει αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα εισητήρια όποτε θέλω ή μόνο σε συγκεκριμένη εποχή ή ταξίδι. Μερικές διευκρινήσεις είναι απαραίτητες...

Στους όρους συμμετοχής της κάθε κλήρωσης αναφέρει αυτά που ρωτάς.

Καλασπέρα σ' όλους.
Χθες έβλεπα το Αρούκα - Ολυμπιακός από NS1 HD.
NovaBox (του 2016) > HDMI > Denon AV > HDMI > Sony TV
Ο ενισχυτής δείχνει DD 5.1 στο display, αλλά δεν ακούγεται τίποτα απ' τα πίσω κανάλια. Είναι κάτι λάθος?
Το έχω παρατηρήσει πολλές φορές σε ματαδόσεις, αλλά τώρα είπα να ρωτήσω.WP_20160818_22_07_44_Pro.jpg