Στον 865 PVR εμφανίζεται ακόμα γιατί δεν έχουν πάρει αναβάθμιση ακόμα.Απο πέρυσι που έγινε η αναβάθμιση για το usb τα έχασα εγω.Απορω πως τα είχατε ακόμα μερικοί.
Ή σε "ξεγελούν" ότι κάτι έρχεται π.χ. da Vinci learning. Πάντως αυτή την στιγμή εμφανίζονται επιπλέον τεστ, testserv100,101,102 , ίσως μας ετοιμάζουν και άλλα κανάλια ελπίζω HD μία και μας καλόμαθαν τώρα τελευταία. Εικασίες βέβαια αλλά περιμέναμε και τόσα χρόνια για μία τέτοια δυναμική!Προανναγγελουν τα νέα κανάλια. Λολ
Έχω μια απορία για τις Κληρώσεις που γίνονται από το site της Nova για τους συνδρομητές. Οι πληροφορίες είναι συχνά ελλειπείς. Ας πούμε, κληρώνονται εισητήρια για συναυλία και δεν λέει πότε είναι η συναυλία. Ή τώρα που είπα να μπω στην κλήρωση για την κρουαζιέρα, αλλά πάλι δεν λέει αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα εισητήρια όποτε θέλω ή μόνο σε συγκεκριμένη εποχή ή ταξίδι. Μερικές διευκρινήσεις είναι απαραίτητες...
Άμα το έγραφε δεν θα ρώταγα...Στους όρους συμμετοχής της κάθε κλήρωσης αναφέρει αυτά που ρωτάς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.