Όλα τα cinema μαζί με το Novasports1 ειναι πάγια τακτική που ακολουθεί η nova εδώ και χρόνια. Όλα τα cinema μαζί με novasports1και2 δεν το έχω ακούσει ποτέ.
Πάντως να ξέρεις ότι basket ιδίως τώρα που έγινε HD θα δείχνει συνήθως το 3
Αυτό που γνωρίζω επίσημα ειναι οτι ο δέκτης και το control καλύπτονται απο διετή εγγύηση. Τώρα για περισσότερες πληροφορίες πρέπει να απευθυνθείς σε ένα κατάστημα Nova η στο support στο forum.
Καλημέρα παιδιά. η τηλεόραση μου (sony kdl 42w706) έχει υποδοχή για δορυφορική κεραία.μπορω να συνδέσω τον αποκωδικοποιητη της Nova και να χειρίζομαι τα κανάλια από το κοντρολ της τηλεόρασης η καμία σχέση?
Ευχαριστω.
Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα παιδιά. η τηλεόραση μου (sony kdl 42w706) έχει υποδοχή για δορυφορική κεραία.μπορω να συνδέσω τον αποκωδικοποιητη της Nova και να χειρίζομαι τα κανάλια από το κοντρολ της τηλεόρασης η καμία σχέση?
Ευχαριστω.
Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είχα προσέξει το μήνυμά σου. Ναι, θα χρειαστεί έλεγχος της εγκατάστασής σου (αν και λογικά θα το έχεις ήδη κάνει).Παίζει να μπορώ να κάνω κάτι άλλο πέρα απ το να καλέσω τεχνικό για να λυθεί το πρόβλημα;
Όχι.
Ναι σε όλα.Και οι δυο μαζί με είπαν με ταυτοτητα.Δεν μπορω να καταλάβω πως ξέμειναν απο δέκτες και μας ταλαιπωρούν!Και ο 3001 απο Πέρσυ έπρεπε να τον είχαν έτοιμο για multiview
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.