Απορίες για NOVA

Όλα τα cinema μαζί με το Novasports1 ειναι πάγια τακτική που ακολουθεί η nova εδώ και χρόνια. Όλα τα cinema μαζί με novasports1και2 δεν το έχω ακούσει ποτέ.

Είχες απόλυτο δίκιο! Μου είπε ότι εννοούσε πως μπορω με πολυ χαμηλό κοστος να τα ανοίγω!!! Εντελώς άλλο πράγμα απο αυτό που ειπώθηκε χθες. Τέλος πάντων...ευχαριστω cmoustakas για την ανταπόκριση σου

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως να ξέρεις ότι basket ιδίως τώρα που έγινε HD θα δείχνει συνήθως το 3

Ελπιζω να δείχνει όλους τους αγώνες και οχι σε παράλληλες συνδέσεις! Ευχαριστω για την πληροφορία

Αυτό που γνωρίζω επίσημα ειναι οτι ο δέκτης και το control καλύπτονται απο διετή εγγύηση. Τώρα για περισσότερες πληροφορίες πρέπει να απευθυνθείς σε ένα κατάστημα Nova η στο support στο forum.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση: Re: Απορίες για NOVA

Εχω μερικές απορίες με τον λογαριασμό.Πριν απο τους φόρους που έβαλε η κυβέρνηση πλήρωνα 39,90 εκτός αν ήταν κάτι εκτός χρέωσης.Εκτός απο το τέλος της συνδρομητικής τι άλλο υπάρχει έξτρα ; Βλέπω αντι να γράφει 39,90 στις υπηρεσίες γράφει 40,23.
Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει ;

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    82.6 KB · Views: 355
Έχω 2 απορίες, τεχνικού κυρίως ενδιαφέροντος που ελπίζω κάποιος να μου της λύσει!
1. που μου έκανε και πολύ μεγάλη εντύπωση. Χθες είχα ρυθμίσει τον νέο novabox nα γράψει ένα πρόγραμμα απ το Fox life στις 3 τα ξημερώματα. Είναι ρυθμισμένος να ξεκινάει την εγγραφή 3 λεπτά πριν οπότε 2:57 είχε ξεκινήσει να γράφει.
Την ώρα εκείνη έβλεπα απ το στικάκι μια ταινία. Επειδή για της εγγραφές έχω συνδέσει αντί για σκληρό δίσκο στικάκι, όταν ξεκίνησε να γράφει άρχισε να κολλάει το σύμπαν οπότε αναγκάστηκα να διακόψω την προβολή της ταινίας
Όταν διέκοψα την προβολή, αντί να με πάει στο Fox Life με πήγε σε ένα απο τα Nova Cinema! Δηλαδή έγραφε Fox life και εγώ παρακολουθούσα Nova cinema. Λέω δεν μπορεί κάτι λάθος έγινε. Πατάω το 'playlist' και βλέπω οτι γράφει όντως από fox life.
Πατάω να κάνει αναπαραγωγή αρχείο που γράφει και ξεκινάει κανονικά! πατάω διακοπή αναπαραγωγής και με γυρνάει ξανά στο Nova cinema. Μπορούσα να κάνω κανονικά ζάπινκ ενώ έγραφε Fox life.
Ακριβώς την ώρα που ξεκίνησε το πρόγραμμα που ήθελα να γράψω κλείδωσε στο Fox life και πλέον δεν μπορούσα να αλλάξω κανάλι. Στο αρχείο που γράφτηκε υπάρχουν κανονικά οι διαφημίσεις που έπαιζαν την ώρα που εγώ έβλεπα novacinema
Αυτό αφού δεν μπορεί να γίνει τεχνικά πως έγινε;;
Και 2ον έχω παρατηρήσει οτι την ημέρα το σήμα είναι πολύ ασθενέστερο απο αυτό που λαμβάνω την νύχτα. Δηλαδή την ημέρα έχω συνέχει κολλήματα στην οθόνη και διακοπή σήματος ενώ το βράδυ δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο θέμα.
Αυτό συμβαίνει από το καλοκαίρι. Παίζει να μπορώ να κάνω κάτι άλλο πέρα απ το να καλέσω τεχνικό για να λυθεί το πρόβλημα;

Καλημέρα παιδιά. η τηλεόραση μου (sony kdl 42w706) έχει υποδοχή για δορυφορική κεραία.μπορω να συνδέσω τον αποκωδικοποιητη της Nova και να χειρίζομαι τα κανάλια από το κοντρολ της τηλεόρασης η καμία σχέση?
Ευχαριστω.

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα παιδιά. η τηλεόραση μου (sony kdl 42w706) έχει υποδοχή για δορυφορική κεραία.μπορω να συνδέσω τον αποκωδικοποιητη της Nova και να χειρίζομαι τα κανάλια από το κοντρολ της τηλεόρασης η καμία σχέση?
Ευχαριστω.

Δυστυχώς δεν μπορείς να το κανεις αυτό. Ο δορυφορικός δέκτης που εχει η τηλεόραση σου εχει την δυνατότητα λήψης ελεύθερων δορυφορικών καναλιών. Σε αντίθεση με αυτά της Nova που ειναι κωδικοποιημένα αλλά όχι μόνο αυτό θέλουν και τον δικό τους δέκτη για να παίξουν ο οποίος δεν μπορεί να συνδεθεί πουθενά άλλου.

Απάντηση: Re: Απορίες για NOVA

Ευχαριστω.

αλλο η συνδεση με την δορυφορικη εισοδο στην tv και αλλο να μπορεις ν αλλαζεις καναλια με το ιδιο κομπιουτερ ,σε πολλες τηλεορασεις γινετε αυτο που λες ,δηλαδη αλλαγη καναλιων , δεν ξερω για το δικο σου μοντελο αν μπορεις να το κανεις

Παίζει να μπορώ να κάνω κάτι άλλο πέρα απ το να καλέσω τεχνικό για να λυθεί το πρόβλημα;
Δεν είχα προσέξει το μήνυμά σου. Ναι, θα χρειαστεί έλεγχος της εγκατάστασής σου (αν και λογικά θα το έχεις ήδη κάνει).

Μπορεί να μου πει κάποιος τον λογο που γίνεται αυτό γιατί βρήκα απο φιλο μου τον 865 για multiview.?Μου ειπαν να πάω σε καταστημα να κάνω μεταβίβαση τον δεκτή στο όνομα μου

Μετα την ληξη τοτ συμβολαιου ο δεκτης , πιατο κλπ μας ανηκει, ετσι δεν ειναι ?

Επισης αν θελεις να αγορασεις δεκτη απο αλλον πρεπει να γινει μεταβιβαση στο ονομα σου, ετσι δεν ειναι ? Ειναι απαραιτητο να πανε και οι δυο σε ενα υποκαταστημα η αρκει ο νεος κατοχος (αγοραστης ) του δεκτη ?

Ναι σε όλα.Και οι δυο μαζί με είπαν με ταυτοτητα.Δεν μπορω να καταλάβω πως ξέμειναν απο δέκτες και μας ταλαιπωρούν!Και ο 3001 απο Πέρσυ έπρεπε να τον είχαν έτοιμο για multiview

Αν εχεις καποιος 2 αποκωδικοποιητες , μπορει να τους χρησιμοποιει εναλλαξ βαζοντας-βγαζοντας την καρτα ?

Γιατι ? Θελει ρυθμιση απο τεχνικο ο καθε αποκωδικοποιητης η να δηλωσεις εναν μονο συγκεκριμενο στην nova ? Δεν θυμαμαι τι ειχε κανει τοτε..

Καθε αποκωδικοποιητης λειτουργει με μια και μονο μια καρτα και το αντιστροφο. Η μονη εξαιρεση ειναι αν παθει βλαβη ο δεκτης και γινει αντικατασταση. Παλαιότερα η καρτα μπορουσε να λειτουργει και σε δεκτες εμποριου, οποτε μπορουσε να μετακινηθει.

Ναι σε όλα.Και οι δυο μαζί με είπαν με ταυτοτητα.Δεν μπορω να καταλάβω πως ξέμειναν απο δέκτες και μας ταλαιπωρούν!Και ο 3001 απο Πέρσυ έπρεπε να τον είχαν έτοιμο για multiview

Έτσι πρεπει να γινει γιατί ο δέκτης μεταβιβάζεται, κοινώς αλλάζει ιδιοκτήτη.

Σε ερώτηση μου σήμερα στη ΝΟΒΑ για την υπηρεσία multiview μου είπαν :

"Ωστόσο στην παρούσα περίοδο δεν είναι εφικτή η ενεργοποίηση της υπηρεσίας , καθώς αναβαθμίζονται τα μοντέλα αποκωδικοποιητών και δεν υποστηρίζουν ακόμα τεχνικά την υπηρεσία"