Απορίες για NOVA

Δεν πάει χαμένος, μπορείτε να πάτε σε ένα κατάστημα της nova, και να παντρέψουν την κάρτα σου με τον δεκτη του συγγενή σου

Φυσικα
βεβαια όταν εννοώ πάντρεμα θα μεταβιβάσει ο ένας τον δεκτη στον άλλο

Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

Γίνεται αυτο;

Ναι κανονικότατα!Αλλά μετά θα ''δεθεί'' με την κάρτα, και αν θες να τον επιστρέψεις, θα πρέπει να γίνει η ίδια διαδικασία.

Φυσικα
βεβαια όταν εννοώ πάντρεμα θα μεταβιβάσει ο ένας τον δεκτη στον άλλο

Τώρα καταλαβα. Εγω νόμιζα π.χ. οτι με εναν 865 που εχω να βάλω μια άλλη καρτα και να παίζει κανονικά.

Ωραία. Σας ευχαριστώ! Καλό βράδυ!

Στάλθηκε από το VKY-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια απορία σχετικά με το On demand.
Αυτή τη στιγμή έχω το full πακέτο της nova, μόνο τηλεόραση, το οποίο είναι στο όνομα της μητέρας μου. Το σταθερό και το ίντερνετ είναι στο δικό μου όνομα και πρόθεση μου είναι να κάνω φορητότητα ώστε να τα φέρω κι αυτά στη nova, με 2play.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν θα μπορώ να έχω πρόσβαση στην υπηρεσία On demand, ή χρειάζεται απαραίτητα συνδρομή 3play?

επειδη ο 865 γονατισε,σκεφτομαι αντι για αλλον 865(που ειπαν οτι θα αντικαταστησουν εαν οντως ειναι off ο δικος μου)
να παρω τον 831 του αδερφου μου που καθεται και να εχω και ondemand.
παιζουν δυο 831 multiview?

Ναι κανονικά, μέσω του παραδοσιακού (ομοαξονικό καλώδιο) τρόπου.

γιατι κανει τοση ωρα να παρει μπρος ο αποκωδικοποιητης οταν ειναι κλειστος?παταω ξαναπαταω και μενει κοκινο θελει τουλαχιστον 15 δευτερολεπτα να εμφανιστει η εικονα loading

Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να τον κλείνεις, θυμάμαι μάλιστα παλαιότερα το πρότειναν και από τη τεχνική υπηρεσία.

Ρίχνει παπάδες στην Κάντζα;
Έχασα το σήμα και εδώ που είμαι έχει ξαστεριά

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και γαλάτσι/ψυχικό γίνεται χαμός, με 1,2 στον astra απολύτως τίποτα. Το IPTV λειτουργεί μια χαρά :D

Ναι για κανένα 20λεπτό ήταν off όλα τα κανάλια που ανεβάζει η Nova
Τώρα όλα επανήλθαν

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk