Απορίες για NOVA

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

Σ ευχαριστω φιλε, γνωριζεις την διαδικασια; πχ αν παω σε αλλη εταιρια το κανουν αυτοι;
Δεν ξέρω τι παίζει τώρα έχουν αλλάξει πράγματα καλύτερα να ακυρώσεις με αυτους και μετά κάνε κίνηση

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την 12-3-2019 "προωθήθηκε" η αίτησή μου για αναβάθμιση του πακέτου μου από 2play+ σε 3play με VDSL

Ακόμα όμως δεν έχει συνδεθεί η NOVA TV και από την "Εξυπηρέτηση πελατών" της NOVA μου είπαν ότι είναι θέμα "ταυτόχρονης" απόδοσης προς εμένα του VDSL και NOVA TV και είναι η εμπλοκή του ΟΤΕ που καθυστερεί την κατάσταση (δηλαδή άγνωστο πότε θα δοθεί VDSL).

Έχει συμβεί σε κάποιον για να με ενημερώσει σε πόσες περίπου μέρες γίνεται η αναβάθμιση των υπηρεσιών;

Last edited by a moderator:
Εγώ μια απορία .μου έστειλαν στο viber για μια δωροεπιταγη 30 για αξεσουάρ . δηλαδή;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ μια απορία .μου έστειλαν στο viber για μια δωροεπιταγη 30 για αξεσουάρ . δηλαδή;

Εδώ βρίσκεται η απάντηση στην ερώτησή σου :D

#Π. Δημήτρης την Nova Tv έπρεπε ήδη να είχε έρθει τεχνικός να στη συνδέσει....στην πρώτη εβδομάδα συνήθως σε καλούν και έρχεται....το vdsl αργεί λίγο.....

Έχει θέμα το Nova on demand? Από εχθές δεν συνδέεται και μου βγάζει ,O-008 και μετά X-002

Έχει θέμα το Nova on demand? Από εχθές δεν συνδέεται και μου βγάζει ,O-008 και μετά X-002

Κάνε μια επανεκκίνηση το router και αν δεν διορθωθεί κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στον δέκτη. Αν συνεχίσει μετα από όλα αυτά να έχεις πρόβλημα επικοινώνησε με την Nova.

Η επαναφορά του δέκτη ήταν η επόμενη κίνηση.
Ευχαριστώ.

Παιδιά μήπως ξέρετε αν θα ανοίξουν όπως τα Χριστούγεννα τα κανάλια novasports και novacinema για δώρο Πάσχα;