Απορίες για NOVA

Καμία σχέση. Μιλάμε για 3play σύνδεση και με συμβόλαιο. Το καλύτερο θα ήταν ένα πρόγραμμα αντίστοιχο της Cosmote. Χωρίς δεσμεύσεις. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε ούτε Αγγλία ούτε Αμερική. Δεν αντέχει η χώρα δεσμευτικά συμβόλαια με τη συνδρομητική τηλεόραση. Το καλύτερο είναι να υπάρχουν ευέλικτα προγράμματα τηλεόρασης.

Μια απορία για τη διαχείριση θέασης σε αγώνες. Χθες περίμενα να δω το ΟΦΗ-ΑΕΚ.Είχα βάλει να παίξει στην τηλεόραση. Με το που αρχίζει μαυρίζει και μου βγάζει κάρτα για προσωρινή κωδικοποίηση Ε18.Συνήθως βγάζει Εεε και επανέρχεται μόνο του.Έκανα restart άλλαξα 2 φορές τη διαχείριση θέασης,έβγαλα πρίζες κλπ.Τίποτα.Αναγκάστηκα και το είδα στο laptop.Με το που τελείωσε ο αγώνας το κανάλι επανήλθε.Πώς εξηγείται αυτό και τι μπορώ να κάνω αν ξανασυμβεί? Ευχαριστώ

Έχω μια απορία, ο αδελφός μου είναι συνδρομητής nova3play αλλά θα την διακόψει. Αν εγώ κάνω νέο συμβόλαιο στην ίδια τηλεφωνική γραμμή και διεύθυνση κατοικίας θεωρούμε νέος πελάτης ή όχι;

Καλημέρα.

Έχω nova 3play στα 43 /μήνα με 50 vdsl. Αν θελήσω να πάω στην 100αρα που έχουν, ξέρετε πόσο παραπάνω θα είναι η χρέωση;

Σε κάποιον το ίδιο πακέτο με vdsl100 το έχουν δώσει το καλοκαίρι γύρω κοντά στα 44, το καλύτερο σε αυτό ήταν το +10 ευρώ πάνω στο 43,27.
Μην ξεχνάς όμως ότι το 43,27 σε κάποιους το έχουν δώσει 39,60 οπότε το +10 ευρώ στο 43,27 είναι υψηλό, συζητήσιμη τιμή θα ήταν το +5 ευρώ που με τίποτα δεν έδιναν όλο αυτό έχει γίνει κανένα τρίμηνο πριν.

Για το σήμερα τους στέλνεις να σε πάρουν και βλέπεις.

Και 5 επιπλέον να σου πω δεν ξέρω. Τα τσιγκουνεύομαι. Αν ήταν φιξ στα 45 δεν το συζητώ. Αλλά θα τους πάρω ένα τηλέφωνο να δω τι θα μου δώσουν.

Ερώτηση.....έχει διακόψει κανείς 3play πριν τη λήξη του συμβολαίου; Του ήρθε το πέναλτι στο λογαριασμό; Τι έκανε; Ευχαριστώ πολύ.

Εξαρτάται από τι αναφέρει το συμβόλαιο σου. Διάβασε το για να δεις πόσο είναι η ρήτρα. Απλά το πληρώνεις.

Ερώτηση.....έχει διακόψει κανείς 3play πριν τη λήξη του συμβολαίου; Του ήρθε το πέναλτι στο λογαριασμό; Τι έκανε; Ευχαριστώ πολύ.
Πριν υπητχε εφαπαξ τελος διακοπης αναλογα το προγραμμα ειτε εκοβες τον πρωτο μηνα ειτε 1 μερα πριν τη ληξη. Θυμαμαι για Full πακετο ηταν 259 . Τωρα μπαινω στον τιμοκαταλογο και βλεπω οτι εχυν σβησει τα εφαπαξ ποσα και εφαρμοζουν αποσβεση ανα μηνα, οπως ειναι το λογικο. Θα πρεπει να επικοινωνησεις μαζι τους για να δεις τι ισχυει για εσενα.

http://www.nova.gr/files/1/Pricelists/nova3play_pricelist_1219.pdf Σελιδες 8 και 9.

Eυχαριστώ πολύ παιδιά...σε περίπτωση όμως που φύγεις και πας π.χ. Cosmote και δεν πληρώσεις το πέναλτι σε κυνηγούν; Του έχει συμβεί κάποιου;

Σε παίρνουν τηλέφωνο από εισπρακτικές εταιρείες. Εφόσον έχεις συμβόλαιο σε ισχύ, δε το γλυτώνεις.

Eυχαριστώ πολύ παιδιά...σε περίπτωση όμως που φύγεις και πας π.χ. Cosmote και δεν πληρώσεις το πέναλτι σε κυνηγούν; Του έχει συμβεί κάποιου;
Ναι σε κυνηγούν. Θα σε παιρνουν τηλεφωνο εισπρακτικες . Καποια στιγμη θα σου προτεινουν συμβιβασμο με μικροτερο ποσο . Τα δικαστικα εξοδα ειναι πολλα για να κινηθουν μεμονωμενα εναντιον σου για 100-200 , αλλα οταν μαζευτουν πολλοι καποια στιγμη το κανουν . Εννοειται το ΑΦΜ σου μπαινει σε blacklist οχι μονο στην forthnet. Αν θυμαμαι καλα για χρεη μεχρι 200 κανουν τα στραβα ματια , πανω απο εκει τρως πορτα σε νεο συμβολαιο σε ολες τις εταιρειες.

Εμένα που ανανέωσε πριν λίγες μέρες τηλεφωνικά με είπε εφάπαξ το πέναλτι πάλι

Καλησπερα

Για την καλύτερη λήψη εικόνας στην δορυφορική σύνδεση, ποιος παράγοντας στην μέτρηση του δέκτη είναι ποιο σημαντικός?

Η ΙΣΧΥΣ ή η ΠΟΙΟΤΗΤΑ του σήματος?

Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

...όμως ποιο απο τα 2 αφορά την ρυθμιση του κατοπτρου???
... και ποιο την ποιοτητα της εγκαστασης (καλωδιο, connectors κλπ)?

...όμως ποιο απο τα 2 αφορά την ρυθμιση του κατοπτρου???
... και ποιο την ποιοτητα της εγκαστασης (καλωδιο, connectors κλπ)?
Ισχύς σήματος είναι το κάτοπτρο Όταν είναι στο 100% πάει να πει ότι είναι στη σωστή θέση .

Ισχύς σήματος είναι το κάτοπτρο Όταν είναι στο 100% πάει να πει ότι είναι στη σωστή θέση .

ok..EYXAΡΙΣΤΩ!!!....γιατί σε έλεγχο που κάνω περιοδικά στον δέκτη μου....η ισχύς είναι πάντοτε 100% , ενώ η ποιότητα κυμαίνεται από 65% μέχρι 95% ανάλογα το κανάλι...