Απορίες για NOVA

Άλλαξε απ ότι είδα το History Channel με ένα άλλο History. Δυστυχώς το νέο δεν έχει το Pawn - Ενεχυροδανειστήριο.
Και απο το Travel εξαφανίστηκε το House Hunting.
Κρίμα και για τα δύο...

Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

Έφυγε ο παππούς...
Οπότε το ενεχυροδανειστηριο δεν θαταν ποτέ ξανά το ιδιο

Άλλαξε απ ότι είδα το History Channel με ένα άλλο History. Δυστυχώς το νέο δεν έχει το Pawn - Ενεχυροδανειστήριο.
Και απο το Travel εξαφανίστηκε το House Hunting.
Κρίμα και για τα δύο...

παει το house hunting??? θα πηγε στο fine living μαλλοννννν

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για NOVA

Έφυγε ο παππούς...
Οπότε το ενεχυροδανειστηριο δεν θαταν ποτέ ξανά το ιδιο

δεν το ήξερα. Αλήθεια "έφυγε"? Δεν ήταν τόσο μεγάλος. Νομίζω γύρω στα 75.

το έψαξα και είδα οτι έχει πεθάνει απο το 2018. Φανταστείτε πόσο παλιά είναι τα επεισόδια που προβάλλονται...

εχω μια απορια παραπονο δεν ξερω πως να το πω.εκει στη νοβα κανατε μεγαλη πατατα με το history το εβλεπα και περναγε η ωρα χαζευοντας η βλακειες η καποια ωραια ιστορικα ντοκυμαντερ.βαλατε το viasat που αν εξαιρεσεις τους παγκοσμιους πολεμους δεν βλεπετε.στης ταινιες που εχετε ενα σκασμο στουντιο και ενα σκασμο παλιες ταινιαρες δεν μιλαω για καινουριες γιατι μπορει να κοστιζουν παραπανω δεν μπορειτε να τις προβαλετε. καποτε τα nova cinema τα σπαγανε στις ταινιες τωρα εχετε 10 καλες και 100 μαλα........ημαρτον δεν μπορουμε να δουμε κατι να περασει η ωρα μας.τα ιδια χαλια και χειροτερα εχουν και οι απεναντι της cosmote αλλα εκει σου λεει δεν εχουμε τα στουντιο που εχει η νοβα και το καταπινεις .και καθε μερα τις ιδιες και τις ιδιες σε αλλη ωρα δεν υπαρχουν λεφτα λετε εμεις ομως που καθε μηνα σας σκαμε την συνδρομη τι φταιμε περιμενουμε να σας αγορασει ο μαρινακης μπας και δουμε ασπρη μερα.

Το viasat είναι ένα μέτριο κανάλι το είχα προλάβει λίγο στο cosmote tv και τώρα ήρθε στην νοβα κακή επιλογή και για τους δύο αλλά το history ήταν το ίδιο μέτριο έως κακό
Μόνο το history 2 αξιζει

παει το house hunting??? θα πηγε στο fine living μαλλοννννν

Κρίμα για το House hunters. Το μόνο που έβλεπα στο Travel channel.
Όσον αφορά το History, τουλάχιστον αυτό της Viasat δεν είναι κατ’ όνομα μόνο ιστορικό, η αντικειμενικότητα και το βάθος χρήζουν παρακολούθησης

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απορίες για NOVA

εχω μια απορια παραπονο δεν ξερω πως να το πω.εκει στη νοβα κανατε μεγαλη πατατα με το history το εβλεπα και περναγε η ωρα χαζευοντας η βλακειες η καποια ωραια ιστορικα ντοκυμαντερ.βαλατε το viasat που αν εξαιρεσεις τους παγκοσμιους πολεμους δεν βλεπετε.στης ταινιες που εχετε ενα σκασμο στουντιο και ενα σκασμο παλιες ταινιαρες δεν μιλαω για καινουριες γιατι μπορει να κοστιζουν παραπανω δεν μπορειτε να τις προβαλετε. καποτε τα nova cinema τα σπαγανε στις ταινιες τωρα εχετε 10 καλες και 100 μαλα........ημαρτον δεν μπορουμε να δουμε κατι να περασει η ωρα μας.τα ιδια χαλια και χειροτερα εχουν και οι απεναντι της cosmote αλλα εκει σου λεει δεν εχουμε τα στουντιο που εχει η νοβα και το καταπινεις .και καθε μερα τις ιδιες και τις ιδιες σε αλλη ωρα δεν υπαρχουν λεφτα λετε εμεις ομως που καθε μηνα σας σκαμε την συνδρομη τι φταιμε περιμενουμε να σας αγορασει ο μαρινακης μπας και δουμε ασπρη μερα.

Συμφωνώ και επαυξάνω, η τιμή του full πακέτου για το περιεχόμενο που προσφέρει είναι τεράστια, το περιεχόμενο είναι φτωχό και είναι λες και σου κάνουν πλάκα να πληρώνεις και αντί να βάλουν και κανένα κανάλι της προκοπής ακόμα, να βγάζουν π.χ. το history και στην θέση του να βάζουν το viasat, λες και θα δώσουμε εξετάσεις αγγλοσαξωνική ιστορία, το insight με κάτι show της κακιάς ώρας και το zen.....ασχολίαστο....
Το discovery showcase aka ο απόπατος του discovery παίζει τα ίδια ντοκυμαντέρ σε λούπα π.χ. murder shift, almost getaway κάθε σαβαττοκύριακο κάνει και μινι μαραθώνιο με ΤΑ ΙΔΙΑ επεισόδια εδώ και 1,5 χρόνο που είμαι συνδρομητής.......
Ταινίες το περιεχόμενο είναι θεόφτωχο με ορυμαγδό από αδιάφορες δευτεροκλασάτες στην καλύτερη και παλιές ταινίες που τις βάζουν στο on demand σαν νέες κυκλοφορίες, απλά περιμένω να λήξει το συμβόλαιο και τέλος από εμένα, δεν είναι ανεκτό αυτό με τόσο φτωχό πρόγραμμα.
Και το αστείο, από τον hotbird είναι ελεύθερο το fashion tv, σε 4Κ ανάλυση, ενώ αυτό που προβάλλει η nova το sd μοιάζει λες και βλέπεις συμπιεσμένο 480p απ;o youtube..... α έχουμε και eurosport1 σε δύο εκδοχές και HD και SD ότι θέλει το κορόιδο (συνδρομητής)

Συμφωνώ και επαυξάνω, η τιμή του full πακέτου για το περιεχόμενο που προσφέρει είναι τεράστια, το περιεχόμενο είναι φτωχό και είναι λες και σου κάνουν πλάκα να πληρώνεις και αντί να βάλουν και κανένα κανάλι της προκοπής ακόμα, να βγάζουν π.χ. το history και στην θέση του να βάζουν το viasat, λες και θα δώσουμε εξετάσεις αγγλοσαξωνική ιστορία, το insight με κάτι show της κακιάς ώρας και το zen.....ασχολίαστο....
Το discovery showcase aka ο απόπατος του discovery παίζει τα ίδια ντοκυμαντέρ σε λούπα π.χ. murder shift, almost getaway κάθε σαβαττοκύριακο κάνει και μινι μαραθώνιο με ΤΑ ΙΔΙΑ επεισόδια εδώ και 1,5 χρόνο που είμαι συνδρομητής.......
Ταινίες το περιεχόμενο είναι θεόφτωχο με ορυμαγδό από αδιάφορες δευτεροκλασάτες στην καλύτερη και παλιές ταινίες που τις βάζουν στο on demand σαν νέες κυκλοφορίες, απλά περιμένω να λήξει το συμβόλαιο και τέλος από εμένα, δεν είναι ανεκτό αυτό με τόσο φτωχό πρόγραμμα.
Στο θέμα των ντοκιμαντέρ θα συμφωνήσω ότι γενικά υπάρχει πολύ μικρό περιεχόμενο. Η Discovery ζητάει αρκετά λεφτά και για προσθήκη νέων και δημοφιλών καναλιών και για ανανέωση υπαρχόντων συμβολαίων. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν βγουν και τα Eurosport. Προσπάθεια κάνουν κάθε τόσο για να τα ανανεώσουν με βάση αυτά που ζητάνε. Για τις ταινίες και τις σειρές θα διαφωνήσω εν μέρει. Για τα οικονομικά δεδομένα της εποχής μια χαρά τα πάνε με σχετικά καινούριες σειρές και ταινίες. Βέβαια δεν υπάρχει καμία σχέση με τις πολυεθνικές εταιρείες τύπου Netflix σε θέμα περιεχομένου λόγω κυρίως των φόρων.

'Οποιο και να είναι το θέμα τους αφορά τους ίδιους, όταν ζητάς 43 μηνιαίως με τόσο φτωχό περιεχόμενο......απλά θα χάνεις συνδρομητές όπως εγώ, από την άλλη έστω science να είχε μπορεί και να το σκεφτόμουν αλλά αυτό το χάλι τώρα ....ούτε καν

'Οποιο και να είναι το θέμα τους αφορά τους ίδιους, όταν ζητάς 43 μηνιαίως με τόσο φτωχό περιεχόμενο......απλά θα χάνεις συνδρομητές όπως εγώ, από την άλλη έστω science να είχε μπορεί και να το σκεφτόμουν αλλά αυτό το χάλι τώρα ....ούτε καν
Φτωχό περιεχόμενο να φανταστώ ότι εννοείς στα ντοκιμαντέρ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια πλατφόρμα στην Ελλάδα που να τα έχει όλα. Όλες έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους ξεχωριστά. Αν ήταν φθηνή η συνδρομή θα υπήρχαν ακόμη λιγότερα. Το μεγαλύτερο κόστος είναι το κομμάτι των αθλητικών.

Για δες πόσο θα δίνεις στον ΟΤΕ με VDSL και απεριόριστα όλα...εχει ο αδερφός μου (δεν μπορεί να βάλει άλλη εταιρία ) και δίνει 63 ευρώ! (420 λεπτά σε κινητά όχι απεριόριστα)
Οπότε αν έχεις το φουλ πακέτο με 39,6 (αυτό έχω εγώ ) η έστω με 43 ε νομίζω ότι αξίζει .

Εγώ πχ είμαι φαν Ευρωλίγκας κι όχι CL και λοιπά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα . Μ'αρέσει το Eurosport με τα διάφορα αθλήματα που έχει (διαφορετικά χειμώνα καλοκαίρι) . Αν το χάσουν βέβαια κι αυτό θα υπάρξει κάποιο θέμα. Το μόνο που θα ήθελα προσωπικά είναι περισσότερο τέννις , να πάρει δλδ κάποια 1000αρια και 500αρια Μαστερς. Τωρα στο κινηματογραφικό παρότι συμφωνώ έχει πέσει σε πληθώρα των καλύτερων ταινιών (καλές βάζει απλά πλέον όχι πολλές ) εντούτοις απ τον ΟΤΕ είναι μακράν καλύτερη (όχι να πληρώνεις για ταινία)
Ναι στα ντοκιμαντέρ υστερεί αλλά η κάθε πλατφόρμα κάπου χάνει κάπου κερδίζει και βάλτε και το κόστος στο value for money

Eχω το full pack εκτός από αθλητικά και 24αρα adsl, στα αθλητικά μπορεί και να είναι καλή η Nova, δεν βλέπω όμως οπότε με ενδιαφέρουν αποκλειστικά ντοκιμαντέρ και ταινίες

Eχω το full pack εκτός από αθλητικά και 24αρα adsl, στα αθλητικά μπορεί και να είναι καλή η Nova, δεν βλέπω όμως οπότε με ενδιαφέρουν αποκλειστικά ντοκιμαντέρ και ταινίες
Άρα δεν σου κάνει η Νόβα πολύ απλά . Πρώτου όμως μηδενίσεις εντελώς κάτι πρέπει να το δεις σφαιρικά και με βαση το τι θες εσύ να επιλέξεις. Για μένα πχ στα 39 ευρώ με αυτά που βλέπω τις υπηρεσίες και την τιμή είναι σούπερ .
Αν έβαζα πχ Vodafone Wind θα είχα κάποια ντοκιμαντέρ παραπάνω (θα είχα και τα αθλητικά) αλλά δεν θα είχα τα novacinena αλλά ούτε VDSL, καθώς στην περιοχή μου δεν το υποστηρίζει η Voda και θα πλήρωνα πάλι τα ίδια περίπου .

No offence, αλλά κάπως περίεργα τα λες. Η τιμή καταλόγου για το full pack εκτός αθλητικών, άρα το Nova3play Cinema (απεριόριστα σταθερά) ή το Nova3play Cinema+ (απεριόριστα σταθερά & κινητά). Το πρώτο έχει τιμή καταλόγου με ADSL 34,90 και το δεύτερο 39,90 .
Αν υπολογίσουμε και τα αποτελέσματα της όποιας διαπραγμάτευσης και την έκπτωση με πάγια εντολή ή πιστωτική κάρτα, εσύ πως δίνεις 43 για κάποιο από τα παραπάνω;
Απορώ με τα παραπάνω γραφόμενα σου γιατί εγώ για το Nova3play Cinema δίνω με πάγια εντολή 31 και θεωρώ ότι θα μπορούσα και χαμηλότερα, αλλά όταν το διαπραγματεύτηκα είχα τη θηλιά άμεσης επικείμενης μετακόμισης.

Δεν ξέρω τι τιμή δίνουν τώρα πέρσι που έκανα την σύνδεση αυτή την τιμή μου έδωσαν και αυτή πληρωνω

Attachments

• 01.jpg
    01.jpg
    102.9 KB · Views: 130
No offence, αλλά κάπως περίεργα τα λες. Η τιμή καταλόγου για το full pack εκτός αθλητικών, άρα το Nova3play Cinema (απεριόριστα σταθερά) ή το Nova3play Cinema+ (απεριόριστα σταθερά & κινητά). Το πρώτο έχει τιμή καταλόγου με ADSL 34,90 και το δεύτερο 39,90 .
Αν υπολογίσουμε και τα αποτελέσματα της όποιας διαπραγμάτευσης και την έκπτωση με πάγια εντολή ή πιστωτική κάρτα, εσύ πως δίνεις 43 για κάποιο από τα παραπάνω;
Απορώ με τα παραπάνω γραφόμενα σου γιατί εγώ για το Nova3play Cinema δίνω με πάγια εντολή 31 και θεωρώ ότι θα μπορούσα και χαμηλότερα, αλλά όταν το διαπραγματεύτηκα είχα τη θηλιά άμεσης επικείμενης μετακόμισης.
Κάπου κάνεις λάθος. Και τα δύο πακέτα είναι χωρίς τα αθλητικά και με ADSL. Άρα διαφορετικά πακέτα.

Μα αυτό είπε ο άνθρωπος. "Eχω το full pack εκτός από αθλητικά και 24αρα adsl, στα αθλητικά μπορεί και να είναι καλή η Nova, δεν βλέπω όμως οπότε με ενδιαφέρουν αποκλειστικά ντοκιμαντέρ και ταινίες".
Έβαλε και το λογαριασμό πιο πάνω, Cinema+ με ADSL έχει.

Μα αυτό είπε ο άνθρωπος. "Eχω το full pack εκτός από αθλητικά και 24αρα adsl, στα αθλητικά μπορεί και να είναι καλή η Nova, δεν βλέπω όμως οπότε με ενδιαφέρουν αποκλειστικά ντοκιμαντέρ και ταινίες".
Έβαλε και το λογαριασμό πιο πάνω, Cinema+ με ADSL έχει.
Πολύ απλά τα 43 ή τα τα 39.90 αναφέρεται σε 3play full pack, δηλαδή μαζί με τα αθλητικά για αυτό και η μεγαλύτερη τιμή.