Kiriakostjet
New member
- 12 August 2021
- 50
10€ τελική και τρεις μήνες δώρο....Καλησπέρα θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που έχει νόβα μόνο τηλεόραση από επαρχία με 17% ΦΠΑ το απλό πακέτο με 10 ευρώ είναι 10 το μήνα ή έχει και άλλες πρόσθετες χρεώσεις?
Και διετές συμβόλαιο. Μη το ξεχνάμε αυτό. Και αν στην τελική δεν σου αρέσει, πλήρωνε.10€ τελική και τρεις μήνες δώρο....
Family packΚαλησπέρα.
Αν και είναι ΕΟΝ πλέον μπορεί να μου πει κάποιος αν το αθλητικό κανάλι Novasports Start εντάσσεται στο family pack ή είναι μόνο σταο sports και full pack?
Ναι κανονικά.Στους δορυφορικούς, παίζουν τα Viasat Nature και Explore; Γιατί σε μένα βγάζει μήνυμα 30-4 και με αποστολή σήματος δεν έφτιαξαν.
Ευχαριστώ. Θα χρειαστεί να μιλήσω με την εξυπηρέτηση απ'ότι φαίνεταιΝαι κανονικά.
Επίσημα η επιλογή αυτή δεν υπάρχει. Μόνο αν δεν καλύπτει η nova την περιοχή σου με vdsl ταχύτητα ή δεν ζεις στην ηπειρωτική Ελλάδα.Αν θέλει κάποιος να βάλει full δορυφορικό υπάρχει αυτή τη στιγμή η δυνατότητα κι αν ναι ποιες είναι οι τιμές? Δεν μπορώ να βρω κάτι σχετικό στο Site της Eon.
Αν πχ έχω σταθερή σύνδεση adsl σε άλλο παροχο, και παρότι η περιοχή μου καλύπτει vdsl, μπορώ να μπω σε δορυφορικό και να πληρώνω μόνο για τηλεόραση και όχι triple play ?Επίσημα η επιλογή αυτή δεν υπάρχει. Μόνο αν δεν καλύπτει η nova την περιοχή σου με vdsl ταχύτητα ή δεν ζεις στην ηπειρωτική Ελλάδα.
Αν υπάρχει KV στην περιοχή σου λογικά όχι. Αλλά ούτως ή άλλως και δορυφορικό να θες πάλι σε πακέτο eon θα πας. Το συμβόλαιο της eon plus που είναι το αντίστοιχο με το παλιό full pack. Απλά σαν κυρία σύνδεση θα είναι η δορυφορική.Αν πχ έχω σταθερή σύνδεση adsl σε άλλο παροχο, και παρότι η περιοχή μου καλύπτει vdsl, μπορώ να μπω σε δορυφορικό και να πληρώνω μόνο για τηλεόραση και όχι triple play ?
Στείλε email στην υποστήριξη nova, αυτή είναι αρμόδιοι να σου απαντήσουν στην ερώτηση.Αν πχ έχω σταθερή σύνδεση adsl σε άλλο παροχο, και παρότι η περιοχή μου καλύπτει vdsl, μπορώ να μπω σε δορυφορικό και να πληρώνω μόνο για τηλεόραση και όχι triple play ?
Καλησπέρα.
Αν και είναι ΕΟΝ πλέον μπορεί να μου πει κάποιος αν το αθλητικό κανάλι Novasports Start εντάσσεται στο family pack ή είναι μόνο σταο sports και full pack?
Family pack
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.