Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους. Πριν δυο μερες ολοκληρωσα τη πρωτη μου τοποθετηση ενος τ90 σε εναν φιλο μου, με 5 lnb στην αθηνα με αρκετα καλο αποτελεσμα. Το τοξο ειναι απο 0.8w εως 39ε ισως και 42ε με κεντρο τον 19,2ε. Το θεμα ειναι οτι το πιατο μου αρεσει και λεω να το αγορασω. Εχω ομως την εξης απορια. Η εγκατασταση που εχω φαινεται στην υπογραφη μου + οτι εχω ενα πιατο ακομα Engel 110x120 που περισσευει. Αξιζει λοιπον η αγορα του τ90? Σε ποια περιπτωση θα εχω καλυτερο αποτελεσμα, με το τ90 η μετα πιατα που ηδη εχω? Αυτη τη στιγμη εχω ληψη 13 δορυφορων απο 4 πιατα + 1 lnb και +1 πιατο ακομα που δεν εχω τοποθετησει. Σιγουρα θα αγορασω ενα diseqc 16:1.
Τα σεναρια που σκεφτομαι ειναι 2
α/ η εγκατασταση οπως ειναι τωρα με την προσθηκη του πιατου και του lnb που περισσεουν,
β/ η αγορα του Τ90 και η παραμονη 1 πιατου 110χ120 που εχω (τα υπολοιπα πιατα θα τα δωσω)
Αν αγορασω το Τ90 θα μπουν 16 δορυφοροι και στο αλλο πιατο οτι βολευει καλυτερα, απλα η απορια μου ειναι ποσο καλο σημα θα εχω στις ακρες του Τ90. Το τοξο θα ειναι 0.8W εως 42ε. Θα εχω λιγοτερα πιατα στην ταρατσα μεν, αλλα θα ανεβει το κοστος των υλικων.
Ευχαριστω εκ τον προτερων.
Τα σεναρια που σκεφτομαι ειναι 2
α/ η εγκατασταση οπως ειναι τωρα με την προσθηκη του πιατου και του lnb που περισσεουν,
β/ η αγορα του Τ90 και η παραμονη 1 πιατου 110χ120 που εχω (τα υπολοιπα πιατα θα τα δωσω)
Αν αγορασω το Τ90 θα μπουν 16 δορυφοροι και στο αλλο πιατο οτι βολευει καλυτερα, απλα η απορια μου ειναι ποσο καλο σημα θα εχω στις ακρες του Τ90. Το τοξο θα ειναι 0.8W εως 42ε. Θα εχω λιγοτερα πιατα στην ταρατσα μεν, αλλα θα ανεβει το κοστος των υλικων.
Ευχαριστω εκ τον προτερων.