- 17 June 2006
- 479
υγ
να μην ειχα και το ''evaluation copy''μεσα στη μεση:bigcry:[/QUOTE]
Άμα το αγοράσεις δεν θα το έχεις
να μην ειχα και το ''evaluation copy''μεσα στη μεση:bigcry:[/QUOTE]
Άμα το αγοράσεις δεν θα το έχεις
υγ
να μην ειχα και το ''evaluation copy''μεσα στη μεση:bigcry:
next yearΆμα το αγοράσεις δεν θα το έχεις![]()
Απορία κάτι άλλο:
Στην οθόνη με τις κλήσεις που έχει κάτω κάτω τις επιλογές για "Πρόσφατα" πληκτρολόγιο κλπ, τέρμα δεξιά έχει τον Τηλεφωνητή. Οταν το πατάω απλά δεν κάνει τίποτα.
Λειτουργεί σ' εσάς αυτό;
To voicemail σε εμενα λειτουργει κανονικα
To voicemail σε εμενα λειτουργει κανονικα και οταν παιρνω λεει:
ο αριθμος που καλειτε δεν χρησιμοποιητε ................
Όποτε θα το κάνεις συγχρονισμό θα το περάσει μόνο του στο outlook. Μην αγχώνεσαι.
Συγγνωμη, το iPhone παει "πακετο" με imac ??
Εμεις του παραδοσιακου πισιου τον πινουμε ???
:blush:
Exei επιλογη Μπαμπη για merge ή replace , απ οσο θυμαμαι.
Δηλαδή η σχέση είναι αμφίδρομη;
Αν έχω 100 ονόματα στο τηλέφωνο και 50 στο Address Book και κάνω συγχρονισμό θα γίνουν 100 και στο Address Βook;
Ή θα γίνουν 50 και στο τηλεφωνο; :bang:
150 θα γίνουν και στα δύο, νομίζω.
Εγώ πάντως που έκανα εχθές καμιά εικοσαριά διρθώσεις στις επαφές μου στο iphone , όταν έκανα συνχρονισμό μου έβγαλε ένα παράθυρο που έλεγε ότι πάνω από το 5% των επαφών μεταξύ outlook και iphone διαφωνούν και αν θέλω να περαστούν οι αλλαγές και στο outlook. Συμφώνησα και πέρασε κανονικά τις αλλαγές και στο outlook.
με το που το βάλεις να συγχρονιστεί εάν είναι σε άλλον υπολογιστή από αυτόν που το έχεις συγχρονίσει την πρώτη φορά σε ρωτάει merge η replace αλλιώς στον ίδιο τσεκάρεις η ξετσεκάρεις φακέλους,της επαφές,φωτογραφίες,κλπ κλπ και πάλι στο apply σε ξαναρωτάει.Ποιός ρε συ Γιάννη; Που είναι αυτή η επιλογή;
Όπα.... Μπράβο ρε Ματθαίο... Τώρα το θυμήθηκα... Κι εμένα μου έβγαλε μια τέτοια επιλογή αλλά κατά λάθος πάτησα κάτι (Yes ή No δεν θυμάμαι) καί δεν πρόλαβα να διαβάσω τί έλεγε....![]()
![]()
Εσύ πήρες iPhone;:slapface:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.