Απορίες

Ένα μικρό πήρα μωρέ.... -bye- Και μάλλον χαλασμένο γιατί όποτε το αφήνω κάτω μαυρίζει...
icon10.gif

Θα σε ραπίσω! Τελικά επηρεάζεσαι...:flipout:

Κακώς αλλά θα το συζητήσουμε από κοντά... θεού θέλοντος!-bye-

υπάρχει τρόπος να περάσουν τα τραγούδια/φωτογραφίες από το τηλέφωνο χωρίς να σβηστούν διότι την επιλογή merge/replace την έχει μόνο στις επαφές.

Oταν βλέπω ρε παιδιά κάτι στο google maps, πως μπορώ να αποθηκεύσω την τοποθεσία και να την ονομάσω?

Το αριστερό ηχείο σε εμένα ακούγεται πιο δυνατά απο ότι το δεξί... Ισχύει και σε εσάς αυτο?

Last edited:
Oταν βλέπω ρε παιδιά κάτι στο google maps, πως μπορώ να αποθηκεύσω την τοποθεσία και να την ονομάσω?

Δεν μπορείς, όπως επίσης δεν μπορείς να ψάξεις δρόμους στην Ελλάδα και ελάχιστες περιοχές βγαίνουν. Για αυτό το λόγο δεν μπορείς να βγάλεις και οδηγίες, αν δεν έχει βρει μόνο του τη διεύθυνση που θέλεις.

Αν παρ'όλα αυτα θέλεις απλά να βάλεις κάποια pins σε σημεία που θέλεις, η λύση που έχω βρει, είναι να βρεις το σημείο στο google earth στο pc σου και να γράψεις τις συντεταγμένες στο search το google maps στο iphone με την παρακάτω μορφή:

37 28 08.32, 24 45 21.91

Έτσι θα το βρει και θα μπορέσεις να βάλεις pin.

Re: Απάντηση: Απορίες

Όχι, ούτε σε εμένα λειτουργεί.... :bigcry:

Πρέπει μάλλον να το υποστηρίζει ο πάροχος, και προς το παρόν νομίζω μόνο η AT&T...

Κυριοι για το κουμπι του τηλεφωνητη υπαρχει λυση και ευκολη μαλιστα:

1. βρειτε το νουμερο του τηλεφωνητη του παροχου σας. (πχ εμενα ειναι Vodafone --> 121)

2. πηγαιντε στο keypad και πατηστε *5005*86*τοναριθμοτουτηλεφωνητησασ#
πχ για μενα ηταν *5005*86*121#

3. πατηστε call

4. περιμενετε μερικα δευτερολεπτα

και εισαστε ετοιμοι. οποτε πατατε το κουμπι του voicemail τωρα θα παιρνει τον τηλεφωνητη σας!

Ερώτηση για όσους έχουν vodafone:

Για GPRS τι settings έχετε βάλει; αυτά εδώ;

Access point: internet.vodafone.gr
User name: user
Password: pass

εμενα μου δουλευουν αυτες οι ρυθμισεις.
ξερει κανεις τι γινεται με τις χρεωσεις?
ποτε επιτελου θα σοβαρευτουν οι εταιρειες και στη ελλαδα και θα βγαλουν data plans????

δηλαδη εμεις πηραμε ολοκληρο iphone για να εχουμε ιντερνετ μονο στο σπιτι? :p

Κυριοι για το κουμπι του τηλεφωνητη υπαρχει λυση και ευκολη μαλιστα:

1. βρειτε το νουμερο του τηλεφωνητη του παροχου σας. (πχ εμενα ειναι Vodafone --> 121)

2. πηγαιντε στο keypad και πατηστε *5005*86*τοναριθμοτουτηλεφωνητησασ#
πχ για μενα ηταν *5005*86*121#

3. πατηστε call

4. περιμενετε μερικα δευτερολεπτα

και εισαστε ετοιμοι. οποτε πατατε το κουμπι του voicemail τωρα θα παιρνει τον τηλεφωνητη σας!

Το θέμα είναι να υποστηρίζει το visual voicemail**... όχι απλά να κάνει κλήση στον τηλεφωνητή... Καλό κι αυτό πάντως...-bye-

**Visual Voicemail With Visual Voicemail, you can view all of your voicemail messages, then hear them in whatever order you want — just like email. The Play/Pause button lets you control playback, and the scrubber bar allows you to replay a portion of a message that might be hard to understand.

κάτι άλλο.

Σχετικά με το email

Εχω σετάρει κανονικά email λογ/σμό και παίρνω τα email μου κανονικά.

Το θέμα είναι ότι αν κάποιος πάρει το τηλέφωνό μου μπορεί να κατεβάσει τα email μου και να τα διαβάσει.

Υπάρχει τρόπος να μου ζητάει το password;

Το θέμα είναι να υποστηρίζει το visual voicemail**... όχι απλά να κάνει κλήση στον τηλεφωνητή... Καλό κι αυτό πάντως...-bye-

**Visual Voicemail With Visual Voicemail, you can view all of your voicemail messages, then hear them in whatever order you want ? just like email. The Play/Pause button lets you control playback, and the scrubber bar allows you to replay a portion of a message that might be hard to understand.

καλά αυτο δεν παιζει... αφου το visual voicemail ειναι υπηρεσια δικτυου δεν γινεται να υπαρξει hack που να το ενσωματωνει στην ελλαδα.

απ'το ολοτελα... :flipout:

Περνάω έναν ήχο .mp3 για ringtone μέσω ibrickr και δεν τον εμφανίζει στο τηλέφωνο.

Δουλεύει το ibrickr με το 1.1.1 ; διότι έλεγαν παλιά ότι δεν δουλεύει.

Αν δεν δουλεύει πως περνάμε ringtones?

Επίσης εγκατέστησα και το SENDSONG το οποίο έχει επιλογή οποιοδήποτε τραγούδι έχετε να το κάνετε ringtone. Αλλά τζίφος. Ναι μεν το εμφανίζει στην λίστα με τα ringtones, το επιλέγω αλλά το τηλέφωνο συνεχίζει να κτυπάει με τον παλιό ήχο !!!

Μπορεί να μου πει κάποιος πως περνάμε ringtones;

Επίσης εγκατέστησα και το SENDSONG το οποίο έχει επιλογή οποιοδήποτε τραγούδι έχετε να το κάνετε ringtone. Αλλά τζίφος. Ναι μεν το εμφανίζει στην λίστα με τα ringtones, το επιλέγω αλλά το τηλέφωνο συνεχίζει να κτυπάει με τον παλιό ήχο !!!

Μπορεί να μου πει κάποιος πως περνάμε ringtones;

Έλα ρε Τάσο. Ακόμα να το βρεις? :BDGBGDB55:

Κάνε restart το iphone και θα χτυπάει με τον ήχο που του έβαλες. :antlers:

κάτι άλλο.

Σχετικά με το email

Εχω σετάρει κανονικά email λογ/σμό και παίρνω τα email μου κανονικά.

Το θέμα είναι ότι αν κάποιος πάρει το τηλέφωνό μου μπορεί να κατεβάσει τα email μου και να τα διαβάσει.

Υπάρχει τρόπος να μου ζητάει το password;

Εδώ υπάρχει καμιά λύση;