Mihalis S.
Supreme Member
- 19 June 2006
- 3,497
Ένα μικρό πήρα μωρέ....Και μάλλον χαλασμένο γιατί όποτε το αφήνω κάτω μαυρίζει...
![]()
Θα σε ραπίσω! Τελικά επηρεάζεσαι...

Κακώς αλλά θα το συζητήσουμε από κοντά... θεού θέλοντος!
Ένα μικρό πήρα μωρέ....Και μάλλον χαλασμένο γιατί όποτε το αφήνω κάτω μαυρίζει...
![]()
Oταν βλέπω ρε παιδιά κάτι στο google maps, πως μπορώ να αποθηκεύσω την τοποθεσία και να την ονομάσω?
37 28 08.32, 24 45 21.91
Όχι, ούτε σε εμένα λειτουργεί.... :bigcry:
Πρέπει μάλλον να το υποστηρίζει ο πάροχος, και προς το παρόν νομίζω μόνο η AT&T...
Ερώτηση για όσους έχουν vodafone:
Για GPRS τι settings έχετε βάλει; αυτά εδώ;
Access point: internet.vodafone.gr
User name: user
Password: pass
Κυριοι για το κουμπι του τηλεφωνητη υπαρχει λυση και ευκολη μαλιστα:
1. βρειτε το νουμερο του τηλεφωνητη του παροχου σας. (πχ εμενα ειναι Vodafone --> 121)
2. πηγαιντε στο keypad και πατηστε *5005*86*τοναριθμοτουτηλεφωνητησασ#
πχ για μενα ηταν *5005*86*121#
3. πατηστε call
4. περιμενετε μερικα δευτερολεπτα
και εισαστε ετοιμοι. οποτε πατατε το κουμπι του voicemail τωρα θα παιρνει τον τηλεφωνητη σας!
Το θέμα είναι να υποστηρίζει το visual voicemail**... όχι απλά να κάνει κλήση στον τηλεφωνητή... Καλό κι αυτό πάντως...
**Visual Voicemail With Visual Voicemail, you can view all of your voicemail messages, then hear them in whatever order you want ? just like email. The Play/Pause button lets you control playback, and the scrubber bar allows you to replay a portion of a message that might be hard to understand.
Επίσης εγκατέστησα και το SENDSONG το οποίο έχει επιλογή οποιοδήποτε τραγούδι έχετε να το κάνετε ringtone. Αλλά τζίφος. Ναι μεν το εμφανίζει στην λίστα με τα ringtones, το επιλέγω αλλά το τηλέφωνο συνεχίζει να κτυπάει με τον παλιό ήχο !!!
Μπορεί να μου πει κάποιος πως περνάμε ringtones;
κάτι άλλο.
Σχετικά με το email
Εχω σετάρει κανονικά email λογ/σμό και παίρνω τα email μου κανονικά.
Το θέμα είναι ότι αν κάποιος πάρει το τηλέφωνό μου μπορεί να κατεβάσει τα email μου και να τα διαβάσει.
Υπάρχει τρόπος να μου ζητάει το password;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.