Απορίες

Δεν ξέρω αν είναι βλακεία. Μην ξεχνάς ότι στο mail settings στο τηλέφωνο είναι τσεκαρισμένο να μένουν τα emails στον server του provider. Αν το ξετσεκάρεις , λογικά θα κατεβαίνει στο τηλέφωνο. Αλλά μετά δεν θα το έχεις στο pc.

Δε νομίζω να είναι έτσι. Μιλάς για τη ρύθμιση που έχει στα advanced του κάθε λογαριασμού "Delete from Server" που το έχουμε στο Never;
Αν λες για αυτό, νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με το αν θα σβήνονται τα μυνήματα ή όχι από τον server.

Απορία: Σε παίρνουν τηλέφωνο και θες να κλείσεις την γραμμή να δείξεις ότι δεν μπορείς να μιλήσεις εκείνη την στιγμή; Πως γίνεται αφού το μοναδικό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι slide to answer;

Δοκίμασα το από πάνω κουμπί, απλά κλείνει την οθόνη. Από το πλάι απλά κλείνουν το ηχείο.

Re: Απάντηση: Απορίες

Χεχε. Βρήκα κόλπο να δουλεύει.

Πάμε στις πόλεις και την βγάζουμε την Αθήνα.
Μετά στην αναζήτηση πόλης βάλτε 15451 (ΤΚ της περιοχής μου, δοκιμάστε αν θέλετε τον δικό σας).
Από την λίστα που θα βγάλει επιλέξτε Athens, Attiki.

Και Voila :SFGSFGSF:

Εμένα παιδιά συνεχίζει να λέει update failed στον καιρό για Αθήνα... τι να φταίει άραγε? Λέτε να παίζει ρόλο που έχω ακόμη FW 1.0.2???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες

Εμένα παιδιά συνεχίζει να λέει update failed στον καιρό για Αθήνα... τι να φταίει άραγε? Λέτε να παίζει ρόλο που έχω ακόμη FW 1.0.2???

Την έβγαλες την Αθήνα και μετά έκανες αναζήτηση με ΤΚ και την πρόσθεσες? Για ξανακάνε μια προσπάθεια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες

Την έβγαλες την Αθήνα και μετά έκανες αναζήτηση με ΤΚ και την πρόσθεσες? Για ξανακάνε μια προσπάθεια

Νομίζω οτι το έκανα σωστά την τελευταία φορά...Έβγαλα την Αθήνα και έβαλα ΤΚ στην αναζήτηση και μου έβγαλε κανονικά Athens, Attiki .... Θα το ξαναδοκιμάσω σπίτι το βραδάκι και θα σου πω.

esykas εαν βάλεις στον installer αυτο το source rep.frenchiphone.com θα βγάλει κάποια προγραμματάκια. Ένα από αυτά λέγεται Simport! Και περνάει όποιες και όσες επαφές θέλεις απο την κάρτα στο κινητό! Πολύ καλό!