Απορίες

Απάντηση: Re: Απορίες

esykas εαν βάλεις στον installer αυτο το source rep.frenchiphone.com θα βγάλει κάποια προγραμματάκια. Ένα από αυτά λέγεται Simport! Και περνάει όποιες και όσες επαφές θέλεις απο την κάρτα στο κινητό! Πολύ καλό!

με έσωσες:grinning-smiley-043

βάλτω και στο software για να υπάρχει καλά έχει και κάτι άλλα που χρειαζόμουνα:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες

Την έβγαλες την Αθήνα και μετά έκανες αναζήτηση με ΤΚ και την πρόσθεσες? Για ξανακάνε μια προσπάθεια

Και πάλι update failed... :bigcry:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες

Μήπως έχεις και καμιά άλλη πόλη μέσα? Τι να πω....? Τι ΤΚ βάζεις? δοκίμασες με 15451 που δουλεύει εμένα?

Εμένα μια χαρά δουλεύει, αλλά έχει μπερδευτεί με τις ώρες. Οταν έχουμε βράδυ μου βγάζει τον καιρό με φόντο ανοικ´το που σημαίνει μέρα και όταν μέρα μου βγάζει το σκουρόχρωμο φόντο που σημαίνει βράδυ. Μόνο στην Αθήνα συμβαίνει αυτό.

Εμένα μια χαρά δουλεύει, αλλά έχει μπερδευτεί με τις ώρες. Οταν έχουμε βράδυ μου βγάζει τον καιρό με φόντο ανοικ´το που σημαίνει μέρα και όταν μέρα μου βγάζει το σκουρόχρωμο φόντο που σημαίνει βράδυ. Μόνο στην Αθήνα συμβαίνει αυτό.

Όντως. Και εμένα το ίδιο κάνει.

ρε παιδιά έχω το παλιό πρόβλημα σύνδεσης με το fugu και το transmiter
δεν συνδέετε και το μεν fugu γράφει remote host intification has changend
στο transmit λέει
The server's host key has changed since your last connection. This is most likely due to a server change, but you should check with your server administrator to be sure. Click OK to accept the new host key.
χρησιμοποιώ root/dottie/22/ftp και έχω εγκατεστημένα στο τηλέφωνο BSD subsystem και open SSH

Αλλη απορία.

Δουλεύουμε στον ΙΔΙΟ υπολογιστή 2 ή και περισσότερα iphones.

Δεν θέλω όμως τα ΙΔΙΑ contacts να είναι περασμένα σε όλα τα iphones που είναι και λογικό.

Αν δεν κάνω λάθος, το τηλέφωνο πάει και διαβάζει το βασικό folder με τα contacts από το outlook.

Εχει μια επιλογή από κάτω που λέει select folder είναι γκρι και δεν μπορεί να επιλεχθεί.

Υπάρχει κάποιος τρόπος;

Πρέπει μήπως να φτιάξω νέο contact folder από το outlook και να πω στο άλλο iphone να συγχρονίζεται με αυτό;

Εχω δύο απορίες

α) Τα αμερικανικα iphones φορτίζουν στο δικό μας ρευμα κανονικά ?

β) Πως θα περάσω τις επαφές από το Nokia PC Suite στο iphone?

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Απορίες

...
Εχω δύο απορίες

α) Τα αμερικανικα iphones φορτίζουν στο δικό μας ρευμα κανονικά ?

NAI

β) Πως θα περάσω τις επαφές από το Nokia PC Suite στο iphone?

Ή τις περνάς στο outlook και μετά στο Iphone με itunes, ή από την sim στο iphone. Υπάρχει σχετικό πρόγραμμα που το κάνει.

Ευχαριστώ

Αλλη απορία.

Δεν θέλω όμως τα ΙΔΙΑ contacts να είναι περασμένα σε όλα τα iphones που είναι και λογικό.

Αν δεν κάνω λάθος, το τηλέφωνο πάει και διαβάζει το βασικό folder με τα contacts από το outlook.

Εχει μια επιλογή από κάτω που λέει select folder είναι γκρι και δεν μπορεί να επιλεχθεί.

Υπάρχει κάποιος τρόπος;

Πρέπει μήπως να φτιάξω νέο contact folder από το outlook και να πω στο άλλο iphone να συγχρονίζεται με αυτό;

Έχω την εντύπωση ότι βλέπει πάντα ένα folder με contacts όσα και να κάνεις. Εγώ π.χ. τα είχα τα contacts σε άλλο folder από το default και διάβαζε μόνο από το default. Έτσι αναγκάστηκα να κοπιάρω όλες τις επαφές στο default...

γιατί τα ringtone mp3 αφού τα μετατρέψω σε acc και αλλάζοντας την κατάληξη σε m4r δεν παίζουν!! ενώ τα βλέπω στην λίστα με τους ήχους;
παλιά με το ifuntstic είχα βρεί την υγειά μου τώρα με την 1.1.1 δεν δουλεύει.

Έχω την εντύπωση ότι βλέπει πάντα ένα folder με contacts όσα και να κάνεις. Εγώ π.χ. τα είχα τα contacts σε άλλο folder από το default και διάβαζε μόνο από το default. Έτσι αναγκάστηκα να κοπιάρω όλες τις επαφές στο default...

Επιεικώς απαράδεκτο.......

Αλλη απορία.

Υπάρχει κάποιος τρόπος;

Εγώ συνδέω δύο διαφορετικά iPhones στο iTunes του iMac και το κάνει μιά χαρά, αναγνωρίζει κάθε φορά ποιό είναι συνδεδεμένο και συγχρονίζει αυτό.
Δεν ξέρω τι γίνεται με το outlook αλλά στο address του iMac έχει φτιάξει ο καθένας το δικό του folder και αυτό πάει και διαβάζει. Το ίδιο βεβαίως γίνεται και με τις φωτογραφίες τα τραγούδια κλπ.