Να γράψω και εγώ 2 λογάκια μιας και ήμουν το τρίτο πειραματόζωο του τεστ (μιας και δεν ήπια αψέντι υποθέτω ότι είμαι αυτός που ο Μιχάλης συκοφάντησε λέγοντας ότι κατανάλωσα ποσότητες καφεΐνης και φαγητού

. Εγω ένα καφεδάκι ήπια και 3-4 τυροπιτακια έφαγα μόνο:a0210:. Α και στην συνέχεια κάτι γλυκάκια τσάκισα λίγο :BDGBGDB55

. Δυστυχώς έλειπα αυτές τις μέρες και σήμερα που γύρισα είδα τον χαμό στο θέμα.
Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον Μιχάλη και για την πρωτοβουλία του αλλά και για την άψογη σε όλα φιλοξενία του. Να ευχαριστήσω και στον Γιώργο (ΙΚ) για την ταλαιπωρία που έφαγε εκεί σκυμμένος με τις ώρες.
Τέλος να πω ότι το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό και φιλικό και η παρέα παρά πολύ καλή.
Να πω για μένα ότι ήταν πρώτη φορά που πήρα μέρος σε κάτι τέτοιο και γενικά θα με χαρακτήριζα άπειρο ακροατή (δεν έχω παράπονο. Και ο Μιχάλης και ο Γιώργος ήταν πολύ καλοί μαζί μου με πρόσεξαν σαν πρωτάρη:BDGBGDB55:.Μπορώ να πω ότι όχι μόνο δεν πονεσα αλλά μου άρεσε κιόλας

.).
Στο τεστ τώρα. Εγώ είχα το περιβόητο 4 στα 10 (το οποίο θα ήταν 6/10 αν δεν είχα λανθασμένα κάνει 2 διορθώσεις στο τέλος του τεστ σε 2 σημεία που δεν ήμουν σίγουρος).
Αυτό που εγώ προσωπικά διαπίστωσα με βάση τα καλώδια που μου έτυχαν στην δοκιμή (ένα αξίας 1000 και ένα περίπου 120 ) είναι ότι υπήρχε διαφορά στον ήχο (μικρή ίσως αλλά υπήρχε). (Τώρα το αν η διαφορά αυτή αξίζει όσο και η οικονομική διαφορά αυτό είναι στην κρίση του κάθε ενός).
Οι διαφορές αυτές ήταν εύκολο να γίνουν αντιληπτές (για μένα προσωπικά) στα προκαταρκτικά όπου γινόταν η εναλλαγή καλωδίων κατά την διάρκεια του κομματιού και αισθανόμουν ότι με το ακριβό καλώδιο καθάριζε ο ήχος και γινόταν πιο λεπτομερής όπως επίσης ότι ανέβαινε η ένταση ενώ στο φθηνό ο ήχος ήταν πιο μπάσος και μου έδινε την αίσθηση ότι υπήρχε κάτι μπροστά μου και εμπόδιζε τον ήχο.
Κατά την διάρκεια του τεστ όμως οπού δεν υπήρχε αυτή η εναλλαγή των καλωδίων ήταν πολύ πιο δύσκολο να καταλάβω πιο καλώδιο έπαιζε (είπαμε άπειρος:Banane0

. Ισως τελικά και να με δυσκόλεψε το κομμάτι που διάλεξα ή να κουράστηκα μετά από τόσες ακροάσεις. Μπορεί να με δυσκόλεψε το ότι είμαι εξοικειωμένος με το φθηνό καλώδιο του οποίου είμαι και εγώ κάτοχος.
Σαν εμπειρία πάντως ήταν πάρα πολύ καλή :worshippy:και πραγματικά θα ξανασυμμετείχα σε κάτι ανάλογο (αν είχα και αντίστοιχα μηχανήματα σαν του Μιχάλη θα διέθετα και εγώ τον χώρο μου).
:ernaehrung004:
ΥΓ. Κρίμα που δεν κατάφερε ο argi να έρθει. Στον argi δεν θα κάναμε το τεστ μεταξύ 2 διαφορετικών καλωδίων αλλά μεταξύ 2 ίδιων καλωδίων με διαφορετικά όμως βύσματα :BXVZCBXZ6: