Με αυτά τα καλώδια δηλαδής τι γίνεται ρε παιδιά;
Φαίνονται πιο καθαρά οι δαχτυλιές στην οθόνη του server;
ώρα είναι μου φαίνεται να αρχίσουμε να "ξηλώνουμε" τα power cable από τους server.......για να κάνουμε δοκιμή !![]()
Xμ....μπορεί.Αν και συνήθως ότι παρεμβάλεται μεταξύ δύο ενώσεων δεν είναι και ότι καλύτερο.Ορισμένοι μάλιστα κατασκευαστές καλωδίων υποστηρίζουν ότι
τα μετακινούμενα τμήματα( μπανάνες,δίχαλα)καλύτερα να είναι βιδωτά παρά
κολλητά.
Άρα ήσουν System...Για εκτυπωτικα ναι, για διαχειριση αρχειων και επεξεργασια cobol και jcl.
Και γιατί πολλά παιδιά εδώ μέσα αναφέρουν με δέος τους...servers
Άρα ήσουν System...
(Το ανέφερα γιατί κάπου διάβασα για καλώδια mainframe...Και γιατί πολλά παιδιά εδώ μέσα αναφέρουν με δέος τους...servers μη έχοντας γνωρίσει από κοντά τα ιερά τέρατα με τα χιλιόμετρα καλωδίων και οπτικών ινών...)
Αν είχες γνωρίσει τους Bull servers που είχαμε στα ΤΕΙ Αθήνας το 90 και εσύ με δέος θα τους έβλεπες...
Θυμάμαι μια φορά που είχαμε χάσει τον σκληρό δίσκο στο υπόγειο...
Τελικά τον βρήκαμε σε άλλο δωμάτιο επειδή είχαν λυθεί τα φρένα του...
Το να βγάλεις τον δίσκο από το φατνίο του ήταν σαν να έβγαζες τον κάδο από ένα top loading πλυντήριο!![]()
Άστα αυτά Ι.Κ. και λέγε πότε θα μου δανείσεις το 'αλλαχτήρι'...Στό 'χω πει πεντέξη φορές κι όλο την πάπια κάνεις...
Τους 300άρηδες τους LSMD ? :SFGSFGSF:
Σου είπα ότι είναι επικίνδυνο. Πρέπει να σου κάνω εγώ τις αλλαγές κι εσύ να ακούς προσεκτικά.
Θέλεις να βρεθούμε αυτό το Σάββατο ?
Αντε να ακούσουμε επιτέλους κι αυτά τα ΚΕF !!
Κάλεσε δυο-τρεις ακόμα για να τους τσεκάρουμε τα αυτάκια
Υ.Γ Κάτι είχες υποσχεθεί και για τσίπουρα αλλά κάνεις την πάπια ...
Το Σάββατο θα είμαι εδώ... http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2501
Αλλά ευχαρίστως να το κανονίσω να μαζευτούμε...ίσως το άλλο Σάββατο 22/3...Θα το κάνετε και εκδρομούλα εδώ στας εξοχάς...Και παρακαλώ...όχι τσίπουρα...ρακές είπαμε...
Θέλω να είμαι παρών...Ξέρω τι απατεώνες είστε...(Με την καλή έννοια που λέει κι ο Λαζόπουλος)Αφησέ μας τα κλειδιά κάτω από τα χαλάκι κι έλα το βράδυ να σου πούμε πιο καλώδιο έπαιξε καλύτερα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.