Apple event @ 23-10-2012

K τώρα περιληπτικά τι έχουμε δει το 2012 :

  • Mountain Lion and iOS 6.
  • Νέα iPod nano & iPod touch.
  • iPhone 5.
  • Νέα σειρά των φορητών κ το νέο macbook pro.
  • Nέα iMac.
  • Νέα iPad μαζί με το iPad mini.
 
Απλά τραγικοί.

Ούτε χρόνο το iPad 3?? 329$ το mini?? Και να το συγκρίνουν με το 2?? Νταξ' τι να πω..
 
Ευχαριστούμε για την παρουσίαση!

το iPad mini φαίνεται πολυ καλο, αλλα με $329!!! Deal breaker... Δεν υπάρχει λογική να προτιμήσει κανείς το mini, ενω με αλλα $70 παίρνει το μεγαλύτερο και πιο εύχρηστο ipad2... Αν θέλει κάτι φθηνότερο παει στο nexus 7 στα $199.

Καλα τα είπε για το nexus 7 (μαλλον ειναι καλυτερο λογο μεγαλυτερης οθονης 7,9' σε σχέση με τις 7' του nexus, με πιο λεπτο screen grap γύρω απο την οθόνη και καλύτερη αίσθηση λόγω αλουμινίου) αλλα ξέχασε να πει το πιο βασικο...ότι το nexus 7 ειναι και $129 φθηνότερο.. Επίσης το ipad mini ΕΙΝΑΙ ένα shrinked iPad.. Δεν έχει τίποτα το καινούργιο πλην του αχρηστου μικρότερου φορτιστη.

It's so cool... Και φωνη σαν του αταλαντου πρωταγωνιστή της σειράς jailbreak..Τραγική παρουσία ο "Αρχηγός".. απο κατω χειροκροτήματα μόλις έλεγε τα billion/million όπως στις αμερικανικές σειρές... Ευτυχώς μιλησε λίγο.
 
Last edited:
το αντιστοιχο nexus εχει 249$ (16GB vs 8GB) , οχι 199.
Και οπως παντα εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και back camera, ειναι ελαφρυτερο και λεπτοτερο.
αυτα πληρωνονται.... δυστυχως!
 
Last edited:
και γιατι το ipad mini δεν εχει retina display?

γιατι θα εχει το ipad 2 mini

αυτο και μονο ειναι κοροιδια
 
ευχαριστούμε για την παρουσίαση!πολλά έβγαλαν οι αμερικάνοι, αλλα καλα άλλα μετρια.ο imac μου αρεσε πολύ αλλά τον ήθελα σε 24''. το φορητο το 13'' το έφτασε κορυφή, αν ηθελα φορητο με κλειστα ματια αυτό θα έπαιρνα.
 
το αντιστοιχο nexus εχει 249$ (16GB vs 8GB) , οχι 199.
Και οπως παντα εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και back camera, ειναι ελαφρυτερο και λεπτοτερο.
αυτα πληρωνονται.... δυστυχως!
Ναι έχεις δίκιο αλλα κάπου είχα διαβάζει ότι το 16GB θα έχει $249 και $279 το 32GB..

Η back κάμερα σε tablet κατα την γνώμη μου είναι άχρηστη μιας και ειναι πολυ αβολο και ασταθες να βγαζεις φωτογραφίες με tablet, ουτε ποιοτικές φωτογραφίες θα βγάζει.. Καλύτερα με το smartphone.
 
Τo 13" MBP είναι όντως όνειρο….

Εγώ πάλι που το περίμενα πως και πως, απογοητεύτηκα τόσο πολύ που σχεδόν το θεωρώ κακόγουστο αστείο. 1700 δολλάρια/ευρώ για ένα laptop με 128GB σκληρό δίσκο, και πάλι χωρίς hybrid κάρτα γραφικών όπως το 15άρι αδερφάκι του.. Όσο λεπτό, όσο ελαφρύ, όσα δαγκωμένα μήλα και να'χει πάνω, είναι απαράδεκτο, δεδομένου ότι αν μη τι άλλο, πλέον οι SSD δίσκοι κυκλοφορούν σε νορμάλ τιμές. Όπως και μια υβριδική κάρτα γραφικών στοιχειώδους υπστήριξης 3D.

Είπαμε, δεν είναι για gamers, αλλά δε δίνεις 1700 δολλάρια για να πάρεις μισό υπολογιστή.
 
Για μένα highlights της παρουσίασης ήταν το φτηνό μικρό iPad, που είναι επιτέλους σε λογική τιμη, για πολύ ειδικό target group βέβαια που πράγματι το χρειάζεται (αν και θα πουλήσει παντού για μόστρα ως είθισται), και το τούμπανο iMac των 27" που ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ δίνει μια συμπαθητική configuration στα 2 χιλιάρικα.


(άντε βέβαια τώρα να δω την άποψη της Apple σχετικά με το γιατί το iPhone που'ναι το ίδιο ακριβώς πράγμα να κοστίζει τα διπλάσια χρήματα απ'το νέο μικρό iPad, αλλά τέσπα)
 
Εγω τσαντίστηκα με το νέο iPad που κυκλοφόρησε. Μάλλον μας έπιασαν κότσους εμάς που ήδη έχουμε το νέο Ipad εδώ και ένα εξάμηνο....Πάλι καλά που λόγω κρίσης δεν μπορούμε να αλλάξουμε....
 
Εγω τσαντίστηκα με το νέο iPad που κυκλοφόρησε. Μάλλον μας έπιασαν κότσους εμάς που ήδη έχουμε το νέο Ipad εδώ και ένα εξάμηνο....Πάλι καλά που λόγω κρίσης δεν μπορούμε να αλλάξουμε....

+1

Αυτο που έκαναν λανσαροντας νέο iPad ήταν όντως καρατια στο κεφάλι των νέων κατόχων (οι πιο πολλοί βέβαια για ακόμη μια φορά θα τρέξουν να πουλήσουν το ...new iPad σε άριστη κατάσταση ελαχίστων μηνών :p , για να πάρουν το ...καινούργιο)
Αλήθεια τώρα το καινούργιο το λέμε iPad ενώ το προηγούμενο... New iPad? :p

Επίσης νομίζω για πρώτη φορά έγινε αναφορά σε ανταγωνιστή? (google nexus 7)
Έχουν αρχίσει και ζορίζουν τα πράγματα ακόμα και για την apple.
Φυσικό όμως, πριν πχ 4 χρόνια δεν υπήρχαν τόσες άλλες επιλογές.
 
Εγώ αυτό που είδα είναι μια απίστευτη κίνηση από την Apple, την οποία δεν θα περίμενα ποτέ. Το mbp 13" είναι όχι απλά απίστευτο σαν σασί αλλά έχει πια 2 x USB3.0 και HDMI. HDMI, HDMI,HDMI, USB3.0, USB 3.0, USB 3.0. Το λέω και δεν το πιστεύω.
Επίσης τα καινούρια Imac απλά δεν υπάρχουν σαν κατασκευή. Μιλάμε για εποχές minority report ή ότι άλλο scifi θέλετε. Απλά καταπληκτικό.
Και φυσικά το καλύτερο από όλα, ότι έχουν Intel επεξεργαστή και μπορούν να πάρουν άλλο λειτουργικό. Τέλεια.

Βέβαια η κοροϊδία με τα ipad απλά συνεχίζεται. Πριν 6 μήνες δεν βγήκε το 3? Και τώρα βάλανε καινούριο επεξεργαστή και αλλάξανε την θύρα? Τέσπα, τι να πω.